• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınnn
evet azracım yeni kestim 15 ay emzirdim yeter kız çoçuklarına 1.5 yaş diyorlar zaten...
evet biraz hamur ağırlıklı olmuş menün azracım ama çok değil.
bugün tartıldım 300 gr daha gitmiş cumaya 1.2 kg falana tamamlanır inş.
bnde sabah tartıldım 500gr gitmişzemuszemus

Bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.

Daha önce diyet ile bir ayda 9 kg verdim. Uzun bir zamandan beri de diyet filan yapmıyorum. Daha doğrusu diyet yapamıyorum çünkü akşamında bozuyorum. Belli bir listeye bağlı kalmak bana göre değil. Buna karşılık çok iyi egzersiz yapabiliyorum. Gün içinde kmlerce yürürüm ama biliyorsunuz ki boğazı tutmayınca pek de işe yaramıyor. Şöyle bir şey düşünüyorum, günlük kendime bir kalori limi koysam, mesela 1200 kalori gibi. Bu kaloriyi aşmamak kaydıyla ne istersem yesem... Her gün de düzenli yürüyüş yapsam yine de kilo verebilir miyim? Karbonhidratlarla ilgili o kadar çok yazı okudum ki 1200 kaloriyi geçmesem bile yediğim yiyeceklerin karbonhidrat değerleri yüksekse istesem de kilo veremezmişim gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz? Kalori azaltma yöntemiyle kilo verenleriniz var mı?
1200 kalori ii kilo vermek için ama senin de dediğin gibi o menü karbonhidrat ağırlıklı olmasın yağ şeker ekmek makarna pilav vs..
yoksa 1200 lük bi tablo ve sporla birleşirse istediğin sonucu alırsın

Emziren kadınlar kesinlikle kilo veriyor ama bazı kadınlar emziriyorum diyerek yemeğin ölçüsünü kaçırdığından kilo veremiyordur. Aksi takdirde kilo vermemek için bir neden yok.
:kedi::kedi::kedi:
bnm cadı 3 yaşına kadar emdi
ama asıl kiloyu bn bu dönemde aldım
ama ki bnm başımdan neler geçti ozmn :delphin: sters kaynaklı yani
egzersizle desteklersen bu şekilde kg verebilirsin tabiki
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Grubumuz hayli sessiz.

pazar diyedir
yoksa h.içi daha iyi:3:

yarın tatlandırıcı alacağım çay için. çok şekerli içmiyorum ama kahvaltıda çok çay içiyorum o yüzden alayım diye düşünüyorum

Ben de çay içmeden duramadığım için ve çayı da tatsız içemediğim için tatlandırıcı almayı düşündüm ama bu konuda kararsız kaldım. Değişik yorumlar var tatlandırıcı konusunda. Herhangi bir araştırma yaptın mı? Sen söyleyince alma isteği tekrar bende de doğdu şimdi eyvahedigeldismile

Ben de çay içmeden duramadığım için ve çayı da tatsız içemediğim için tatlandırıcı almayı düşündüm ama bu konuda kararsız kaldım. Değişik yorumlar var tatlandırıcı konusunda. Herhangi bir araştırma yaptın mı? Sen söyleyince alma isteği tekrar bende de doğdu şimdi eyvahedigeldismile
benim annem de daha önce kullanmıştı şimdi şekersiz içiyo ama bir sorun yaşamadı canderel kullanmıştı en iyisi de o diye biliyorum bulursam ondan alacağım.duyduğum şu günde 10 taneyi geçmemek gerektiği

selam fıstıklar...dün çok yoruldum anca kendime geliyorum:
bugünkü menüm:
sabah:sosisli yumurta biraz peynir
az önce de tavuk ciğer sote pişirdim yedim az yağlı
çok acıkırsam akşama bir haşlanmış yumurta yicem..
kılzar tatlandırıcı için de kesinlike hermesetası tavsiye ediyorum 8 tl ve şimdiye dek kullandığım btün tatlandırıcılardan daha hoş tadı var çayın tadını bozmuyor..

Sabah tartıya çıktım. Her gün tartıya çıkanlardanım ben de. Bu gün 92.2 kg geldim.

Sabah 2 ymurtanın beyazı, 4 dilim ince ve kızartılmı beyaz ekmek, yarım bardak meyve suyu ve 10 adet zeytin yedim.

Öğlen 2 dilim kızartılmış beyaz ekmek arası peynir yedim.

Az önce de akşam öğünü olarak 1 kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yedim.
Bu saatten sonra yemeyeceğim. Daha önce uygulayacağım listeyi vermiştim ama dediğim gibi listelere istesem de uyamıyorum. Ya listedekiler evde olmuyor ya da o anda canım başka bir şey çekiyor.

Spor olarak ise bugün hiçbir şey yapmadım. Bütün gün evde pinekledim. Yeni haftada spora da yeni bir başlangıç yapmak lazım, hem de en acilinden!

bnde dulcarly kullandım
banada nilbera tavsiye etmişti eczanede çalışıyr (du) artık çalışmıyor kötü kalpli patron işten çıkardı da :oklava:
üzüldüm bak ne yapıyor şimdi peki takıma dönecek mi azracım
selam fıstıklar...dün çok yoruldum anca kendime geliyorum:
bugünkü menüm:
sabah:sosisli yumurta biraz peynir
az önce de tavuk ciğer sote pişirdim yedim az yağlı
çok acıkırsam akşama bir haşlanmış yumurta yicem..
kılzar tatlandırıcı için de kesinlike hermesetası tavsiye ediyorum 8 tl ve şimdiye dek kullandığım btün tatlandırıcılardan daha hoş tadı var çayın tadını bozmuyor..
hmm onu da sorayım bakalım artk hangisi varsa artk

Back