• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aramıza hoşgeldin canım ben Nihal..ssk bildiğim kadarıyla şeker hastası değilsen karşılamaz canım ama çok gidiyor en az 2 ay rahat kullanırsın..

Evet, ben de öyle biliyordum. Artık dedemin tatlandırıcılarını üçer beşer aşıracağım demek ki kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin canım ben Nihal..ssk bildiğim kadarıyla şeker hastası değilsen karşılamaz canım ama çok gidiyor en az 2 ay rahat kullanırsın..

Ayrıca sıcak karşılama için de çok teşekkür ederim Nihal :1hug: İsmin de çok afiliymiş, fidan gibi incecik kız demek bildiğim kadarıyla. Çok zarif bir isim a.s

Tatil döneminde istediğim gibi bir program uygulayamadım ama yarından itibaren hem yatma-kalkma saatlerim hem de öğünlerim daha planlı olacak.
Sabah en geç 06.00'da kahvaltı yapmış olacağım.
Kahvaltım mümkün mertebe yulaf kepeği ve haşlanmış yumurtanın beyazından oluşacak. Diğer öğünlerde ne yemek istersem ölçülü olmak kaydıyla yiyeceğim.
Günlük kalori limitim 1200 kalori.
Günlük en az 12 km yürüyüş yapacağım.

Umarım hepimiz için iyi bir dönem olur.

yazsammı acaba kuzummm bilmiyorumkismile kötükedihüso
yaz bakalım annecim
Tatil döneminde istediğim gibi bir program uygulayamadım ama yarından itibaren hem yatma-kalkma saatlerim hem de öğünlerim daha planlı olacak.
Kahvaltım mümkün mertebe yulaf kepeği ve haşlanmış yumurtanın beyazından oluşacak. Diğer öğünlerde ne yemek istersem ölçülü olmak kaydıyla yiyeceğim.

adın neydi canım nikini yazmak çok uzun aklımda kalmıyor 12 km çok iyi ya o kadar yürüyebilecek misin

ıyıgeceler kızlarrrr bugunkı mönüm sabah 5 bardak şekersiz cay 1 parca pıde sucuklu yumurta byaz peynır 2 tane sıyah zeytın 1 cay kaşığı bal öğlen 1 tane elma akşam corba 1 parca pide 2 tane kücük karnı yarık 1 kaşık pırınç pılavı 1 tane light cola toplam 2.5 su :oklava:

bugün menüm kızlar
sabah,
1 lokma peynirli ekmek (kızımdan arta kalan:ecrin_bebek:)
öğlen
2 dilim çavdar ekmeğinden tost 1 kızarmış dilim ekmek peynir domates çay
ara
badem şekeri
akşam
çorba 1 havuç yoğurt

merhabalar canım...çok az değil mi bunlar...1200 kalorinin altına inmemeye çalış canım...yoksa kilo değil su kaybedersin..

bana menümü sormuşsun...hiççç sorma canım...annem yanımda bana diyet yaptırmıyor...yeter artık verdiğin kilolar diyor...onlar gidince artık tam anlamıyla düzene girerim...

herkese iyi geceler

merhabalar canım...çok az değil mi bunlar...1200 kalorinin altına inmemeye çalış canım...yoksa kilo değil su kaybedersin..

bana menümü sormuşsun...hiççç sorma canım...annem yanımda bana diyet yaptırmıyor...yeter artık verdiğin kilolar diyor...onlar gidince artık tam anlamıyla düzene girerim...

herkese iyi geceler
bana da çok gibi geliyor:1:
zaten 1200 kalori yapar çünkü tost karışıktı sucuklu kasarlı bide aç kalayım aman yemeyeyim yapmıyorum aslında canım da istemio

ıyıgeceler kızlarrrr bugunkı mönüm sabah 5 bardak şekersiz cay 1 parca pıde sucuklu yumurta byaz peynır 2 tane sıyah zeytın 1 cay kaşığı bal öğlen 1 tane elma akşam corba 1 parca pide 2 tane kücük karnı yarık 1 kaşık pırınç pılavı 1 tane light cola toplam 2.5 su :oklava:
fena değil aslında en azından oklavalık değil annem bence menünopuyorumnanaktan
msn açılmıyo niyeki acababilmiyorumkismile

adın neydi canım nikini yazmak çok uzun aklımda kalmıyor 12 km çok iyi ya o kadar yürüyebilecek misin

Anlayışın ve sıcakkanlılığın teşekkür ederim :asigim::1hug:

Bu mesajı özelden yazman istedim ama sanırım 10 dk geçmeden yeni bir özel mesaj gönderme hakkımız yok. Teşekkür etmek istedim (:

Anlayışın ve sıcakkanlılığın teşekkür ederim :asigim::1hug:

Bu mesajı özelden yazman istedim ama sanırım 10 dk geçmeden yeni bir özel mesaj gönderme hakkımız yok. Teşekkür etmek istedim (:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam kuzumm ıyı geceler allaha emanet olunn boshayallersmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler annemmmm

selam fıstıklar...dün çok yoruldum anca kendime geliyorum:
bugünkü menüm:
sabah:sosisli yumurta biraz peynir
az önce de tavuk ciğer sote pişirdim yedim az yağlı
çok acıkırsam akşama bir haşlanmış yumurta yicem..
kılzar tatlandırıcı için de kesinlike hermesetası tavsiye ediyorum 8 tl ve şimdiye dek kullandığım btün tatlandırıcılardan daha hoş tadı var çayın tadını bozmuyor..
menün çok iyi nihalcim
bn sana şunu sorcaktım
gazı ne yaptın gitmiyormusun artık
yazdınmı daha önce okuyup unutmuşda olabilirirm belki ama hatırlamıyorum

Sabah tartıya çıktım. Her gün tartıya çıkanlardanım ben de. Bu gün 92.2 kg geldim.

Sabah 2 ymurtanın beyazı, 4 dilim ince ve kızartılmı beyaz ekmek, yarım bardak meyve suyu ve 10 adet zeytin yedim.

Öğlen 2 dilim kızartılmış beyaz ekmek arası peynir yedim.

Az önce de akşam öğünü olarak 1 kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yedim.
Bu saatten sonra yemeyeceğim. Daha önce uygulayacağım listeyi vermiştim ama dediğim gibi listelere istesem de uyamıyorum. Ya listedekiler evde olmuyor ya da o anda canım başka bir şey çekiyor.

Spor olarak ise bugün hiçbir şey yapmadım. Bütün gün evde pinekledim. Yeni haftada spora da yeni bir başlangıç yapmak lazım, hem de en acilinden!
listeye uyma
bn uyacam derim bile bile uymam uyamam
yeme düzenn böyleyse ii devam et

üzüldüm bak ne yapıyor şimdi peki takıma dönecek mi azracım

hmm onu da sorayım bakalım artk hangisi varsa artk
yok cnm dönmüyecek kilosu sabit gibi az bir aldı iyi ama
iş arıyor bulur inşallah

anneeeeee sen ne yedin içtin söyle bakalımyerimseniben
vereliniortak
anneni bu ara pek menü verirken göremiyorum
herkese hayırlı pazarlar...temizlik, yemek, ütü derken akşam oldu bugun...

spor yapamıyorum ev içi faaliyetlerde bulunayım dedim...3 hafta daha spor yapamayacağım...

yarın okul başlıyor....daha düzenli yerim artık...
tabii spor yapma sen cnm yeni ameliyatlısın bnce kendine 6 ay daha iyi dikkat et

bugün menüm kızlar
sabah,
1 lokma peynirli ekmek (kızımdan arta kalan:ecrin_bebek:)
öğlen
2 dilim çavdar ekmeğinden tost 1 kızarmış dilim ekmek peynir domates çay
ara
badem şekeri
akşam
çorba 1 havuç yoğurt
bunu diyeceğimi hiç sanmazdım ama az be bu seferde ayşe
iyimsn sen bu yediklerinden sonra halin oluyormu

12 km mi delikafadulden
koşu badındadır bu dimi

ablam çok kötü değil
ama bn sende ki eski azmi göremiyorum
hadi rukiş ablam bi ara 95 bile olmuştun hadi ablam
eskisi gibi ol

cok şükür ıyım tatlım sen nasılsınnnn Şeniz

eh işte abla
iyiyim

Back