• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akrebim hanup pekmezini sirkeli içiyorum cnm daha önce yazdım ama görmedin heralde ayrımı kullansam yoksa bal yerine pekmezmi kullanmaya devam etsem bilgisi olanlar yardımcı olsunlar
bu ara bi yılgınlık ver üstümde gıram gıram vermek yıldırdı beni yada sabit kalmak bişekilde tetiklenmesi lazım bünyemin yardımcı olun yoksa gurubun yüz karası olacağım bu gidişle şu tabloya bi bakın kaç haftadır takıldım kaldım

BAŞLANGIÇ KG 04.09.2008=94.6
TAHMİNİ KG 09.09.2008=92.0 _ 2.6
TAHMİNİ KG 15.09.2008=90.0 _ 2.0
TAHMİNİ KG 19.09.2008=87.4 _ 2.6
CUMA KG 02.10.2008=85.9 _ 1.5
CUMA KG 09.10.2008=84.0 _ 1.9
CUMA KG 16.10.2008=82.8 _ 1.2
CUMA KG 25.10.2008=82.1 _ 0.7
CUMA KG 31.10.2008=81.3 _ 1.2
CUMA KG 07.11.2008=80.2 _ 1.1
CUMA KG 14.11.2008=79.6 _ 0.6
CUMA KG 21.11.2008=77.2 _ 2.4
CUMA KG 28.11.2008=76.8 _ 0.4
CUMA KG 05.12.2008=75.6 _ 1.2
CUMA KG 12.12.2008=77.1 + 1.5
CUMA KG 19.12.2008=75.5 _ 1.6
CUMA KG 26.12.2008=75.0 _ 0.5
CUMA KG 02.01.2009=74.8 _ 0.2
CUMA KG 09.01.2009=75.3 + 0.5
CUMA KG 16.01.2009=75.0 - 0.3
CUMA KG 23.01.2009=74.6 - 0.4
CUMA KG 06.02.2009=75.5 + 0.8
CUMA KG 13.02.2009=74.7 + 0.8
CUMA KG 20.02.2009=73.3 + 1.4
CUMA KG 27.02.2009=73 6 + 0.3
CUMA KG 06.03.2009=73 6 + 0.0

süper ya yeni açtım pcyi ve birinci olmuşuz delikafadulden:1closedeyes:
akrep tebrik ederim bireyselde birinci olmuşsun :lepi:
bugün ki raporum
Cuma yediklerim :
Kahvaltı
Bir parça börek :delphin:
Öğleyin yok :delphin:
Akşam
Tarhana çorbası birkoca kase
Yanında acı biber bolca
Yarım tabak yoğurtlu bakla çok azda ekmek
hafif grip gibiyim acıyı ve çorbayı bu yüzden yedim a.s

ne içün:uhm:

canım ben zaten hep paylaşım halindeyim..ama anlamadığım bu kadar da olmaz demen
verdiğim kilo da ortada aldığım da..
göbek kalınlaşmasıda ohafta hem kilo aldım hem de tembellik yapıp spor yapmadım..devamlı yapılan spordan sonra bıraktığımızda çok çabuk kalınlaşır vücut ve ben zaten çabuk şişiyorum ama hayat standartım olacağından eminim artık sporun..

tebriğin için teşekkür ederim ama sanki altında bir inanmama sezdim bu da üzdü beni
inanmadığın birinden paylaşım da beklememelisin şeker
bişey daha 6 cm bu şekilde yazılır 6sn yazarsan saniye okunur

PEKİ CANIM PAYLAŞIM YAPMAYA BİLİRSİN TEBRİK ETTİM DOGRU GENEDE EDERİM ..a.s.okadar zamanda okadar kilo tebrik etmemek mümkün deyil zaten ... benim öyle bir bünyem olmadı hiçççkafamçokkarıştı

Dogru sn yazmışta olabilirim o kadar cahilde olabilirim ...belki ilkokul mezunuda olabilirim ama hayat bana mastır yaptırdı canım ....:1hug: hayatta her şeyim gönlünüzce olası dilegiyle .... a.s...

Kızlar ii geceler bugün evde yoktum yarında annemlere gitcem bu arada birinci olmuşuz emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum ayriyeten akrebi tebrik ediyorum
bu arada raporumu verem sabah yumurta 1 dilim ekmek
öğleyin az patates akşam yeşil fasülye çay içtim hepinizi öptüm

selam kızlar bugun malum hastanedeydik ... aksam saat 8 gibi girdik eve malum mr ve eeg icin gitmistik .. sabbah tam 9 dan 2 ye kadar aysima cadımı yutmaya çalıstık ilaçda verdiler lakin uyumadı kimi çocuklar 10 dk da uyuyormus ama bizimki uyumadı sadece sersemlestirdi :) neyseki yoğurt verdik ve uyudu mr ye girdi ve eeg ye ayrıca hastanede kavga ettim aptalın teki bi kadınla ben saatlerce beklemisim ki hastane kararı bile bebeklere öncelik vermis:) yaslı bi kadını girmeye çalısıyordu:) yaşlılar önemli dedi bende o yasamıs yasıca kadar benim kızım önce girecek dedim sonrada ulemmm beni deli etme dedim insallah sende benim gibi olursun dedim ama istemem olmanı lakin size iyilik yaramaz bizler yurdumusu terk edip sizin gibi kroları korumaya geliyozya yazıklar olsun dedim tabi bu tartısma yaslı teyzenin kızı ile dialoğumuz.. neyseki kadının dövmeye yeltenmedim insanın kafası bin basmıs birde bunlar allahım yarabbim..

kızlar benim herbiyanım ağrı içinde boğazımdan bağdemcik yüzünden kan geliyor eklemlerim sızlıyor daha yeni kalktım uykudan ev sıcak die atletle oturuyordum :) soba yanmıyormus bile ali dedi ev buz gibi ayten delimisin dedi atesimi ölçtüm 38,2 :) meğerse atesim yükselmis.. birde üstüne regliyim:(

aysimanın mr sonuçu yarın çıkacak eeg yi dr ye gösterdik ve tertemiz çıktı :)) içimiz rahatladı ve bugun ali yattı uyudu yani beklemedik basını aysima iyi ama ben çok kötüyüm herbi yanım sızlıyor oksürük grip bağdemcik bugun yıktı beni birde cadı kızım bugun öle çok kostu ki pesinde kosamadım bile ölecem diyordum eve geldimde bi sızmısım kanter içinde uyandım sanki alev almıs beni...

yarında bitsin kendimi bi rahata kavusturim artık ... gece beklemelerin acısı çıkıyor benden allahdan annem var yoksa ölecek gibiyim böle bi yorgunluk görmedim:(

haftaya sizleri üzebilirim bilginize çünki bugun bi basküle çıkmak istedim ve sonuç içler acısı :( + larımı yazarsam krız geçirirsiniz:( beni atabilirsiniz kızlar 94 kiloyum bilmiyom belki adetin verdi siskinlikde vardır ama 4 kilo siskinlik kim görmüs ki:( yarından sonra buralardayım bilginize ...

larını görüyo gibiyim buneeeeeeee die ama kızlar dengesiz beslenme uyku bozuklugu yani olaca bu spor yok birde yemegi yiyip üstüne uyku yaptım millet kahvaltıyla güne basladı ben kahvaltıyı yapıp yattım uykuya :( gece beklemek berbat yaaa .... bana gaz lazım gaz verin gari bana :( 4 kilo nasıl gidecek yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmm

aytencim cnm sevindim talilin iyi çıkmasına inşallah öbürüde iyi çıkar sanada geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
bacım 4 kg şişkinlik olmaz ya nettin sen öyle saldın heralde biraz farkında olmadan verirsin inşallah sıkma canını

aytencim cnm sevindim talilin iyi çıkmasına inşallah öbürüde iyi çıkar sanada geçmiş olsun cnm allah şifalar versin
bacım 4 kg şişkinlik olmaz ya nettin sen öyle saldın heralde biraz farkında olmadan verirsin inşallah sıkma canını
sagol canım insallah oda iyi çıkar :)) evet 4 kilo sislik olmaz hadi 1 i sislik olsun ama gerisi yani :( salmayımmı asu psikopat gbi olmustum anacım gercekten ya ben bunları napıcam bu kilolar anca at gibi kosmakla gider :) yarınıda atlatım bu işe bi parnak atacam bu ne böleeeeeeeeeee..

slm arkadaşlar kg veren tüm arkadaşları hem kıskandım hem çok tebrik ediyorum
bu arada akrebime özel tebrik canımın içi sen kendini üzme bizim gururumuz sun içimizde en istikrarlı olanlardan birisin cnm gönülden tbrik ederim cnm kıskananlarda çatlasın denir başka ne dene bilir öküz altında buzamı arıyorlar anlamadım ki huselim cnm senide çok tbrik ederim ya kg veren herkesi kutlarım diyorum ve akşam yemeğini yemeye gidiyorum
sağol canım yaa..arkadaş birde paylaşıma yazmış herkesin gözüne gözüne şettirir gibi
dün paylaşımda geçmişi okurken gördüm..benimle ilgili şeyi gel takımımda söyle yada özelde paylaş neyse ciddi anlamda canım sıkıldı..insan bu konuda nasıl kandırabilirki başkalarını böyle bişi yapsam sadece kendimi kandırabilirm ama bollaşan kıyafetler aynadaki görüntüm etraftan beni görenlerin sözleri ve en önemlisi tartım doğru olduğumu ispatlıyor gerisi boş

hih soyle yaa valla ben dedim simdi bu kiz birincide olmus anam gelir beni madara eder diye
seni boyle sitres gorunce bende stres yaptim
senin sayende haftaya daha cok verecem bak gorursun ve hayatimda gormedigim kiloya inecem
cok fena kiskandim o cizelgende deli etti beni
hadi bakalım şeker...istersen seninde çizelgen aynı olur şeker..benim çizelgede bir zaman seninki gibiydi..bak isteyince oluyor..kararlı ol yeter
cuma rapotum
sabah az pilab tavuk ayran (kuranımız vardı kahvaltı olarak bunu yiyebildim)
öğlen pilav üstü tavuk ayran ama yarım kese yedim
akşam bir buçuk dilim ekmek üstüne az sarelle sürdüm az peynir bir kaç bisküvi
çay yaklaşık 4 yada 5 kupa emin değilim su aklıma geldikce içmeye özen gösterdim

suyu ihmal etme şeker..sana ufacık tavsiye..çay içerken arada sadece sıcak suyundan kat bardağına içine limon damlat gün içinde içebildiğin kadar iç..özellikle ağır olduğuna inandığın yiyeceklerden sonra çok faydalı şeker

asi çok sevindim canım tahlilin iyi çıkmasına
dün sabaha karşı benim kız da ateşlendi sabah dr a götürdüm malum hafta sonu problem olmasın diye
boğazı kötü olmuş ilaçlarını aldım ateş düşürücü içirmiştim iyiydi okula bıraktım zaten götürmesem olay çıkacak çok istiyor okula gitmeyi neyse saat 16:00 gibi bir telefon okuldan çocuk çok kötü ateş 39 a gelmiş allahım bir gidiim var aklıma da aysimam geldi havale çok yakın çünkü ateş bu kadar yükselince
okula geldim benim kızla uğraşıyorlar.üstündeki kazağı çıkarmışlar buz koymuşlar boynuna felan yüzünü yıkamışlar ateş düşürücü içirmişler tabi öğretmen beni görünce benden korktu rengim nasıl olmuşsa allahım çok korktum dün yaa allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin gerçekten çok zor..ateşi vardı hala aldım artık okuldan gece de nöbetteydim yükselir de haberim olmaz diye alarmı kurdum saat başı..bişey yemiyor yazık boğazından yutkunamıyormuş ilaçlarını düzenli veriyorum yavrum bişeyler yemek için ölürdü sabahtan bu yana bişi yemedi ama ateşi daha az gibi allahım şifa versin

larını görüyo gibiyim buneeeeeeee die ama kızlar dengesiz beslenme uyku bozuklugu yani olaca bu spor yok birde yemegi yiyip üstüne uyku yaptım millet kahvaltıyla güne basladı ben kahvaltıyı yapıp yattım uykuya :( gece beklemek berbat yaaa .... bana gaz lazım gaz verin gari bana :( 4 kilo nasıl gidecek yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmm

öncelikle aysima için çok mutlu oldum Şenizbu canım kızıma

gelelim sana 4 kilo artı haaa :1shok:
sana söyleyecek çok sözüm var aytende
inan kırıcı olacağım diye korkuyorum :oklava:

asi çok sevindim canım tahlilin iyi çıkmasına
dün sabaha karşı benim kız da ateşlendi sabah dr a götürdüm malum hafta sonu problem olmasın diye
boğazı kötü olmuş ilaçlarını aldım ateş düşürücü içirmiştim iyiydi okula bıraktım zaten götürmesem olay çıkacak çok istiyor okula gitmeyi neyse saat 16:00 gibi bir telefon okuldan çocuk çok kötü ateş 39 a gelmiş allahım bir gidiim var aklıma da aysimam geldi havale çok yakın çünkü ateş bu kadar yükselince
okula geldim benim kızla uğraşıyorlar.üstündeki kazağı çıkarmışlar buz koymuşlar boynuna felan yüzünü yıkamışlar ateş düşürücü içirmişler tabi öğretmen beni görünce benden korktu rengim nasıl olmuşsa allahım çok korktum dün yaa allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin gerçekten çok zor..ateşi vardı hala aldım artık okuldan gece de nöbetteydim yükselir de haberim olmaz diye alarmı kurdum saat başı..bişey yemiyor yazık boğazından yutkunamıyormuş ilaçlarını düzenli veriyorum yavrum bişeyler yemek için ölürdü sabahtan bu yana bişi yemedi ama ateşi daha az gibi allahım şifa versin

akrepcim çok ama çok geçmniş olsun canım.cenabı mevle şifasını versin inşallah.dediğn gibi allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.tekrara geçmiş olsun canım.a.s.

rose cum çok teşekkür ederim canım

asiii kesinlikle aklından bile geçirme canım eksi kilo verme yok artık ne yaparsın verirsin bilmiyorum...
ama eksi kilo vermek yok..

ve bu hafta aynı kiloda olanlar haftaya siz sırtlıyosunuz takımı ona göre ve tabii 100-200 le geçiştirenlerde içinde..
eksi kilo aynı kilo yok bu hafta ona göre
kaldırın popolarınızı hareket edin erisin yağlar ama isteyerek yapın zoraki değil yaptığınız hareketler mutlu etsin sizi

Back