selam kzılar..nasılsınız uzun zamandır yoktumm bir ara geleyim dedim baktım tükkan kapanmış:)
kürkçü dükkanına döndüm anlayacağınız..güldensin asu özelden atmış gel diye kabul ederseniz ben de yeniden katılabilir miyim aranıza ben de ne güzel vermiştim sonra cozuttum..birsürü problem vs neyse derken yaw madem yapmıyorum neden gidiyorum deyip karboksipunkturura da ara verdim 7 seansım mı ne kalmıştı ona da devam edicem de azcık verip de gideyim diyorum..
ben 91.3 ü gördüm bayram sonunda yuhh dedim kendime bu rakamı hiiiç görmemiştim derken hemen karbonhidrat diyetine başladım..şimdilik saf protein diyeti yapıyorum 7 gün yapcam 5 günü bitti..ama reg ldum bugün 3 günüm..ilk 3 günde 2800 verdim ama reglin etkisi sanırım şu anda yermde sayıyorum..
işallah bu sefer hep beraber başarırı..
güldenim hayırlı olsun okulunuz da açılıyor kolay gelsin sana..
hepinizi çoközledim kimler var yok kim napıyo bakamadım geçmişe yarın işte yoğun olmazsam yazamaya çalışcam..
öpüyorum hepinizi..iyi geceler..
işte buİşte 5 günlük menüm:
1. gün sabah:2 haşlanmış yumurta
öğle:haslanmış 7 baget
akşam:2 tavuk burger,tuzsuz lor ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
2 saat sonra 0 yağlı bir bardak süt
2. gün sabah:lorlu omlet (2 yumurtalı)
2 tavuk burger
akşam:1 fırında çipura
3. gün sabah :1 haşlanmış yumurta, 3 parça tavuk döner
öğle:7 köfte(fırınlanmış)
öğleden sonra:500 ml pınar light süt
akşam:kendi suyuyla kavrulmuş yağsız tavuk ciğeri
4.gün sabah:1 haşlanmış yumurta,2 piliç burger
öğle:4 tavuk burger
akşam:6 ızgara köfte
gece:sıfır yağlı süt
5. gün sabah: kaşarlı omlet
öğle :kaşarlı omlet,1 bardak sıfır yağlı süt
akşam:1 fıırnda çipura
aralarda şekersiz çay ,yeşil çay,diyet kola, 2 litre falan su içtim...
tabiki de gelebilrisinzkızlar daveti yeni gördüm bende geldimmmmm :)
o kırmızı yeri ypmak şartıyla :jeyyar:Merhabaaa...
güldencim yeni sezonu açmışsın hayırlı uğurlu olsun hepinize inşallah herkes mezun olur..
Ben de katılabilirmiyimmmm? söz bu sefer düzenli gircem,kaçamak yapmıycam..
en son burdan ayrıldığımda kaçtı kilom bilmiyorum ama yazın almıştım şimdi yavaş yavaş gidiyorlar şu an 73.5 civarındayım..
Nihalcim menüne baktım o kadar et baymıyormu canım yaaa..
eferim sana ayşem a.s.günaydın kızlar...
kendime bi not defteri aldım ne yediysem yazacağım :)
gunaydınn hayırlı sabahlar kızlarrrr sızlerı cok özledımmm yenıden bır arada olmak cok güzellllllllll olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ooo ii hadi bakalımselam kızlar günaydınlar..güldenim sorma ya ben de görünce şoka uğradım ama merak etme bu sabah 87.7 e düşmüşüm ki reglin 4. günündeyim..
deryacım selam..baymak de kelime böğğk geldi canım da naparsın birden çok kilo aldım şişiverdim emen de toparlamam lazım kendimi çok bırakmıştım çünkü ondna canım merak etme çarşambadan itibaren sebze de eklicem menüme sabahları da bir dilim ekmek..
haydi kızlar yeniden bomba gibi olalım..
cnm çok geçmiş olsun tekrardanherkese selam...ben geçen hafta ameliyat oldum kızlar...safra kesem alındı...hedeflediğim kilonun da altındayım...57.6 falanım...herkes çok zayıfladın diyor ama ben azcık toparlanayım hedefi 55 e çekeceğim...
iki hafta kadar rejim ve spor yapamam...ama ondan sonra beni kimse tutamaz...
bu arada yeni öğretim yılı tüm meleklere hayırlı olsun...malesef ben raporluyum...bugun başlayamadım...sınıfımı çok özledim...
ceylin hanım nasıl ayşebirazdan öğle yemeğimi yiyeceğim daha doğrusu öğlen kahvaltısısempatiksalakcinni
sabah kahvaltısını meyve ile yapıyorum
çokoprens çok geçmiş olsun canım ..ayşecim nasılsın?
ee nerde herkesler..
sabah
2 badem şekeri 1 elma
öğlen
2 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış tost domates salatalık
arada
1 lokma poğaca 3 kasık yoğurtla karışık rus salatası
1 türk kahvesi
akşam
2 kase çorba 5 tane altınbasak bisvüvi
arada da
meyve elma salatalık falan yerim...
bnmde aram yok kahveyle,azracım biraz kahve karıştırdı yoksa karışık değildi.sık ve az yemeye çalışıyorum. kahveyi de, markete gittim asker eşi bi arkadaş var bahde oturuyordu geçerken yanlarıda gittim o ikram etti içtim çok sevmem aslında zaten az şekerliydi:)
kolayı yaz boyu bende o kadar içtim ki günde 1 lt. yakın içiyordum.bu günlerde kestim havalar biraz daha serinledi ya ondan bide ramazanda çok içiyodum susuyordum kolaya dayanıyordum iftarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?