Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyyy allah korusun eyvahedigeldismile , ağzından yel alsınn
acilen kilo vermem gerek şu 78 belasını bi atlatsam devamı daha kolay gelcek inanıyorum
79-78 benim belalı kilolarım

79 78 olduğun hafta hiç birşey yeme sıvı beslen yağ olmasın makarna pilav ekmek olmasın gör bak 75 olursun
çünkü bn ayrı kaldığımz arada hiç görmediğim rakamı 112,5 gördüm ki bn 113 görmeyen bir insanım yıllardır
ama maalesef geri aldım klava:
ama yürücem artık :lepi:

tabi yaaa iyi olur valla bizim gibi birilerini bul azram :)
bu arada nihalde geri dönmüş 80 -89 topiğine yazmıştı

tmm cnm şimdi davet ettim
seher yıldızı vardı hatrlarsan o da takım arıoo
nihalede sen de söle bnde söleyim o da gelsin
yekuuuuuuu eski günlerde ki gibi

bende çok özledim hepinizi vallahi ben 61 le kapatmışım çok mutlu oldum çünkü aynıyım şuan 62 yim ama regl oldum bugün inş. 52 ye düşeceğim karar verdim 10 kg vereceğim inş. fazla zayıf olacağım belki ama özgürce yerim herşeyi 55 sınır koyacağım 55 olunca dikkat edeceğim yine böyle sürüp gidecek inş. planım bu ama ;;;;;;;;
benim sorunum yalnızlık:2: eim hafta 1 gün evde o yüzden yiyorum abur cubur vakit geçsin diye ne yapacağım bakalım....

ah cnm bnmm ya annende söledi
allah yardımcın olsun sker eşi olmaz zor ama bi o kadar gurur verici
o abur cuburu kessen ozmn olur işte o dediğin kiloya düşmek
naz yani kızların da bildiği nickle evdefnazı bi görsen maşallah iiipincecik oldu

selam kızlar takımımız acılmış ne güzel hepinizi öpüyorum cok özledim nesılsınız

selmam biz iyi sen nasılsın bakalım
ne yaptın verebildin mi yoksa sende biz gibi aynı yerde sayıyormusun

allah yardımcın olsun ayşecim yalnızlık zor :2:

yapraq yaz bakaılm bn seni diskalifiye etmiştim ama
şimdi ki performansına göre alabilirim takıma

kaydirigubbakcemile3 KIZ NEDEN DİSKALİFİYE ETTİN Kİ ??? ama sizin bilmediğiniz şeyler oldu haber veremedim en son aniden rahatsızlandım 2 ay annemde kaldım o baktı bana mafoldumben çok zor gunler geçirdim canın saolsun yer kalırsa eklersin benide listeye...

şu an tatildeyim yarın dönüorum ama annemelrde kalıcam 1 hafta orda da pc yok evime döndüğümde gelrim aranıza opuyorumnanaktan

selam kzılar..nasılsınız uzun zamandır yoktumm bir ara geleyim dedim baktım tükkan kapanmış:)
kürkçü dükkanına döndüm anlayacağınız..güldensin asu özelden atmış gel diye kabul ederseniz ben de yeniden katılabilir miyim aranıza ben de ne güzel vermiştim sonra cozuttum..birsürü problem vs neyse derken yaw madem yapmıyorum neden gidiyorum deyip karboksipunkturura da ara verdim 7 seansım mı ne kalmıştı ona da devam edicem de azcık verip de gideyim diyorum..
ben 91.3 ü gördüm bayram sonunda yuhh dedim kendime bu rakamı hiiiç görmemiştim derken hemen karbonhidrat diyetine başladım..şimdilik saf protein diyeti yapıyorum 7 gün yapcam 5 günü bitti..ama reg ldum bugün 3 günüm..ilk 3 günde 2800 verdim ama reglin etkisi sanırım şu anda yermde sayıyorum..
işallah bu sefer hep beraber başarırı..
güldenim hayırlı olsun okulunuz da açılıyor kolay gelsin sana..
hepinizi çoközledim kimler var yok kim napıyo bakamadım geçmişe yarın işte yoğun olmazsam yazamaya çalışcam..
öpüyorum hepinizi..iyi geceler..

İşte 5 günlük menüm:
1. gün sabah:2 haşlanmış yumurta
öğle:haslanmış 7 baget
akşam:2 tavuk burger,tuzsuz lor ve 2 yumurtadan yapılmış omlet
2 saat sonra 0 yağlı bir bardak süt
2. gün sabah:lorlu omlet (2 yumurtalı)
2 tavuk burger
akşam:1 fırında çipura
3. gün sabah :1 haşlanmış yumurta, 3 parça tavuk döner
öğle:7 köfte(fırınlanmış)
öğleden sonra:500 ml pınar light süt
akşam:kendi suyuyla kavrulmuş yağsız tavuk ciğeri
4.gün sabah:1 haşlanmış yumurta,2 piliç burger
öğle:4 tavuk burger
akşam:6 ızgara köfte
gece:sıfır yağlı süt
5. gün sabah: kaşarlı omlet
öğle :kaşarlı omlet,1 bardak sıfır yağlı süt
akşam:1 fıırnda çipura

aralarda şekersiz çay ,yeşil çay,diyet kola, 2 litre falan su içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…