ayyyy allah korusun eyvahedigeldismile , ağzından yel alsınn
acilen kilo vermem gerek şu 78 belasını bi atlatsam devamı daha kolay gelcek inanıyorum
79-78 benim belalı kilolarım
bu arada takıma yeni birilerini alıcakmısın gülden yoksa 5 kişimi devam edicezbilmiyorumkismile
alalım diyorum
yeni can yeni nefes yeni kan buyrunnnnnnnnn
tabi yaaa iyi olur valla bizim gibi birilerini bul azram :)
bu arada nihalde geri dönmüş 80 -89 topiğine yazmıştı
tmm cnm şimdi davet ettim
seher yıldızı vardı hatrlarsan o da takım arıoo
nihalede sen de söle bnde söleyim o da gelsin
yekuuuuuuu eski günlerde ki gibi
ah cnm bnmm ya annende söledibende çok özledim hepinizi vallahi ben 61 le kapatmışım çok mutlu oldum çünkü aynıyım şuan 62 yim ama regl oldum bugün inş. 52 ye düşeceğim karar verdim 10 kg vereceğim inş. fazla zayıf olacağım belki ama özgürce yerim herşeyi 55 sınır koyacağım 55 olunca dikkat edeceğim yine böyle sürüp gidecek inş. planım bu ama ;;;;;;;;
benim sorunum yalnızlık:2: eim hafta 1 gün evde o yüzden yiyorum abur cubur vakit geçsin diye ne yapacağım bakalım....
selam kızlar takımımız acılmış ne güzel hepinizi öpüyorum cok özledim nesılsınız
bende çok özledim hepinizi vallahi ben 61 le kapatmışım çok mutlu oldum çünkü aynıyım şuan 62 yim ama regl oldum bugün inş. 52 ye düşeceğim karar verdim 10 kg vereceğim inş. fazla zayıf olacağım belki ama özgürce yerim herşeyi 55 sınır koyacağım 55 olunca dikkat edeceğim yine böyle sürüp gidecek inş. planım bu ama ;;;;;;;;
benim sorunum yalnızlık:2: eim hafta 1 gün evde o yüzden yiyorum abur cubur vakit geçsin diye ne yapacağım bakalım....
yapraq yaz bakaılm bn seni diskalifiye etmiştim ama
şimdi ki performansına göre alabilirim takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?