• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız ben cok yoğunummm :sm_cool: kızım geldı :dance: o yuzden pek fırsat bulupda gıremedımmm kusura bakmayın cokoprescim ıyım tatlım mısafırım var kızım ayşeceylın benım kızım oda bu topıkde bırde oğlum var kızımda oğlumda evlı 2 tanede torunum var dunya tatlısı Şeniz

günaydın kızlar
azracım 17-18 temmuz gibi taşınacağız.yerleşmek zaan alacak çeyizim sandık lekesi olmuş daha kullanmadan hepsi yıkınıp ütülenecek çok yoğun olacağız annemle babamda gelecek fırsat buldukça gireriz mutlaka azracım sen karar ver benim kabulüm nasıl ols işm bitip yerleşince hep burada olurumopuyorumnanaktan

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız ben cok yoğunummm :sm_cool: kızım geldı :dance: o yuzden pek fırsat bulupda gıremedımmm kusura bakmayın cokoprescim ıyım tatlım mısafırım var kızım ayşeceylın benım kızım oda bu topıkde bırde oğlum var kızımda oğlumda evlı 2 tanede torunum var dunya tatlısı Şeniz

allah bağışlasın ablacım...ne güzel kızınla aynı topiktesin:1hug:...benim de iki oğlum var...büyüğü 7 küçüğü 2,5 yaşında:asigim:....

asutaha sen burdan uzak kaldıkça içindeki fil hep hortlarsempatiksalakcinni...sık sık gel tatlım...o zaman kendini kısıtlarsın:1hug:....

bu arada ben yarın tatile çıkıyorumkaydirigubbakcemile4...annemlere izmire gidiyorum...şimdi valizlerimi toplayacağım...çok mutluyummmhihoyyyt

slm kızlar
asuşum sıloş ii konuşuyorum bni özlemiş
teyzem aynı :((
kızlar yarın bnm için çok karışık birgün evde modem bozuk
osmaniyeye gitme durumum var
sizden çok çok ricam
yarın en geç 11 e kadar bildirim yapmanız
bn net cafeden girerim
yapmaya çalışırım biliginz olsun lütfen geç kalamyın
mesuliyet kabul etmem

Back