• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:delphin:senağlama
aklım darmaduman asuş
elden bişey gelmiyor
kızım yarın gidecek
ve bnm aklımda canımda onla gidecek eminim
nasıl bu kadar süre ayrı kalacam
nasıl bi başka kadına emanet edecem bilemiyorum
ALLAHA emanet yavrum:a015:
bn adana o bandırma da :delphin:

canım inan çok üzüldüm...durumun sebebini bilmiyoruz...ama çok zor hem senin hem de kızın için..umarım cernanın dediği gibi günler çabucak geçer ve birbrinize kavuşursunuz..allah yardımcın olsun güldencim...

Cok sagol canim dun hastanede kaldim hala hastanedeyim esimden laptopu istedim kadinlar klubune girecem kacinci olduk bakmam lazim dedim :1: sagolsun hemen getirdi.
bugun cikis yapiyorum cok sukur.Kucuk bi kalp problemim oluyor, sorun duzensiz calismasi ve gogus kafesimin kuculuyor olmasi. ama tedavi oluyorum korkulacak bise yok. Ama esime anlatamiyorum malesef.

Azracim canim durumlarini bilmiyorum ama anliyabiliyorum cok uzuldum, bi anne yavrusundan bu kadar uzun sure nasil ayri kalsin yaaa Allah sabir versin sana canim, insallah cabuk ve kolay gecer gunlerin.

opuyorum hepinizi iyi hafta sonlari diliyorum. a.s.

geşmiş olsun tatlımmm kendıne ıyı bakk opuyorumnanaktan

geşmiş olsun tatlımmm kendıne ıyı bakk opuyorumnanaktan

Tessekur ederim canim simdi cok iyim evime geldim, kucuk bi pizzayla odullendirdim kendimi bi dilim yedim ama ondan sonra yuruyus yaptim 1 saatten fazla :1:
bugun cok bise yiyemedim sabah serum yedim 1 sise kaydirigubbakcemile3 oglen lahana corbasi aksam meyve ve bi dilim pizza yedim.
Lahana corbasi diyeti yapiyorum fena gitmiyor beni cok sisiriyor ac hissetmiyorum kendimi
Simdi biraz dinlemem gerekiyor yarin umarim daha dinc bi sekilde olurum.

Tessekur ederim canim simdi cok iyim evime geldim, kucuk bi pizzayla odullendirdim kendimi bi dilim yedim ama ondan sonra yuruyus yaptim 1 saatten fazla :1:
bugun cok bise yiyemedim sabah serum yedim 1 sise kaydirigubbakcemile3 oglen lahana corbasi aksam meyve ve bi dilim pizza yedim.
Lahana corbasi diyeti yapiyorum fena gitmiyor beni cok sisiriyor ac hissetmiyorum kendimi
Simdi biraz dinlemem gerekiyor yarin umarim daha dinc bi sekilde olurum.

geçmiş olsun cernea a.s.

canlarım hayırlı akşamlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir
canlarım azra_sıla mın küçük teyzesi kalp krizi geçirdiği için nete giremiyor bilginize
birde rica etsem azra_sıla mın teyzesi için dua ederseniz çok mutlu oluruz sizleri seviyorum canlarım

Back