:gitme: ama o zaman gidersin boş ver ayşeeeee sen hep 59da kal olumunekankayizsmileazram sen gördün 59 kg lik halimi asuşum bi deri bi kemik kalmışsın dedi ne kadan mutlu oldumzemuszemus önce 55 i sonraa 52 görsem çok mikemmel olacak
canımsın o raporla veriyor
ama eczanede 100 e satılıyor bn raporlu alacağımdan ücretsiz
raporda herekse verilmiyor BMI indeksi 40 ve üzeri olan bn tam 40 çıktım
:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.
mezun olmaya az kaldı desneeturkbayragi
bn spora gidiiom kızlar baaaaaaaaay
ıyı sporlar azracımm gule gule bende yenımm doğum yaptı hastaneye onu görmeye gıdıyorummmm hihoyyytopuyorumnanaktan
:gitme: ama o zaman gidersin boş ver ayşeeeee sen hep 59da kalolumunekankayizsmile
asuşum siz burda olduğun sürece mezun oldsamda ben buradayım.dün akşam arkdaşlara gittik sütlü tatlı yapmış tavuk göğsü gibi ondan yedim çok ısrar etti zaten bütün gün lapa yemiştim o kadandan bişey olmaz demi
asucum teşekkür ederim canım inş. 5 kg daha versem çok mutlu olacağımayşecim sıkma canını zaten fazlasıyla zayıflamışsın opuyorumnanaktan
gayecim bi test yap ve vakit kaybetmeden dr görün hamile olmasanda dr gitmen lazım özlettin kendinislm kızlar nasılsınız.
ben durmadan yiyorum. 2ay olcek nerdeyse regl olmadım. ödüm kopuyor hamile olcam diye. çok afedersiniz ama hem spiralim var hemde eşim korunuyo ama ölecem sıkıntıdan. offffffff of. çıldırmak çatlamak üzereyim yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?