• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bnnde burdan
önce annemin sonra kendimin :)) sonrada tüm anne adayalarının anneler gününü kutlarım
allahım olmayanada nasip etsin inşallah
ilterim neslişim nihalim ve diğer tüm arkadaşlarım dilerim gelecek yılki anneler gününe sizde kucağınızda bebeklerinzlşe girersiniz
hayatta anne kadr önemli ve değerli hiç bişey yok
ne demişler
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

8. TAKIM Etap 5. si

rukiye_38 ( 97,5 / 96,5 / 1,0 / 1,03% )
AySeCeYlın ( 60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00% )
SEHER YILDIZI (79,5) Geri dönmek üzere ayrıldı
elimphia ( 85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00% )
chatlax ( 71,6 / 70,6 / 1,0 / 1,40% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 378,2 / 376,2 / 2,0 / 0,53% )

selam arkadaşlar herkesin anneler gününü kutluyorum kadın olmak eşittir anne demek benim gözümde dogurmak önemli degil o yüzden herkesin cocugu olan olmayan herkesin anneler günü kutlu olsun cocuk isteyenlerde en kısa sürede bebişlerine kavuşur inşallahopuyorumnanakt an

güldencim benm bu günüm berbattı defnem hastalandı 1 haftadır hastaydı bugün dr a baskanete götürdüm 2 serum 2 kan tahlili bi gaita tahlili verdik virüs kapmış ateş kusma ishal eridi bitti yavrum umarım düzelir şimdilik ii gibi tekrarlamazsa tabi
salgın varmış
ilk anneler günümde bu sekilde bitti işte :((

kızlar günaydın dün giremedi hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar..Allahım ilerleyen zamanlarda bize de nasip etsin işallah..
Nazcım çok geçmiş olsun bebişine..
ben innaılmaz yorgun başladım valla haftaya bakalım nasıl bitrcem bu haftayı..
cuma akşamı eğlenceye git
c.tesi 3 farklı drlarda randevularım vardı onlara koşturdum sonra da arkadaşlarla buluştuk..sonunda kadındoğumcuya da gittim çok şükür problem yokmuş kist vs..gayet sağlıklı rahmin var dedi dr..ama simir testi yapamadı çok akıntım olduğu için..idrar yolları iltihabım vardı çünkü onun için fitil bir de jel verdi..sonrasında kadıköye moda dolaştık sahilde oturduk eşim ve arkadaşlarla süperdi valla..o kadar çok yürümüşüm ki ertesi sabah bacağımda kramplarla kalktım:)
bu arad akızlar benim karboksipunktura gittim ya dr bizim tartıldığımız ve kilomuzu gördüğümüz yeri kapatmış kiloya takılıyorsunuz olumsuz etkileniyorsunuz diye..ben zaten hiç kg vereme.dğimi hissediyordum ama neyse sende bağırsak problemivar dedi daha ben söylemeden..iyi yiyorsun ama yediklerini bağırsakların ememediğinden enerjiye dönüşemiyor daha çok hareket et ve fındıkları rondodan geçirerek tüket dedi çalıştığımdan ve öğünlerden sonra çok hareket etme şansım olmadığından şu bele takılan titreşimli kemelerden alabilirsin dedi bağırsakları harekete geçirsin diye..şimdi ondna araştırıyorum..
güldenim bu durumda benim listede olmamın bir anlamı yok evde tartılmak yasak..dr da kilomu şimdi söylemiyor ama ilerde söyler mi napr bilmiyorum..sürekli de sabit geçemezsin ya beni napalım ne dersin??

güldencim benm bu günüm berbattı defnem hastalandı 1 haftadır hastaydı bugün dr a baskanete götürdüm 2 serum 2 kan tahlili bi gaita tahlili verdik virüs kapmış ateş kusma ishal eridi bitti yavrum umarım düzelir şimdilik ii gibi tekrarlamazsa tabi
salgın varmış
çok geçmiş olsun kıyamam defneme. inş. çabucak toparlanır

salgın varmış

günaydın arkadaşlar.
hepinizin anneler gününü kutluyorum.
nazım bebeğine çok geçmiş olsun. keşke onlar hiç hasta olmasa. oy yavrum benim hiç kıyamıyorum miniklerimize....

kızlar günaydın dün giremedi hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar..Allahım ilerleyen zamanlarda bize de nasip etsin işallah..
Nazcım çok geçmiş olsun bebişine..
ben innaılmaz yorgun başladım valla haftaya bakalım nasıl bitrcem bu haftayı..
cuma akşamı eğlenceye git
c.tesi 3 farklı drlarda randevularım vardı onlara koşturdum sonra da arkadaşlarla buluştuk..sonunda kadındoğumcuya da gittim çok şükür problem yokmuş kist vs..gayet sağlıklı rahmin var dedi dr..ama simir testi yapamadı çok akıntım olduğu için..idrar yolları iltihabım vardı çünkü onun için fitil bir de jel verdi..sonrasında kadıköye moda dolaştık sahilde oturduk eşim ve arkadaşlarla süperdi valla..o kadar çok yürümüşüm ki ertesi sabah bacağımda kramplarla kalktım:)
bu arad akızlar benim karboksipunktura gittim ya dr bizim tartıldığımız ve kilomuzu gördüğümüz yeri kapatmış kiloya takılıyorsunuz olumsuz etkileniyorsunuz diye..ben zaten hiç kg vereme.dğimi hissediyordum ama neyse sende bağırsak problemivar dedi daha ben söylemeden..iyi yiyorsun ama yediklerini bağırsakların ememediğinden enerjiye dönüşemiyor daha çok hareket et ve fındıkları rondodan geçirerek tüket dedi çalıştığımdan ve öğünlerden sonra çok hareket etme şansım olmadığından şu bele takılan titreşimli kemelerden alabilirsin dedi bağırsakları harekete geçirsin diye..şimdi ondna araştırıyorum..
güldenim bu durumda benim listede olmamın bir anlamı yok evde tartılmak yasak..dr da kilomu şimdi söylemiyor ama ilerde söyler mi napr bilmiyorum..sürekli de sabit geçemezsin ya beni napalım ne dersin??

çok geçmiş olsun kıyamam defneme. inş. çabucak toparlanır

günaydın hepiciğinize kızlar
eveeet
dün tüm yazlık kışlık olaylarını bitrdiim şükür
nazcım cnm çok geçmiş olsun defeneme kuzum bnm çok üzüldüm inşallah en kısa zmnda iyi olur
nihalim ne yapak şimdi yaaa
azcık listeden çıksan süper bir dönüş yapsan yada sen ne dersen o olur

bugün kızmn okulu etkinlik yapmış anneler günü için yemeğe gidecem öğlen

valla güldenim ben her halukarda burdayım biliyorsun da işte dr ben kiloya bakmıyorum siz de bakmayacaksınız diye ciddi söyleyince vardır bir bildiği diyorum..ha ben ona söylemeden cumaları tartılırım gerçi ama ne bileyim şimdi o kadar para veriyorum herşeyine uyuyorum başta da demişti ben evde tartılmadan duramma diyen varsa hiç başlmasın demişti o kadar net demek bu konu..

nerdesiniz kızlar yav
bugünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği labne 2 tane salam domates salatalık çay(esmer şeker aldım)
arada 1 muz
öğlen 1 tabak yoğurtlu makarna
akşama
yağsız tuzsuz tarhana pişirip onu içeceğim bi tabak 2 tane grissini ile
sonrasında meyve yerim 2.5 3 lt arası su

Back