Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teselli:günaydın kıslar...
asucum canım yaaa üşenmeden benim için onu mu aradın buldun.
canım haklısın biliyorum ama hadi bi başlayayım diyemiyorum nedense. içimde hiç istek kalmadı.
kocaman bii ayva deel karpuz göbeğiyle kalakaldım.
offfffff
yazda geldi ona daha bi sinir oliyim zati...
gunaydınn kızlar nasılsınız ben bugunn kayserıdekı kk buluşmasına gıdeceğımm opuyorumnanaktan
ooo ne güzel ablcım güzel buluşmalar dilerimgunaydınn kızlar nasılsınız ben bugunn kayserıdekı kk buluşmasına gıdeceğımm opuyorumnanaktan
günmaydın asuşgünaydınnnnnn
selamlar herkse nasılsınız??
menümü yazayım
sabah: bir bardak elma sirkesi bal su karışımı sonra kahvaltı bir dilim kızarmış kepek ekmeği zorla yedim onuda bir çatal ucu peynir azcık yumurta br tanede domates küçük ama şiştim kızlar ya bu elma sirkesi karışımı çok tıkıyor insanı süper bence....
bencede ıyy canım ama napalım zayıflamak için gerçi artık alıştım kokusuna kaydirigubbakcemile3ooo ne güzel ablcım güzel buluşmalar dilerim
günmaydın asuş
dün bn bildirrim yaptıkta sonra yazmışın kilonu
onun için alamadım
ama sana ceza olsun bu
en önmli gün unutlurmu hiç klava:
elma sirkesimidelikafadulden
ıyyy
bir dikişte içiyorum canım bende burnumu kapıyorum gidiyor o kaydirigubbakcemile3 aykız adımbana koku olarak değil de
tad oalrak iğrenç geliyor
bi ara zorlada olsa içiyorum şu sıra yok içemicem midem almıoo
bu arada ismn nedir öel hitap etsem sana
yarın nişanımız var. ben ne giyeceğim göbeğimi hangi koca bez parçalarıyla saklayacağım mafoldumben amcamın kızının nişanı ben gitmeyecektim emme benim gıcık koca söz verdi geleceğiz diye
senağlama
şişko ben
göbekli ben
iradesiz ben
pis boğaz ben
senağlamasenağlamasenağlama
artık tok karnına içicem bende araştırdım herkes tok karnına içiyor. daha az oldu başlayalı ama etkisini gösteriyor bence.. göbişim azaldı azcıkchatlak elma sirkesine çok yüklenme özellikle aç karnına çok zararı varmış mide asitini arttırıyomuş
hm öle diyosun hmde takımdan çıkıyorsun ne diyiim bn sana şimdii gayeeeeeeyarın nişanımız var. ben ne giyeceğim göbeğimi hangi koca bez parçalarıyla saklayacağım mafoldumben amcamın kızının nişanı ben gitmeyecektim emme benim gıcık koca söz verdi geleceğiz diye
senağlama
şişko ben
göbekli ben
iradesiz ben
pis boğaz ben
senağlamasenağlamasenağlama
bir daha unutmaalsanaalsanasmilehaklısın güldenim yaaa valla nasıl unuttum bende bilmiyorum demekki bu hafta nasip değilmiş takıma girmek bilmiyorumkismile
sevndm ablacım mutlu ayrılmana güzel dakkalar geçiyorolumunekankayizsmile kk buluşmalarındaıyı akşamlar kızlarr cok guzeldı bu gun kk da kı arkadaşlarla tanıştımm ama fazla kalamadımm yanlarında işim vardı inşallah bırdahaki seferedaha uzun görüşürüzz opuyorumnanaktan
:Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.Kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum..bir mucizeyi yaşamak tarifsiz bir duygu allahım isteyen herkese yaşatır inşallah..
gunaydınn şekerler hepınızınn anneler gününü kullarımmmm bunlar sızınnn a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan