Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ayşe obilen nasılsınız kaptanımız söyler yer olup olmadıgını o zaman yer varsa alır
canım çok sıkkın
kızlar
bırakın dieti
hayatala mucadele ediyoprum şu sıraa
günaydın kızlar şükür girebildim noluyo bu ssteme anlayamadım gitti ya
naısl giden kilocuklar oldu mu bakim ben bu hafta sabitim yarın da randevum var bir gelişme hissetmiyorum bakalım..
yarın sabahtan psikolog
sonra karboksipunktur
sonra da kadın doğum randevularım var amanın :)
merhabaherkese merhaba, Sayın Kaptanım beni de alırmısınız takıma ? Hem kk dan tanıdığım bütün arkadaslarım burda handerya, selma, ada ve nihal. lütfen yeriniz olursa beni de alın.Lütfennnnnnnnn ...
handecim okudun yazınıtam hapa başladım sonra aklıma düştü bu karaciğer olayı zaten pzt gitcem göstercem inşallah bişey çıkmaz canım..
buyur gel cnm beklerimgüldenim noldu yaaaa gelsene yarın bana oturalım bekledim haber cıkmadı senden
ya da sen en iyisi beni bekle ben sana ctesi gelecem tabi müsait olursan eşim nöbetci o gün olmaz mı
sabitsin yani cnmmhayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar canlarım 63.200 oldum hepinizi kocaman öpüyorum ve çok seviyorum opuyorumnanaktan
ama en çokta azra_sılamı opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile Şeniz canımsın benim canım opuyorumnanaktan
afferim kız sanagünaydın herkese. bende 70.6 yım ah ah fazla kaçırmasaydım şuan 60 larda olcaktım ama napalım olsun en azından fazlalıkları werdim...
sabit geçtim cnm zatenazram paylaşmak istersen buradayız canım
dün yazmıştım 200 gr eksideyim ama beni sabit geç olur mu haftaya en az 1 kg tamamlayayım canım
günaydın cnmmgünaydın kızlar şükür girebildim noluyo bu ssteme anlayamadım gitti ya
naısl giden kilocuklar oldu mu bakim ben bu hafta sabitim yarın da randevum var bir gelişme hissetmiyorum bakalım..
yarın sabahtan psikolog
sonra karboksipunktur
sonra da kadın doğum randevularım var amanın :)
sıkmamak elde değil cnmcanını sıkma güldenim sorun neyse işallah en kısa zamanda yolun agirer...
takımda yer varsa obileni de alır mısın canım ya..
deryacım dualarım seninle canım işallah önemli bişi yoktur kafana takma..hap konusunda da dr una danışmadan devam etme derim..
ya ayda nerelerde ya mail de attım yanıt vermedi merak ediyorum balayındadır diye aramadım da rahatsz etmeyim diye ama bu kadar zamandır balayında da olamaz sanırım..bugün arıcam artık ayıpsa ayıp merak ediyorum çok..
ayşecim 200 gr ın hayırlı olsun canım haftaya 1 kiloya tamamlarsın merak etme..
gaye,süreyya,nilbera sizleri de görüyorum hepinize selam kızlar..
bugün kaç kilosungünaydın :)
tatlım işin zor walla, kolay gelsin sana.
bende regl olucam ama olsamda kurtulsam catlıycam walla.sinir sıkıntı, uff ya...
bi yandan da oglandan grip aldım galiba, bogazım acıyo, öksürüyorum çok fena
karboksipunktur nasıl gidiyor cnm?
anatıp rahatlamak istersen dinleriz seni azra. elimizden bişiy gelmese bile en azından belkim rahatlarsın olmas mı
canım içme sirke falan mideye çok zararlı bugün doktorumda yine söyledi diyetini uygulayıp sporunu yapınca zaten verirsinsağol kaptanım:dance::dance: 60lara düşsemde rahatlasam... twister aldım bugün bakalım işe yarıcak mı :uhm: elma sirkesinede başladım dünden beri bu sabahta içtim aç karnına ay kahvaltıda birşey yiyemedim ya o küçücük kepek ekmeği bile bümbüyük geldi zorla bitirdim gerçekten süper bir şey bu elma sirkesi :teytey::teytey: bir de tadı güzel olsa :roflol:
ben sadece sirke içmiyorum ama canım suda var yani içinde balcanım içme sirke falan mideye çok zararlı bugün doktorumda yine söyledi diyetini uygulayıp sporunu yapınca zaten verirsin