• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet nihalim artık kimse yok o yüden bende gelmiyom artık çünkü canım sıkılıyo kendi kendime konuşunca...

e ben varım gülüm sen yaz yine git topik boş kalmasın bari..bu böyle olmaz ama yeni takım üyeleri katılsın bari..daha açığımız var diye biliyorum ben:.

nihalim
yeni üyelerde aktif değil eski üyeler hiç yok
selmay nilbera haftada bir
ayşe rukiş abla günde 1 o da1, 2 mesaj
sen ve gaye var genelde

canım ada geldi mi girer ama derya zaten gündüzleri çok giremiyor..
napalım dersin yeni üye falan alalım bişiler yapalım ya gel iki satır yaz hal hatır sor sonra da cuma kilonu bildir yeri olmaması gerek ama çok bişi paylaşamaz olduk artık ya..
bişiler yapalım..bol paylaşımlı üye alalım..eski günlerimizi çok özlüyorum ben zemuszemus

selamlar ben gelip yazıyorum ama kimse bir cevap vermiyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum..listeye ne zaman alınabilirim azra_sila.. menümü yazayım..
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği peynir domates salata ve bir yumurta
öğlen bir salata yanınada dünden kalan simit çeyrek
akşam bir dolma salata yanınada
2 litre su içtim hedef 3 litre akşama kadar biter
temizlik ve yürüyüş yaptım

selamlar ben gelip yazıyorum ama kimse bir cevap vermiyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum..listeye ne zaman alınabilirim azra_sila.. menümü yazayım..
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği peynir domates salata ve bir yumurta
öğlen bir salata yanınada dünden kalan simit çeyrek
akşam bir dolma salata yanınada
2 litre su içtim hedef 3 litre akşama kadar biter
temizlik ve yürüyüş yaptım

eğer bu hafta cuma en geç 11 e kadar bildirim kuralımıza uyarsan seni alacam
birde 3. haftan olacak bizlen takıma yazdığından bu yana kaç kilo verdin onu da yaz

kızlar bu cuma liste sırası 8.taskımda ama bn akşama kadar olamıyacağım
neden dersenz
anneannemn ölüm yıl dönümü ve annem günü aldı 25 kişi felan olcaz
o gün herkes kırmızıyla kilosunu yazsın
bnde akşam gelir hm bildirimi yaparım hmde listeyiz hazırlarım
kızlar birde bana yardımcı lazım
en azından kardeş tkaım listeyi bıraktığında kontrol edecek biri şart bana

ıyıakşamlar kızlar bugunkı mönum sabah dumle şekersız cay 1 dılım cavdar ekmeğı 2 tane zeytın kk peynır domatez salatalık öğlen 3 tane sıgara böreği1 tane gofret akşam 1 tabak ıspanak 1 elma 1 portakal duble şekersız cay toplam 2.5 susempatiksalakcinni

Slmmmm kızlarrr...

gültencim ne desen haklısın şu devamsızlık konusunda..ama ben diyetten koptum yaaa bi türlü de tekrar adapte olamadım ne spor yapasım geliyor ne de boğazımı tutasım o yüzden buraya yazasım da gelmedi inan..
zaten geldiğimden beri kilo vermedim hatta yarım kilo aldım bu yüzden çok kızıyorum kendime,iradesizliğime..yaz geldi işte lafta bu yaz 65 falan olurum diyordum ama gitmiyor valla ne metabolizmaymış anlamadım ondan bu aralar hap falan diye düşünmeye başladım çevremde çok kişi var hapla kilo veren bazen acayip gaza geliyorum ne yalan söyleyim sonra da sağlıksız diye vazgeçiyorum..
öyle karmaşık düşünceler içindeyim anlayacağınız..yoksa paylaşımda bulunurum ama yoruldum sanırım şu diyet sözcüğü bunalttı,boğmaya başladı beni..

kendimi hazır hissedip starta basınca hbr vercem ama yazmaya çalışcam söz!

günaydın fıstıklar..naısl keyifler?güldenim nasıl kontrol edeceğimi anlat bana ben kontrol edebilirim..anlamam bu işlerden gerçi ama yrd olmak isterim canım..
ben işyerinden yazıyorum ya kırmızıyla yazamam canım ya nasıl yapsak sana özelden atarım olmadı karışmasın diye..bu arada ben bu hafta dr a gitmedim c.tesi gidicem bu durumda beni sabit geç canım..

Back