• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

nihalim oyun havasından ziyade bizim düğünlerde halay çok olur.
öle araba çekip oyun oynamayız ama eğer gelini uzun yoldan (şehir dışı )getiriyorsak şöför ve yolcular dinlensin diye bazen 5 10 dakka inerler halay çekerler. şehirler arası yolda :))

verdim biraz abla 6 kilo kadr
ama bu ara saldım kendimi
yapamıyorum
içimden gelmiyor:tomato:

al benımde öyle ya ne olacak bu halımız ya bende saldım kendımı bı kıbrısa gıttımm ayşele ıyıce tozuttuk daha kendımı topluyamıyorummm ancak sabıt kalabılıyorumm :utangac:opuyorumnanaktan

ıyı akşamlar şekerler bugunki mönüm kızlar sabah 1 dılım cavdar ekmeğı 2 tane zeytın kk peynır duple şekersız form cay öğlen carşıdaydımm 1 tane kete yedımm akşam 1 kase corba 1 tabak makarna toplam 2.5 su ve duple bardak şekersız cay sempatiksalakcinni

rukiş ablam nasılsın
birde yeni. arkadaşlar
hiç yazmaz oldunuz ada neyse o balayında
hande ve chatlx nerdesnz kızlar
ben yazmıştım ya tatile çıkıcam diye tatildeyim yani ondan pek giremedim geçen gün girdim yazdım ama kimse yoktu... tartı yok malesef tartılamıyorum dünde sıkıntıdan diyetimi bozdum :oklava: ama bugun toparladım yürüyüşe çıktım iyi geldi..tam gaz diyete devam :teytey:

bugün kimseler yok ya ben de şimdi yemekten geldim bugünkü menümü yazayım
sabah:sosisli,peynirli,rondodan çekilmiş fındıklı omlet
1 dilim çavdar
öğle:3 kadınbudu köfte
1 tabak z.yağlı fasulye
yoğurt
arayı da fındık activia çilek portakalla yapıcam işallah..

Back