Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın selmacımm nasılsın sendemi dıyetısyene gıdıyosunnopuyorumnanaktan
günaydın ablacım yok gitmiyorum bir kez gittim başka gitmedim sen nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar nihal nasılsın bu hafta dr gittinmi merak edıyorum
yok tatlım ya bugün gidicektim normalde ama cumartesiye alcam çünkü kesin artı gelirim..3 gün boyunca geç kalktım çok uyudum dışarı çıkınca öğünler şaştı bayağı aç falan derken sapıttım..düzene uymayınca tabi canım tatlı istedi onu yiyemeyeceğimden alakasız zamanlarda meyve yedim derken mahvettim düzeni..:gitme:
sabah tükanı ben açmıştım emme mesacım yok. nere gitti benim mesacım...
nese bi daha diyim günaydın diye.
kıslar yorgunnuktan ölüyom bitmiş durumdayım.
dün hem üss katın hem alt katın cam kapılarını sildim.
buzdolabımın içini dışını yıkadım.
mutfak dolaplarımı silsim.
gardırobumu çekmecelerimi düzenledim. çoğu perdeleri astım ki en çok o salak perdeler yordu. ve şu an bitmiş durumdayım.
bi hafta sürer bu temislik be yafssss.
bnde yoruldum okurkensabah tükanı ben açmıştım emme mesacım yok. nere gitti benim mesacım...
nese bi daha diyim günaydın diye.
kıslar yorgunnuktan ölüyom bitmiş durumdayım.
dün hem üss katın hem alt katın cam kapılarını sildim.
buzdolabımın içini dışını yıkadım.
mutfak dolaplarımı silsim.
gardırobumu çekmecelerimi düzenledim. çoğu perdeleri astım ki en çok o salak perdeler yordu. ve şu an bitmiş durumdayım.
bi hafta sürer bu temislik be yafssss.
öyle valla kızlar keşke herkes doğduğu yerde kalabilse ahh İzmir özledim seni burnumda tütüyorsun..
bu arada ben de Ankarayı hiç sevemedim çok soğuk geliyor bana..resmi..şu bürokrat havası bunaltıyor beni..
kimsecikler yok bugün..gayee tükkan bekçiliğinde maaşımı tek başıma alcam haberin ola bundan sonra senle paylaşmak yokkkkk
bugünkü menüm:
sabah:
2 avuç fındık
bol peynir
1 dilim çavdar ekmeği
öğle:4 köfte bir parça haşlanmış et
1 kase yoğurt
yarım tabak pırasa
birazdan aramı yapcam:
5 ç,lek+1 portakal+1 activia ve fındık..
oh ellerıne sağlık gayecımm oh mis gıbı olmuşturr canımmopuyorumnanaktan
yok abla nerdee.
millet gibi düzenli her yeri ayrı ayrı temizlik yapmayı hiç öğrenemedim. ev savaş alanı gibi. girsen kaybolursun. hafta sonuna anca biter.