• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmacım opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam selmacım biz iyiyiz sen nasılsın?bugün yürüdün mü nasıl gidiyor??

bende ıyım canım üç gündür yürümüyorum bu gün yürüyecektım malese f yagmur var dışarda ama akşama evde yürürüm artık hava acmassa üç gündür yogun bir şekılde temizlikle ugraşıyordum bu gün bitti cok şükür o yüzden yürümedim cünki iş yapacak halim kalmıyor yürüyüş yapınça

azra seher selma rukiye abla sizler nasılsınız selmayla azra buluşmuş haberim var oh ne güzel yaza allah kısmet ederse bende oralardayım antepte erkek kardeşim var onun yanına gidecegım kısmet olursa bende cok korkuyorum oralardan yanı yemekten neslihan sende ıyı gidiyorsun takıpteyım canım

bugün kalkınca biraz fındık yedim
sabah 2.5 dilim ekmek kıymalı menemen peynir zetin yedim çaimy içt
arada fındık yedim biraz ve çay içtim
akşam lahana salatası ve yoğurt yiyeceğim bugün hafif şeyler yemem lazım yarın taburun günü var o yüzden

Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende ıyım canım üç gündür yürümüyorum bu gün yürüyecektım malese f yagmur var dışarda ama akşama evde yürürüm artık hava acmassa üç gündür yogun bir şekılde temizlikle ugraşıyordum bu gün bitti cok şükür o yüzden yürümedim cünki iş yapacak halim kalmıyor yürüyüş yapınça
Ohh ne güzel valla mis gibi olmuş evin canım ellerine sğalık..havalar güzeleşince yürürsün sıkma canını..
oralıyım ondan yazdım canım.. afiyet olsun....
hemşehriyiz o zaman canım benim de annem tarafı ve babamın babası balıkesirli..bizim yazlık da Altınolukta...biz anca bayramlarda falan gidiyoruz işte..

Back