Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar.. bende yazayım hemen sabah tost yedim öğlen akşam artık canım ne isterse kararsız kaldım :)
balıkesirde okumuyorum canım eskişehirde okul öncesi öğretmenliği okuyorum...Balıkesirde ne okuyorsun canım?Benim sülalemin de bir kısmı Balıkesirde...
balıkesirde okumuyorum canım eskişehirde okul öncesi öğretmenliği okuyorum...
Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanselmacım opuyorumnanaktan
selam selmacım biz iyiyiz sen nasılsın?bugün yürüdün mü nasıl gidiyor??
oralıyım ondan yazdım canım.. afiyet olsun....yaşadığınız yer balıkeisr yazıyor da ondna sordum canım..
ben yemeğe çıkıyorum görüşürüzzzzzzzz
biz merkezde oturuyoruzcatlak benımde arkadaşım var balıkesır dursunbeyli burada oturuyor
ayşe sen nasılsın canım bebiş nasıl listeye girdinmi
ya genelde aynı sen kopyan diyorlar anneme benzettin demek opuyorumnanaktanyerim ben o ceylini maşşalah kocaman olmuş ayşe resmlerini gördüm rukiye ablaya nekadar çok benziyo
Ohh ne güzel valla mis gibi olmuş evin canım ellerine sğalık..havalar güzeleşince yürürsün sıkma canını..Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende ıyım canım üç gündür yürümüyorum bu gün yürüyecektım malese f yagmur var dışarda ama akşama evde yürürüm artık hava acmassa üç gündür yogun bir şekılde temizlikle ugraşıyordum bu gün bitti cok şükür o yüzden yürümedim cünki iş yapacak halim kalmıyor yürüyüş yapınça
hemşehriyiz o zaman canım benim de annem tarafı ve babamın babası balıkesirli..bizim yazlık da Altınolukta...biz anca bayramlarda falan gidiyoruz işte..oralıyım ondan yazdım canım.. afiyet olsun....