• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyidir canım nolsun bahar yorgunluğuyla boğuşuyorum..perşembe kayınvalidemler geliyor ama ben akşamları eve gidince yığılıp kalıyoruım valla..sözde dün camları silcektim kaldı..
bir yandna regl oldum falan işte canım..
onun dşında boyna yiyorum:)

ay allah yardımcın olsun bu yoğunlukta bide misafirin geliomuş
senin adına çok seviniyoruminş. bu sefer istediğin kiloya düşücen kaydirigubbakcemile5

ay allah yardımcın olsun bu yoğunlukta bide misafirin geliomuş
senin adına çok seviniyoruminş. bu sefer istediğin kiloya düşücen kaydirigubbakcemile5

işallah canım ..ben de bu sefer çok inanıyorum canım kendime de dr uma da..sonuçları almaya başlayınca da insan başka bir gaza geliyor..
bak bugün ayın 20 si 2 sinden beri yani 18 gündür bir tane bile kaçağım yok bu benim için büyük başarı valla..kendimle gurur duyuyorum..:lepi:

merhaba arkadaşlar...
kaptanım anlayışın ve güzel yüreğin için teşekkür ederim...
deryacım....gönlü geniş arkadaşım benim....eline sağlık hepsi öyle güzel ki,benim için hiç üşenmedin snradan gönderdiğim fotolar da olsun diye 2. kez slayt gösterisi hazırladın...Çok teşekkür ederim canım benim,bu stresli,yoğun ve yorgun dönemim de bir de bunlara kafa yormuyor olmak benim için büyük bir şans oldu...Teşekkür ederim yeniden...
nihalcim ve henüz tanışamadığımız bütün arkadaşlar hepinizi kocaman öperim.Ada kız düğün telaşında cumartesi günü kısmetse evet diyecek :)))

kızlar gaye nerdee?? Merak ettim bişi yoktur inşşş....

O topiğimizde taze gelinde varmışşş...Hoşgelmiş sefalar getirmişşş...Haırlı olsun cnmmm...Rabbim bir yastıokta kocatsınnn...Bence bugünlerin tadını çıkar özellikle düğün gününün 1 kere oluyooo...

evet kaptanımm 75 olmadan aranıza dönmeyeceğimm...

neslişim çok şükür bişiy yok. kafam yerinde değil sadece. huzurlu mutlu değilim bu ara. dün bi sigara yaktım bir iki çektim sonra kendine gel gaye 3 4 ay olmuş o kadar sıkıntı çektin dedim ve söndürdüm. öle işte....

:teselli: noldu kızzz gel sana bi kafe yapıyım içek içerken anlatırsın kaydirigubbakcemile3

O topiğimizde taze gelinde varmışşş...Hoşgelmiş sefalar getirmişşş...Hayırlı olsun canımmm...Rabbim bir yastıkta kocatsınnn...Bence bugünlerin tadını çıkar özellikle düğün gününün 1 kere oluyooo...

teşekkür ederim neslihan...Amin inşallah...
ben de bütün stresimi bir kenara bırakıp düğünümü en güzel şekilde yaşamayı planlıyorum Rabbim nasip ederse...

Back