• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Haaa bak naz ne diyeceğim abimin 10 yıldır çocuğu olmuyordu çok şükür 7.5 aylık erken doğmuş bir yeğen haberi aldım Onlarada yıllardır sizin 5 yıl sonrada olsa 10 yıl sorada olsa çocuğunuz olacak ve ben bunun haberini alacağım dedim durdum bizim gelin benim her böyle söylememde hiç ümidimiz yok olmaz dedi durdular ama ben her seferinde aynı şeyleri söyledim içime doğuyor hissediyorum demekten vazgeşmedim. Bizim gelin içine doğmuş gerçektende ama benim inancım kalmamıştı şimdide inanamıyorum diyor.

oyyyyyyyyy bundan daha güzel haber olabilir mi rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ya cok sevindim ne kadar mutludurlar şimdi allahım uzun ömürler versin kıymetlimize
hayırlı evlat olsun inşallah hala oldun demek ablacım ne güzel kokuyordur meleğim ya:)))

oyyyyyyyyy bundan daha güzel haber olabilir mi rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın ya cok sevindim ne kadar mutludurlar şimdi allahım uzun ömürler versin kıymetlimize
hayırlı evlat olsun inşallah hala oldun demek ablacım ne güzel kokuyordur meleğim ya:)))

Canım benim güzel dileklerine teşekkür ediyorum .Bu şekilde içime doğan bi arkadaştanda böyle güzel bi haber almıştım 2 yıl önce ...
Hatice isminde bi arkadaşla konuşurken çocukla ilgili ümidini kaybettiğini zaten uğraşsalarda tedavi için hiç paralarının kalmadığını ve hergün ağladığını dile getirdi Bende ona dedimki üzülme sana söyleyeceklerimide yanlış anlama ama senin çocuğun olacak içime doğuyor hissedebliyorum dediğimde abla yaaa benimle dalga geçme dedi . Seni kırmak için değil içime doğduğu ve inandığım için böyle söylüyorum dedim Aabla yaaa gerçekten olurmu dersin diye sordu olmakta ne kelime bi tanede değil senin üç tane çocuğun olacak üç olmasada iki tane olacak gör bak ben burdan (ankara'dan)gitsemde sen beni arayıp müjdeli haberi vereceksin dedi hakkatende aradad 6 ay geçmeden arkadaş aradı abla ben üçüzlere hamileyim dedi 1 ay sonrada bebeklerden birini doktorlar alacakmıç karaciğerlerime zarar vermesin diye söyledi.O aldığım mutlu haberin sevinci mükemmel bişeydi. Aynı(bebekle ilgili) şeyleri takımdan iki arkadaşada söyledim inşallah onlarında haberini en kısa zamanda alırım . Rabbim bu değerli ve çok kıymetli arkadaşlarımada annelik duygularını tattırır.

Rabbim inşallah annelik ve babalık duygusunu tattırır . Haaa bide Hatice dediğim ikizleri olan bi arkadaşında aynı sorunu vardı onlarında çocuğu olmuyordu onada çocuğunun olacağını ama kız olacağını söylemiştim dünde onun haberini aldım abla dediğin çıktı ama cinsiyeti kız değil erkekmiş dedi öyle işte . Arkadaşlar bu söylediklerim çok bilmişlik gibi olmuyordur inşallah .

Son düzenleme:
allah bazı insanlara bahsediyor bu güzel lutfu ne sanslı onlardan birisin ablacım demekki maşallahŞ:)
inşallah takımızda isteyen arkadaslarımızında olur zaten dua ediyoruz onlar için cıvıltılarıyla doldursun cennet kuşları evlerini

Ağzından bal damlıyor güzel olan senin yüreğim bitanem.
Amin canım inşallah onlarında olur.

Son düzenleme:
günaydınnnn
nazcım ve selmay ablam kaynatmış gece gece ne güzel
dünkü menümü yazayım
sabah brunch gittik kısmadan zengin bi kahvaltı yaptım
öğlen kıbrıs turuna çıktık 1 dondurma yedim
akşam 10 tane etsiz çiğ köfte yedim
sonra çilek ve fındık yedim

2mil leslie yaptık koçişle

Son düzenleme:
günaydın kızlar
öldüm bittim rsmn yorgunum
selmay ve naz bnm için yazdıklarını okudum ve utandım walla :kedi:
saolun onlar hep sizin iyiliğinzden kaynaklı
kızlar bugünlük izin alim sizlereden
dinlenmek istiyorum
ayrıca urfayı antebi çok çok beğendm
hep içinden geçmek nasip olmuştu
aslantaş barajı(GAP) balıklı göl eyüs sultan hazretlerinn yeri
antepde de
sanko park antepkalesi çarşısı
gezdiik walla
çok kalori harcadım ama diet miet kalmadı onuda söleyiim
kızlar tam gaz devam

günaydın kızlar herkese iyi haftalarrr
günaydın canımcım nasılsın
bu arada hande nerde göremiyorum
birde bi arkadaş var ada o bi yazdı bi daha gelmedi

günaydın herkese... menümü yazayım hemen
sabah. bir dilim ekmek domates peynir biber
öğlen tavuk eti yemeyi düşünüyorum. akşam ne yesem karar veremedim:uhm:

chatlakcım walla süpersiiin ne diyiim bn sana
yalnız spor yokmu
yardımcı olur saana

güldenim iyice dinlen sen bugün ne güğzel gezmişsin valla ben de özendim canım..Allah içine sindirsin..
ada bu haftasonu evleniyor o şimdilik yazamaz canım balayından sonra daha çok paylaşımm yapabilir çok meşgul şimdilik..yazııştı böyle diye ama gözünden kaçmış sanırım..
derya da müsait değil sanırım haberim yok..gelince mutlaka yazar ..gündüzleri çok sık giremiyor canım..
demek diyet falan kalmadı ha ..antepe,urfaya giden herkes böyle deyip dönüyor ya bne gitmeyim en iyisi oraya:))

Back