Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selma ablacım nasılsın iyileşti mi gözün canım kusura bakma seni de tek bıraktım ama her fırsatta yazıyorum zaten bi sizin için giriyorum bu siteye inşallah hayatında hersey dilediğin gibi olur mesajlarını takip ediyorum allah kötü niyetlilere fırsat vermesin
oy ablam canım ne güzel şeyler yazmışsın ben gelirim gelmem mi yaaaa ama seni de mezun görmek istiyorum :)))
bugün cekindim bunu eşim göreve yumurtalığa gitmişti 10 gün haftasonu bizide aldı beraber gittik sahil kasabası gibi cok güzel ii geldi özlem giderdik salı gelcek o da inşallah:)
ya normalde hep klasik giyiniyoruz okulda bari tatillerde spor takılalım dedik yoksa fırsat pek olmuyor giyinmeye evde hep eşofman kapri dışarda klasik :))
ben seni de merak ediyorum gülden cok zayıf dedi bence de o kiloya neden rejim yapıosun anlamadım takımın en zayıfı sensin zaten maşallah diim
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug:ne güzel böyle dostların buluşması evet güldenimin güven veren bir kişiliği var
keşke fırsatın olsa sen de adanaya gelsen seni gezdirir moral depolatırdık :))
istersen özelden numaramı yollayım konuşuruz canın sıkıldıgında asla girme kendini bilmez bi kaç kişi yüzünden depresyona değmez cünkü
dişlerin gözlerin daha doğrusu her yerimizin moralle cok ilgisi var emin ol moralin düzelince onlar da gecio inşallah eski neşen yerine gelir ve düzelir hersey dualarımız seninle canım ablacım