• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güldenim sana iyi yolculuklar canım..
nazcım kareni inceledim süpersin biz de alalım karnelerimizi işallah..
ben de annemi geçirdim bugün nasıl geçti anlamadım valla çolık çocuk keyifli bir hafta geçirdik..ben bugün innaılmaz yorgun olduğum için kadıköye falan gidemedim valla paso evde dinlendim uyudum kendime geldim..malum yarın iş var..perşembe de kayınvalidemler geliyor eşime sürpriz yapacaklar..hazırlıklara p.tesiden başlarım artık bugün yayılma günü ilan ettim..,
bne de dün gece regl oldum ondan 800 gr vermişim demek ki..
bugün 10 a doğru kalktım menüm de kaydı tabi..
sabah:sosisli yumurta
bol peynir,az domates
1 kaşık bal
fındık ceviz bol miktarda
1 dilim çavdar ekmek..
az önce de öğle-akşam karışan menümü yedim:
iki ızgara uskumru
yanında bol salata
deli gibi şiştim ,
rukiye ablacım tşk ederim işallah yine yağdan vermeye devam ederim daha şimdiden yağ oranım yüzde 4 düşmüş..6 aya kadar süper olcam Allahın izniyle..
öpüyorum kızlar sizi..yarın görüşmek üzere kimsecikler de yok zaten..

Urfa'dan fotolar hazır fakat aktaramadım ama en kısa zamanda sizlerede göstereceğim.Güldenciğimi bi 15 dk. kadar görebildim bir gününmü onunla dolu dolu geçirmek isterdim ama G.Antebe gideceklermiş kısmet olmadı Evimde ağırlamayı çok isterdim.

selma ablacım nasılsın iyileşti mi gözün canım kusura bakma seni de tek bıraktım ama her fırsatta yazıyorum zaten bi sizin için giriyorum bu siteye inşallah hayatında hersey dilediğin gibi olur mesajlarını takip ediyorum allah kötü niyetlilere fırsat vermesin

selma ablacım nasılsın iyileşti mi gözün canım kusura bakma seni de tek bıraktım ama her fırsatta yazıyorum zaten bi sizin için giriyorum bu siteye inşallah hayatında hersey dilediğin gibi olur mesajlarını takip ediyorum allah kötü niyetlilere fırsat vermesin

Amin nazım iyi dilerlerine çok ama çok teşekkür ediyorum.

Naz canım mezuniyetine hem çok seviniyorum hemde yeni ortak olmuştuk tam tadını çıkaramadım diye üzülüyorum.Sık sık gel olur mu. Fotoların süper müthiş denecek derecede değişiklikvar sende hem çıtır hemde 8-10 yaş daha gençleşmişsin zaten gençsinde haaa bide tam bir üniversiteli tarzın var .

oy ablam canım ne güzel şeyler yazmışsın ben gelirim gelmem mi yaaaa ama seni de mezun görmek istiyorum :)))
bugün cekindim bunu eşim göreve yumurtalığa gitmişti 10 gün haftasonu bizide aldı beraber gittik sahil kasabası gibi cok güzel ii geldi özlem giderdik salı gelcek o da inşallah:)

ya normalde hep klasik giyiniyoruz okulda bari tatillerde spor takılalım dedik yoksa fırsat pek olmuyor giyinmeye evde hep eşofman kapri dışarda klasik :))

ben seni de merak ediyorum gülden cok zayıf dedi bence de o kiloya neden rejim yapıosun anlamadım takımın en zayıfı sensin zaten maşallah diim

Gözlerim öncekine göre çok şükür biraz daha iyi ama şimdide dişim için gittim cuma günü dr. iltihaplanma olduğunu söyledi . Çene eklemlerimde (üzerinde) beze oluşmuş diyordum ya onlar beze değilmiş eklemlerde ciddi kötü sonuçlar doğuracak sorunlar varmış yazdığım hapı bi kullan gel ondan sonra seni Diyarbakır'a sevk edeceğim dedi haaaaa bide ne sordu biliyor musunuz büyük bi şok yaşadınız mı dedi ben hemencik orada gözlüklerimin altından döktürmeye başladım insan yaşadıklarının bi kısmını paylaşabiliyor anlarsınız ya!

oy ablam canım ne güzel şeyler yazmışsın ben gelirim gelmem mi yaaaa ama seni de mezun görmek istiyorum :)))
bugün cekindim bunu eşim göreve yumurtalığa gitmişti 10 gün haftasonu bizide aldı beraber gittik sahil kasabası gibi cok güzel ii geldi özlem giderdik salı gelcek o da inşallah:)

ya normalde hep klasik giyiniyoruz okulda bari tatillerde spor takılalım dedik yoksa fırsat pek olmuyor giyinmeye evde hep eşofman kapri dışarda klasik :))

ben seni de merak ediyorum gülden cok zayıf dedi bence de o kiloya neden rejim yapıosun anlamadım takımın en zayıfı sensin zaten maşallah diim

O güzel yüreğine kurban olsunlar Rabbim yüreğin gibi senin eşinin ve kızınında geleceğini güzel eylesin. Bu aralar depresyodayım ama güldeni 15 dk. lığınada olsa görmek beni müthiş derecede heyecanlandırdı ve moral verdi onu sımsıkı kucaklayıp içimden beni bırakma senin yanında kendimi çok huzurlu ve mutlu hissettim demek geldi Uzun zamandır tatmadığım ve yana yana aradığım huzuru buldum.

ne güzel böyle dostların buluşması evet güldenimin güven veren bir kişiliği var
keşke fırsatın olsa sen de adanaya gelsen seni gezdirir moral depolatırdık :))
istersen özelden numaramı yollayım konuşuruz canın sıkıldıgında asla girme kendini bilmez bi kaç kişi yüzünden depresyona değmez cünkü

dişlerin gözlerin daha doğrusu her yerimizin moralle cok ilgisi var emin ol moralin düzelince onlar da gecio inşallah eski neşen yerine gelir ve düzelir hersey dualarımız seninle canım ablacım

ne güzel böyle dostların buluşması evet güldenimin güven veren bir kişiliği var
keşke fırsatın olsa sen de adanaya gelsen seni gezdirir moral depolatırdık :))
istersen özelden numaramı yollayım konuşuruz canın sıkıldıgında asla girme kendini bilmez bi kaç kişi yüzünden depresyona değmez cünkü

dişlerin gözlerin daha doğrusu her yerimizin moralle cok ilgisi var emin ol moralin düzelince onlar da gecio inşallah eski neşen yerine gelir ve düzelir hersey dualarımız seninle canım ablacım
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:1hug:

demek kaynana faktörü:((((
aman su cadılar ne isterler gelinlerinden bilmem:(

bırak evlenmiş oğlun daha ne giriosun evli çiftin arasına cadaloz senle mi yaşıyor oğlun
hastalığında sağlıgında hep eşi oluyor yanında

karıkocanın arasına seytan bile girememiş demekki girmeye calışanlar seytan dan bile beter

Back