a.s.canımmm ana kız cok tatlısınızzz tekrar tebrık ederımm nazcımmm mezunıyetını alkisalkisalkis:teyteypuyorumnanaktan ne güzel darısı bizeeeeeee :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok saol davetin içinTIK TIK TIK huhu komşu komşu ......tebrikler.........zemuszemus
bireyseldedi arkadaşıda tebrik ederim hem derecesi hemde mezuniyeti için .....opuyorumnanaktan..
neslihan bakıyorumda motivasyon tavan halinde hı ....opuyorumnanaktan..
azram bacım glsene monti tapigina aylar önce çagırmıştım .misafirim gitsin demiştin kıs hala gitmedimi misafirin gel gel bak bence tam senlik bir beslenme .zemuszemus
2 gündür Asrınla uğraşıyorum bir lokma yemek yemiyor bu çocuk beni çıldırtcak sanırsan tüm sinirlerim tavan yaptı akşama kadar mutfakta bişeyler yapıp götürüyorum bepğenmiyor beyimiz malesef..bu demir eksikliği iştahsızlık yapıyormuş sanırım ondan yemiyor ama benim de bir sabrım var yaaaa....laelaelaelaelae
neyse o hazır uyurken ben gidip yürüyüşümü yapıyım..
ohh ne güzel hadi bakalım fotoları bekliyoruz meraklaopuyorumnanaktankızlar
selmay la buluştuk
çok tatlı biri yakından görsenz keşke
ayrıca da zayıf klava:
fotolarımız çekti
kendisi müsait olduğunda ekler
arkada balıklı göl önde bn ve selmay
ayrıcada onunda gözü rahatsız
bnmde gözüm rahatsız sabah bi kalktım 2 göz çapaktan kapanmış
TIK TIK TIK huhu komşu komşu ......tebrikler.........zemuszemus
bireyseldedi arkadaşıda tebrik ederim hem derecesi hemde mezuniyeti için .....opuyorumnanaktan..
neslihan bakıyorumda motivasyon tavan halinde hı ....opuyorumnanaktan..
azram bacım glsene monti tapigina aylar önce çagırmıştım .misafirim gitsin demiştin kıs hala gitmedimi misafirin gel gel bak bence tam senlik bir beslenme .zemuszemus
Tünaydınnnn..
takımı ve evdefnazı tebrik ederim süper valla darısı başımıza..karne de mi veriliyor ben bak bunu da bilmiyordum..:))
neslicim şu senin montinin özeti ne şeker,un vs..yasak o diyet mi acaba? biraz anlatırmısın canım..
evdefnaz resminiz çok şirin anne-kız yakıyorsunuz canım..
OHH NE GÜSEL...opuyorumnanaktankızlar
selmay la buluştuk
çok tatlı biri yakından görsenz keşke
ayrıca da zayıf klava:
fotolarımız çekti
kendisi müsait olduğunda ekler
arkada balıklı göl önde bn ve selmay
ayrıcada onunda gözü rahatsız
bnmde gözüm rahatsız sabah bi kalktım 2 göz çapaktan kapanmış
yok canım bişey yememişsinki çeyrek kekten bişey olmaz. önemli olan az yemek dengeyi kurmak zatenselam kızlar.. sabah yediklerimi yazmıştım öğlende bir şey yiyemedim sadece çeyrek bir kek keşke yemeseydim ama çok canım çektiklava: akşamda mantarlı çorba bir kepçe yanınada salata yaparım çok kötü di mi ya bugun iyice boşladım kendimi klava:klava:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=12737726&postcount=234
kızlar karnem burda bakmk isteyen olursa :))
ortime cok selm söle güldencimm fotolarınızı beklioruz
hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim desteğiniz içinnnn
içimi rahatlattın canım sağol.. bugün biraz daha iyiyim zaten.. menümü yazayımyok canım bişey yememişsinki çeyrek kekten bişey olmaz. önemli olan az yemek dengeyi kurmak zaten
içimi rahatlattın canım sağol.. bugün biraz daha iyiyim zaten.. menümü yazayım
bir dilim ekmek bir yumurta domates peynir biber