Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

asucum tatlım hoşgeldin
ada cnm sende hoşgeldin
benim cadı dün akşam yürümeye başladı durmuyo spor halt yemiş peşinde koşmaktan su gibi oluyorum
azram geçmiş olsun tatlım
nazcım helal olsun tebrik ediyorum seni kuşum
selma12 ablam sen girdin listeye ben cuma giriyorum inş. yine bakalım kaç kg yum uzun zaman oldu tartılmayalıbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

nihal eşin işten mi çktı
üzüldüm cnmsın yaa
inşallah daha ii bi iş yeri bulur
çok sağol güldencim hayırlısı artık..
günaydın arkadaşlar.
mutlu bir gün diliyorum hepinize...
sana da gayecim ama ben sana günaydın diyene tek tünaydın oldu saat bugün çok yoğundum ve sistem problemi vardı şirkette..
kızlar konjektivit olmuşum
sağ gözüm şipşiş ve kızarık artı kaşıntı artı çapak
dünden bu yana
çok geçmiş olsun canım..

adacım hoşgeldin canım...
bugün sabah tartılım 55 kilo geldim kızlar bakalım yarına daha da verebilir miyim :
mezun oluyorum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii)
nazcım süpersin ne diim 55 kg mu amanın ben lise sonda bile 58 dim laelaelaelaelae

öğrenci kebabı(simit ayran) yiyom gelin yiyek
gayecim sen çok yaşa e mi öğrenci kebabı ha hiç duymamıştım..
kıslar aranıza ıspanaklı kek yiyen pişiren varmı.
oğluş kek istedi vitaminli bi kek olsun istiyom. ne dersiniz ıspana tadı gelir miki yerken

yapabilirsin tabi canım ıspanak tadı kesinlikle alınmıyor..normal kek gibi yapıyorsun ama biraz daha vıcık yapıyorsun 250 gr kadar ıspanağın yapraklarını sadece haşlayıp rondodan geçirip koyuyorsun..pişiriyorsun kenarlarındna kesip rondoda ufalıyorsun..pişirdiğin kekin üzerini krem şantiyle kaplayıp üstlerine de o pişmiş kırıntıları döküyorsun anteğ fıstığı koymuşsun gibi oluyor canım..afiyet olsun anılımızahihoyyyt

tam da okuldan bi arkadas bugün ıspanaklı kek nasıl yapılıo die sordu bana gaye üstüne bunu okudum acaba gaye bizim feride mi die düşünedim deel hani

saol aysecim ve nihalcim öle gitti artık kilolarım darısı sizin basınıza

azracım gecmiş olsun neden olduki acaba

saol cnm ay yüremeyeimi başladı ufak cadı
öp bnm içinm annesi:ecrin_bebek:

öğrenci kebabı(simit ayran) yiyom gelin yiyek

ye ye de çok yime ok:sinifsinif:

afiyet olsun canım bende şimdi şuç işledim 6-7 tane çikolatalı draje yedim.regliyim ama bu ay öyle tatlı krizine girmedim çok az yedim

hmn oklava yolluyorum klava:
kıslar aranıza ıspanaklı kek yiyen pişiren varmı.
oğluş kek istedi vitaminli bi kek olsun istiyom. ne dersiniz ıspana tadı gelir miki yerken
çok güzel oluyor
ama taktiğimz neydi
yap yeme
ok

bende aranıza katılmak istiyorum.. kimse cevap yazmıcak mı??
merhaba bn takım kaptanı
kendinizi tanıtarak başlayabilirsinz

süper gidiyorusun nihal
eh ne diyim bn sana

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol cnm
bilmiyorum walla neden oldu:1ninca:

bnde şimdi 45dk bi yüryüş yaptım gedim

oo kaptanım süpersin..evet ya maşallah ben de iyi gidiyorum canım hiç zorlanmadan hem de..kendimi de iyi hissediyorum..
ayşecim yaşadın ceylin başladı ya yürümeye sen de yağ mağ kalmaz artık:)
deryacım kafam bin yazmadım galiba iyi evsahibi demişsin bana tşkler tatlım..sizlere canım fena..
benim 16 da bir toplantım daha var kızlar özleyin beni anacım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…