afiyet olsun canım bende şimdi şuç işledim 6-7 tane çikolatalı draje yedim.regliyim ama bu ay öyle tatlı krizine girmedim çok az yedimöğrenci kebabı(simit ayran) yiyom gelin yiyek
çok sağol güldencim hayırlısı artık..nihal eşin işten mi çktı
üzüldüm cnmsın yaa
inşallah daha ii bi iş yeri bulur
sana da gayecim ama ben sana günaydın diyene tek tünaydın oldu saat bugün çok yoğundum ve sistem problemi vardı şirkette..günaydın arkadaşlar.
mutlu bir gün diliyorum hepinize...
çok geçmiş olsun canım..kızlar konjektivit olmuşum
sağ gözüm şipşiş ve kızarık artı kaşıntı artı çapak
dünden bu yana
adacım hoşgeldin canım...sağol tatlım...
çok az kaldı nasipse 9 gün sonra bütün bu koşuşturmacalar bitmiş olacak ve çok şükür diyeceğim...
83 kg. olarak başladığım maceram da şu an 74 kg.ım.
azra sıla kaptan beni de kabul ederse çok memnun olurum...
nazcım süpersin ne diim 55 kg mu amanın ben lise sonda bile 58 dim laelaelaelaelaebugün sabah tartılım 55 kilo geldim kızlar bakalım yarına daha da verebilir miyim :
mezun oluyorum yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii)
gayecim sen çok yaşa e mi öğrenci kebabı ha hiç duymamıştım..öğrenci kebabı(simit ayran) yiyom gelin yiyek
kıslar aranıza ıspanaklı kek yiyen pişiren varmı.
oğluş kek istedi vitaminli bi kek olsun istiyom. ne dersiniz ıspana tadı gelir miki yerken
bende aranıza katılmak istiyorum.. kimse cevap yazmıcak mı??[/QUOTE şu anda kaptanımız aramızda dğeil canım gelince yanıt verir sana..
saol cnm ay yüremeyeimi başladı ufak cadıasucum tatlım hoşgeldin
ada cnm sende hoşgeldin
benim cadı dün akşam yürümeye başladı durmuyo spor halt yemiş peşinde koşmaktan su gibi oluyorum
azram geçmiş olsun tatlım
nazcım helal olsun tebrik ediyorum seni kuşum
selma12 ablam sen girdin listeye ben cuma giriyorum inş. yine bakalım kaç kg yum uzun zaman oldu tartılmayalıbilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
öğrenci kebabı(simit ayran) yiyom gelin yiyek
afiyet olsun canım bende şimdi şuç işledim 6-7 tane çikolatalı draje yedim.regliyim ama bu ay öyle tatlı krizine girmedim çok az yedim
çok güzel oluyorkıslar aranıza ıspanaklı kek yiyen pişiren varmı.
oğluş kek istedi vitaminli bi kek olsun istiyom. ne dersiniz ıspana tadı gelir miki yerken
merhaba bn takım kaptanıbende aranıza katılmak istiyorum.. kimse cevap yazmıcak mı??
süper gidiyorusun nihalbugünkü menüm:
sabah:bol peynirli yumurtalı omlet
1 kase fındık ceviz
1 dilim çavdar ekmeğinin 1/3 ü/bitiremedim)
öğle:1 tabak karnıbahar
2 parça gordonbleu
1 kase yoğurt
arada :1 elma
1 kuru kayısılı activia
1 kase fındık yicem..
akşam yine yok..
tam da okuldan bi arkadas bugün ıspanaklı kek nasıl yapılıo die sordu bana gaye üstüne bunu okudum acaba gaye bizim feride mi die düşünedim deel hani
saol aysecim ve nihalcim öle gitti artık kilolarım darısı sizin basınıza
azracım gecmiş olsun neden olduki acaba
offffffffff oğluş yine keyifsizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?