saol cnmm anlayaşın içiiin Şeniztmm güldenim nasıl olsa buradayım haftaya girerimopuyorumnanaktan
kuralımzk.bakma ama göremedim kuralları fisfisfis
:teselli::teselli:arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM :sinifsinif:
kilo bildirimimi yaptım zaten.. 3. kuralıda her gün yapıyorum zaten her gün yürüyüşe gidiyorum. spor aletleriyle falan oyalanıyorum..paylaşımımıda yapıcam hergün..
günaydınnnnnnnnnnnn :asigim:
özlemişim cuma bildirimini ay a.s.
kiloma gelince sefkili kaptanım 2 gündür yememi düzene koydum başka bi şey yapmadım 2 kilo gitti sabah tartıldım 82yim2 günde 2 kilo gitti
darısı diğer fazlalıklarıma olsun
dünki menüm
sabah 1yum 1tkkuşburnu marmelatı 4 zeytin
öğlen 1 tabak taze fasülye 1 kase yoğurt
ara 1 grissini
akşam 1 kase çorba 1 tabak fasülye 1 tabak yeşil salata
gece yatmadan meyvemi yedim
teşekkürler.. :)bi problrm olmaz o zmn
hırsınla azminle haftaya listeye girebilrsinguclubacismile
nihalcim nasılsın eşin işten çıkmış yeni gördün umarım daha iyi yerde iş bulurçok sağol güldencim hayırlısı artık..
sana da gayecim ama ben sana günaydın diyene tek tünaydın oldu saat bugün çok yoğundum ve sistem problemi vardı şirkette..
çok geçmiş olsun canım..
adacım hoşgeldin canım...
nazcım süpersin ne diim 55 kg mu amanın ben lise sonda bile 58 dim laelaelaelaelae
gayecim sen çok yaşa e mi öğrenci kebabı ha hiç duymamıştım..
yapabilirsin tabi canım ıspanak tadı kesinlikle alınmıyor..normal kek gibi yapıyorsun ama biraz daha vıcık yapıyorsun 250 gr kadar ıspanağın yapraklarını sadece haşlayıp rondodan geçirip koyuyorsun..pişiriyorsun kenarlarındna kesip rondoda ufalıyorsun..pişirdiğin kekin üzerini krem şantiyle kaplayıp üstlerine de o pişmiş kırıntıları döküyorsun anteğ fıstığı koymuşsun gibi oluyor canım..afiyet olsun anılımızahihoyyyt
canım ablam yaaa sana yapmak istediği kötülük kendi başına dönsünArkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı özellikle bugünlerde duanıza çok ihtiyacım var huzurumu kaçırma planları yapanlar var rabbim o kişiye fırsat vermez inşallah bunca rahatsızlığımın içinde beni eşime şikayet edecekmiş salak şey n'olursunuz bana dua edin çok ama çok ihtiyacım var.
Takıma yeni gelen arkadaşımızada burdan hoşgeldin safalar getirdin diyorum.
Arkadaşlar gözlerimden rahatsız olduğum içingeçmişi pek okuyamadım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum .Rabbim cümlemizi insan şeytanların şerrinden korusun.
saol rukiye ablacım :1hug: nasılsın görüşmeyelideryacımmm adacımmm usucummm hoş geldıdız canımmm aramızaaa hihoyyytolumunekankayizsmile nazcımmm ne guzel mezun oluyosunnnn tatlımm senı tebrık ederımmm canımmm alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
selma abla bu diyetisyen yaramış sana çok azimli gördüm seni guclubacismileayşecım dıyetısyene daha gıtmedım ayda bır ama ıyı gidiyor
naz süpersin darısı bizim başımıza olsun kaydirigubbakcemile5ben yarın giremem onun için kilo bildirimimi yapmak istiyorum gerci güldene söyledim ama burayada ekleyim kızlar umarım birinci oluruz ben artık ulaştım kiloma dilerim sizde ulaşırsınız
bu bu sabahki kilom yarın sabahta büyük ihtimal bu olacak :))
hepinizi öpüyorum mezuniyetime beklerim
başlangıç kilom 68 di 2. dönüşümde 65.5 tum
24 subatta dönmüşüm azranın verdiği rap e baktım cünkü :))
herkese kolay kilo vermeler hepinizi seviyorum yarın okuldan girersem bakacam
canım yaaa inş. teoda bişey yoktur bende diyim kızlar demiş ama bol bol pekmez ver hem iştahınıda açar kansızlığınada iyi gelirslmmmmmmmmmmmmm
kızlar yazdım yazıcam vs. derken saat gecenin kör bi vakti oldu yineeebugün çok tatsızdım ve moralim bozuk biraz oğluşum hasta kan değerleri düşük çıktı doktor talasemi hastalığından şüphelendi çünkü doğduğundan beri hep bu durum var gerçi ailede yok ama..bilmiyorum bir sürü ilaç vs..kullancaz bakalık umarım değeri yükseltiriz..
kaptanım asrınım 22 aylık bir abiiii oldu (abii oldun diyince bayılıyorr:))
bugün dışarıda olunca spora da vakit bulamadım (normalde oğlum uyuyunca o arada yürüyorum ,uyanıksa izin vermiyor) regl de hala bitmedi umarım yarın tartıda hayal kırıklığına uğramam hafta içi çok iyiydi ama şimdi biraz şişkinlik var yarına kadar insin diye umuyorum..
evdefnaz ne güzel yaaa mezun olmuşsun süperrrr! umarım hepimiz o günleri görürüz hemi de bir kaç ay içinde..(yaz gelmeden)tebrikler canım!
SelmaY çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..
Asucum beşi bir yerde içiyorum canım evet kesinlikle iştahımı kesiyor ama bugünlerde mate yaprağım bitti bende evde mısır püskülü ve kiraz sapı vardı onları ekledim 6 sı bi yerde çayı oldu:))
bir de listeye nasıl,ne zaman giriliyor?bekleme süresi mi var,varsa kaç hafta?ne çok sordum..ama acemilik işte:))
bugünkü menüm
sabah 6 sı bir yerde
1 poğaça (dışardaydım )
öğlen : türlü,yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek
akşam: kurufasulye,pilav azıcık da turşu (olmazsa olmaz napıyım)
1,5lt su
opuyorumnanaktanŞimdiden hepinize güzel bir cuma günü diliyorum umarım tartılar yüz güldürür..
günaydınnnnnna.s.
ayy canım yaaa kıyamam onlar hasta olmasında biz hasta olalım geçmiş olsun gayecimgünaydın arkadaşlar.
oğluşum yine hasta. sabaha kadar ateşler içinde yandı. sabaha kadar başındaydın. hiç elimi bırakmadı. şimdide annem babam hastaneye götürdüler.
sabah o sıkıntı ile tartılmak hiç aklıma gelmedi. özür diliyorum kızlar.
handerya sanada çok geçmiş olsun. inşallah talasemi yoktur. allahım yardım etsin inşş. bol bol pekmez yedir annesi. allahım esirgesin yavruşlarımızı.
:1shok::1shok::1shok:arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM :sinifsinif:
asuşum helal olsun
ama ayrılış kilon 79
78 ol alim seni tekrr listeye
bak bu da sende hırs yapsın
okbayanssulusmile
hoşbulduk çok mutluyum burda olmaktan yalnız başına kilo vermek çok sıkıcı oluyor gerçekten...bu arada chatlax sende hoşgeldin aramıza yerimseniben
selmay teşekkür ederim canım hoşbulduk.. sanada geçmiş olsun yorumdan öyle anladım yanlış anladıysam kusura bakmaArkadaşlar merhaba ben bugün dualarınızın sayesinde biraz daha iyiyim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Asuman canım merhaba nasılsın?
Chatlax canım takıma hoşgeldin.
Azra canım benim bitanem nasılsın Urfaya geleceğim diyosun yanlış okumadıysam ciddi misin bu haber benim için süper bi moral olur seni burda büyük bi zevkle bekliyorum ve anneni kızını ve seni kocaman öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?