• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cok gecmış olsun canım emınım senden bınlerce kez daha beter zorda olanlar vardır bunlar gercek sorun degıl üzülme herşey yoluna gırer üzme kendını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selmay abla çok çok geçmiş olsun.kafanı taKmamaya çalış.stres yapma kendine en büyük hastalık en büyük düşman stres

cnmmm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinnnn....

cnmm benim inan daha büyük dertler varr...Biz hep olduğumuz durumu en kötüsü sanıyoruzz...Sen çok bunalmışsınnn...Ama gerçektenn çok geçmiş olsunnn...Çok üzüldüm...olumunekankayizsmile

Şeniz

günaydın kaptanım...nasıl geçti doğum günü kafan şişti mi??
selmacım geçmiş olsun..acil şiafalar diliyorum canım Allah daha büyük dertler vermesin işallah..
bursalı selmacım süper gidiyorsun..:))aynen devam canım..

a.s selma y cimm gecmiş olsun canımm kendıne ıyı bak tatlımm opuyorumnanaktan

bu arada selma ablam çok geçmiş olsun umarım biranönce iyileşirsin
derya hoşgeldin takıma canım

selmacım çok çok geçmiş olsun
sana oğluna
inşallah iyi olursunuz
allah dermansız dert veröesin
iyi olursunn sen güçlüsün
ha gayret

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı özellikle bugünlerde duanıza çok ihtiyacım var huzurumu kaçırma planları yapanlar var rabbim o kişiye fırsat vermez inşallah bunca rahatsızlığımın içinde beni eşime şikayet edecekmiş salak şey n'olursunuz bana dua edin çok ama çok ihtiyacım var.
Takıma yeni gelen arkadaşımızada burdan hoşgeldin safalar getirdin diyorum.
Arkadaşlar gözlerimden rahatsız olduğum içingeçmişi pek okuyamadım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum .Rabbim cümlemizi insan şeytanların şerrinden korusun.

ben yarın giremem onun için kilo bildirimimi yapmak istiyorum gerci güldene söyledim ama burayada ekleyim kızlar umarım birinci oluruz ben artık ulaştım kiloma dilerim sizde ulaşırsınız

bu bu sabahki kilom yarın sabahta büyük ihtimal bu olacak :))

hepinizi öpüyorum mezuniyetime beklerim :P

başlangıç kilom 68 di 2. dönüşümde 65.5 tum

24 subatta dönmüşüm azranın verdiği rap e baktım cünkü :))

herkese kolay kilo vermeler hepinizi seviyorum yarın okuldan girersem bakacam

slmmmmmmmmmmmmm
kızlar yazdım yazıcam vs. derken saat gecenin kör bi vakti oldu yineee:( bugün çok tatsızdım ve moralim bozuk biraz oğluşum hasta kan değerleri düşük çıktı doktor talasemi hastalığından şüphelendi çünkü doğduğundan beri hep bu durum var gerçi ailede yok ama..bilmiyorum bir sürü ilaç vs..kullancaz bakalık umarım değeri yükseltiriz..
kaptanım asrınım 22 aylık bir abiiii oldu (abii oldun diyince bayılıyorr:))

bugün dışarıda olunca spora da vakit bulamadım (normalde oğlum uyuyunca o arada yürüyorum ,uyanıksa izin vermiyor) regl de hala bitmedi umarım yarın tartıda hayal kırıklığına uğramam hafta içi çok iyiydi ama şimdi biraz şişkinlik var yarına kadar insin diye umuyorum..

evdefnaz ne güzel yaaa mezun olmuşsun süperrrr! umarım hepimiz o günleri görürüz hemi de bir kaç ay içinde..(yaz gelmeden)tebrikler canım!

SelmaY çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..

Asucum beşi bir yerde içiyorum canım evet kesinlikle iştahımı kesiyor ama bugünlerde mate yaprağım bitti bende evde mısır püskülü ve kiraz sapı vardı onları ekledim 6 sı bi yerde çayı oldu:))

bir de listeye nasıl,ne zaman giriliyor?bekleme süresi mi var,varsa kaç hafta?ne çok sordum..ama acemilik işte:))

bugünkü menüm

sabah 6 sı bir yerde
1 poğaça (dışardaydım )

öğlen : türlü,yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek

akşam: kurufasulye,pilav azıcık da turşu (olmazsa olmaz napıyım)
1,5lt su

günaydın hayırlı cumalar kızlar nazcım canım arkadaşım tebrik ederim seni neler yiyordun menülerinide yazsaydın bi bacım.
kızlar ben 61 kg um. muhtemelen almıştım 1 haftada verdim. çüzkü 20 gün annem burdayken öyle bi yedimki almış olmamam münkün değil ama korkup tartılmamıştımeyvahedigeldismilepek memnun olmasamda en azında + olarak dönmedim ne yapayım inş. haftaya iyi bi sonuç yazarım o zaman reglimde bitiyoolumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar.
oğluşum yine hasta. sabaha kadar ateşler içinde yandı. sabaha kadar başındaydın. hiç elimi bırakmadı. şimdide annem babam hastaneye götürdüler.
sabah o sıkıntı ile tartılmak hiç aklıma gelmedi. özür diliyorum kızlar.

handerya sanada çok geçmiş olsun. inşallah talasemi yoktur. allahım yardım etsin inşş. bol bol pekmez yedir annesi. allahım esirgesin yavruşlarımızı.

ben yarın giremem onun için kilo bildirimimi yapmak istiyorum gerci güldene söyledim ama burayada ekleyim kızlar umarım birinci oluruz ben artık ulaştım kiloma dilerim sizde ulaşırsınız

bu bu sabahki kilom yarın sabahta büyük ihtimal bu olacak :))

hepinizi öpüyorum mezuniyetime beklerim :P

başlangıç kilom 68 di 2. dönüşümde 65.5 tum

24 subatta dönmüşüm azranın verdiği rap e baktım cünkü :))

herkese kolay kilo vermeler hepinizi seviyorum yarın okuldan girersem bakacam

süpersin süpersin süpersiiin
hihoyyyt alkisalkisalkisa.s. :nazar: :hooray: :teytey: :enbuyukkk:

bu arada ayak parmagımı yeni farkettim özür dilerim bu görüntü için :((
sempatiksalakcinni

slmmmmmmmmmmmmm
kızlar yazdım yazıcam vs. derken saat gecenin kör bi vakti oldu yineee:( bugün çok tatsızdım ve moralim bozuk biraz oğluşum hasta kan değerleri düşük çıktı doktor talasemi hastalığından şüphelendi çünkü doğduğundan beri hep bu durum var gerçi ailede yok ama..bilmiyorum bir sürü ilaç vs..kullancaz bakalık umarım değeri yükseltiriz..
kaptanım asrınım 22 aylık bir abiiii oldu (abii oldun diyince bayılıyorr:))

bugün dışarıda olunca spora da vakit bulamadım (normalde oğlum uyuyunca o arada yürüyorum ,uyanıksa izin vermiyor) regl de hala bitmedi umarım yarın tartıda hayal kırıklığına uğramam hafta içi çok iyiydi ama şimdi biraz şişkinlik var yarına kadar insin diye umuyorum..

evdefnaz ne güzel yaaa mezun olmuşsun süperrrr! umarım hepimiz o günleri görürüz hemi de bir kaç ay içinde..(yaz gelmeden)tebrikler canım!

SelmaY çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..

Asucum beşi bir yerde içiyorum canım evet kesinlikle iştahımı kesiyor ama bugünlerde mate yaprağım bitti bende evde mısır püskülü ve kiraz sapı vardı onları ekledim 6 sı bi yerde çayı oldu:))

bir de listeye nasıl,ne zaman giriliyor?bekleme süresi mi var,varsa kaç hafta?ne çok sordum..ama acemilik işte:))

bugünkü menüm

sabah 6 sı bir yerde
1 poğaça (dışardaydım )

öğlen : türlü,yoğurt 1 dilim çok tahıllı ekmek

akşam: kurufasulye,pilav azıcık da turşu (olmazsa olmaz napıyım)
1,5lt su

çoook çook geçmiş olsun cnmm
iyi olur inşallah
bnden de tavsiye bol bol pekmez ver
ne varsa doğal olanlarda var
k.bakma suç bnde kural hakkında yazmadım sana
kuralımz
1 cuma en geç 11 e kadar bildirim yapmak(ilk yapılmamasında ihtar ikincisinde diskalifiye sebebi)
2 bol bol paylaşım (motive açısından)
3 spor diet su içmek (doğal olarak)
ve yeni gelenlere ortalama 1-2 hafta deneme süresi
bu süre sonra listeye takıma alınıp alınılmayacağı belli oluyor
handecim birde bnm senden ricam msn adresini özelden baqna ulaştrman

Şimdiden hepinize güzel bir cuma günü diliyorum umarım tartılar yüz güldürür..
günaydınnnnnna.s.
opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar canlarım kilom 64.300 hepinizi kocaman öpuyorum​
tebrk ederim cnmmmbayanssulusmile

günaydın hayırlı cumalar kızlar nazcım canım arkadaşım tebrik ederim seni neler yiyordun menülerinide yazsaydın bi bacım.
kızlar ben 61 kg um. muhtemelen almıştım 1 haftada verdim. çüzkü 20 gün annem burdayken öyle bi yedimki almış olmamam münkün değil ama korkup tartılmamıştımeyvahedigeldismilepek memnun olmasamda en azında + olarak dönmedim ne yapayım inş. haftaya iyi bi sonuç yazarım o zaman reglimde bitiyoolumunekankayizsmile

walla ne yalan söleyim ayşe
bn seni 63 64 bekliyordum yine iyyi
ama haftaya en azından bi kilo ver öle alayım listeye
şimdi alırsam yüzdeliği - düşürürür
olurmu cnm
günaydın arkadaşlar.
oğluşum yine hasta. sabaha kadar ateşler içinde yandı. sabaha kadar başındaydın. hiç elimi bırakmadı. şimdide annem babam hastaneye götürdüler.
sabah o sıkıntı ile tartılmak hiç aklıma gelmedi. özür diliyorum kızlar.

handerya sanada çok geçmiş olsun. inşallah talasemi yoktur. allahım yardım etsin inşş. bol bol pekmez yedir annesi. allahım esirgesin yavruşlarımızı.
gaye çok çok geçmiş olsun
aynı sizde bn gibi bu sene hastalıktan başınızı kaldırmadınız
neden sık sık ateşleniyor acaba yavrucak vucütta iltihap mı var
onu iyi bi dr a götürün
yazık yaa hm kendi çekiyor hm siz
çook geçmiş olsun cnm
şu mübarek günde senn yavrunanda tüm hastyalarada rabbim şifa versin

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı özellikle bugünlerde duanıza çok ihtiyacım var huzurumu kaçırma planları yapanlar var rabbim o kişiye fırsat vermez inşallah bunca rahatsızlığımın içinde beni eşime şikayet edecekmiş salak şey n'olursunuz bana dua edin çok ama çok ihtiyacım var.
Takıma yeni gelen arkadaşımızada burdan hoşgeldin safalar getirdin diyorum.
Arkadaşlar gözlerimden rahatsız olduğum içingeçmişi pek okuyamadım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum .Rabbim cümlemizi insan şeytanların şerrinden korusun.
selmayıım takma kafana yaaa
boşver
allah onları bildiği gibi yapsın
sen hereşeyi kafana takıooon
bu arada h.sonu urfadyım bilgin olsun :jeyyar:

selamlar ben geldim.. adım aykız bu forma girdiğimde 77.5 kilodaydım ama şuan 75.1 kiloyum..
bu kadarcıkmı :uhm:
kuralları yukarda yazdım

Back