cok gecmış olsun canım emınım senden bınlerce kez daha beter zorda olanlar vardır bunlar gercek sorun degıl üzülme herşey yoluna gırer üzme kendını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selmay abla çok çok geçmiş olsun.kafanı taKmamaya çalış.stres yapma kendine en büyük hastalık en büyük düşman stres
cnmmm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinnnn....
cnmm benim inan daha büyük dertler varr...Biz hep olduğumuz durumu en kötüsü sanıyoruzz...Sen çok bunalmışsınnn...Ama gerçektenn çok geçmiş olsunnn...Çok üzüldüm...olumunekankayizsmile
Şeniz
günaydın kaptanım...nasıl geçti doğum günü kafan şişti mi??
selmacım geçmiş olsun..acil şiafalar diliyorum canım Allah daha büyük dertler vermesin işallah..
bursalı selmacım süper gidiyorsun..:))aynen devam canım..
a.s selma y cimm gecmiş olsun canımm kendıne ıyı bak tatlımm opuyorumnanaktan
bu arada selma ablam çok geçmiş olsun umarım biranönce iyileşirsin
derya hoşgeldin takıma canım
selmacım çok çok geçmiş olsun
sana oğluna
inşallah iyi olursunuz
allah dermansız dert veröesin
iyi olursunn sen güçlüsün
ha gayret
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı özellikle bugünlerde duanıza çok ihtiyacım var huzurumu kaçırma planları yapanlar var rabbim o kişiye fırsat vermez inşallah bunca rahatsızlığımın içinde beni eşime şikayet edecekmiş salak şey n'olursunuz bana dua edin çok ama çok ihtiyacım var.
Takıma yeni gelen arkadaşımızada burdan hoşgeldin safalar getirdin diyorum.
Arkadaşlar gözlerimden rahatsız olduğum içingeçmişi pek okuyamadım hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum .Rabbim cümlemizi insan şeytanların şerrinden korusun.