• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlarrr...selmaycığımmm tebrik ederim dereceye girmişsinnnn....

ayrıca birinci olmuşsunuzz tebrik edermmmmmm.....opuyorumnanaktan

Bende çok youğn bir hafta sonu geçirdimmm...ayrıca çok pis yedimmm ama yarın montiye başlıyorummm...yarın yiyeceklerimi bile hazırladımmm...işe götüreceğim tavuklu mantar sotemide küçük bir kavanoza koydfummmm....aklinialirimsmile :lepi:

artık bugünlük yedim bir seferlik bişi olmaz lara kanmıyorumm vew hazirana kadar en az 10 kilo gidicekk dedim eşimede zaten montiye başladığımı kardfeşim ve eşim bişiyor başka kimseye söylemedimmm...çünkü her defasında yok sen kilolu değilsin yok şöyle birseferlik bişi olmaz ye diyorlarrr buna kanmamak için söylemeyeceğimmm.....
Tebriklerin için canım çok teşekkür ederim .
Evet evet kilolar biseferlik bişey olmazlarla alınıyor. Bence en doğru kararı almışsın söylememekle hedefine ulaşacağınada inanıyorum ve sana güveniyorum.a.s.

günaydın kızlar..çok geçmişe dönemedim ama görebilidğim kadaıyla birinci olmuşuz vay anasını şaşırdım..abi selma sayesnde olmuştur yoksa anam anam kilo vermeedik bizler..selmacım seni de tebrik ederim canım..darısı ilerleyen haftalarda başımıza diyim:P
güldencim kolay gelsin canım..
ben de haftasonu tekirdağdaydım..kardeşimin topçu gecesi vardı çok eğlenceli dolu dolu geçti sonra çılgınlık yapıp yeğeni ve annesini de alıp geldik..annem de bizde şimdi benden mutlusu yok kızlar..
annem tekirdağdaydı zaten enginar dolmaları,sarmalar,kadayıflı sakızlı muhallebiler mozaik pastalar mis gibi poğaçalar oo neler neler vardı ama ben naptım ye-me-dim..
annem de dedi zaten sen eğer enginar dolması yemiyorsan tamamdır bu iş dedi..
ama tabi düzneim bozuldu biraz sabah kalkış saatlerim,öğün saatlerim kaydı..Bir gün ara yapamadım..diğer gün öğleni bile yiyemedim kendime göre yicek bişi bulamadım çünkü derken şiş hissediyorum kendimi..bugün de dr a gidiyorum bakalım kaç çıkcam..işallah vermişimdir..

günaydın cancağazlarımmmm

herkese hayırlı haftalarrr.....

çok zor ve çekişmeli bir dönem beni bekliyorrr...hedeflerim belli Allahın izni ile bu şekilde gidersem bugünki moralle yani ben bunu başarırımmmm...montiyi hep yapacamm ama önce 1. aşamam var ordada hedefim 70 olmakkk....TEmmuz sonuna kadar...dün akşam tartıldım 83,9 geldimm...yuh dedimmm 3-4 günde bu kadr artı gelirmiyimm...gerçi toktum + adet oldum bugün + wc çıkmıyordumm...hani 1 kilo bunlardan kaynakalnsaa....yuhh bana dedimmm....artık sıkıldım dün bir misafirliğe gittim daha içeri girer girmez büyük teyzemmm hadi artık darısı senin başına.....(bebek için diyor anlamadım başta sonra anladımm....Yani ben milletin aklına geldiğimde bebek de geliyorrr....üzülsemmi sevinsemmi bilemedimm...)

evet güldenimm dün tıka basa yedim ne cnm istediysee....ama inan herşeyden iğrenmişimmm belli bir yerde tıkandımmm iğrendimmm ve artık kendimde hedefimi 64 olarak gördümmm...hamile bile kalsam montiyi bırakmayacağımmm...yani sağlıklı beslenmeden ödün vermeyeceğimmm.....

günaydın sekerler evet beklenen oldu sasırmadım bugü
n regl oldum
umarım bu haftadan sonra vermiş olurum artık o 1 kilocuguda
eşim görevde ben yine yalnızım
aksi gibi defne de hasta bugün ne yese kusmuş dag gibi camasır vardı eve geldiğimde ben de verdim bişeyler yemedi :((
umarım hemen iileşir o yemediği zaman kendimi çok kötü hissediyorum
güldencim gönerdiğin linki gördüm gercekten cok güzel
umarım buluşmamıza kadar defdne hanım iileşir de gelebilirim :((
ben artık ne yediğimi sölemicem cünkü çok dengesizleşti örneğin bu gectiğimiz haftayla beraber baya baya cozuttum tatlı ve cikolata olayını :((
güldencim gizlibahceyi aldım bugün evet buldum o marketrte
egzotik ve okyanus birararadaydı iiki demişsin canım cok sağol

Back