• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlarrrrr

p.tesi montiye başlıyorummmm...Kitabını bulamadımmm...Sağolsun aeben bir topiği var orada yapıyorlar bunu bende orada yazacammm yardımcı olacaklarr.....Bu sefer kararlıyımmm arada girip o topiği okumanı isterimmm bende size bilgilerimin hepsini aktaracağımmm....

bu beslneme şekli ile hem kilo veriyorsunuz hemde düzenli beslenmiş oluyoruzzz.....

bayağı detayları var karışık gibi görünsede insan öğreniyorr....

günaydın 3. olmuşuz hepinizi ayrı ayrı selma ablamı daha bir ayrı kutluyorum harikasın canım ortimmmmmmmm öpücükler buradan gelsin çiçekleri eve yolluyoruma.s.a.s.:nazar:

Teşekkür ederim bitanem çiçeklerini aldım.Bende sana öpücükler yolluyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarrr...selmaycığımmm tebrik ederim dereceye girmişsinnnn....

ayrıca birinci olmuşsunuzz tebrik edermmmmmm.....opuyorumnanaktan

Bende çok youğn bir hafta sonu geçirdimmm...ayrıca çok pis yedimmm ama yarın montiye başlıyorummm...yarın yiyeceklerimi bile hazırladımmm...işe götüreceğim tavuklu mantar sotemide küçük bir kavanoza koydfummmm....aklinialirimsmile :lepi:

artık bugünlük yedim bir seferlik bişi olmaz lara kanmıyorumm vew hazirana kadar en az 10 kilo gidicekk dedim eşimede zaten montiye başladığımı kardfeşim ve eşim bişiyor başka kimseye söylemedimmm...çünkü her defasında yok sen kilolu değilsin yok şöyle birseferlik bişi olmaz ye diyorlarrr buna kanmamak için söylemeyeceğimmm.....

Back