• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gayecim erkek çoçuklarında konuşma problemi oluyo genelde geç konuşıyorlar sen azranın dediği gibi heceleyerek üzerine basarak tekrar et kelimeleri canım

geç konuşması yokki canım. kekeleme tarzı bişiy başladı. araştırıyorum. bir iki prof buldum sayılır bi bakıyımda olmazsa bi götüreyim hiç olmazsa içim rahat eder. annesinin heyecanlı tavuku o

erkek kardeşim bir haftadır hasta boğazları şişmiş ateşliydi sürekli(20 21 yaşlarında)
3 ablası var ben ortancayım. abla canım ev baklavası istiyor dedi. akşam baklava yapcem gelin sizde yiyin olmamı :))

tam yerinde bir forumda yerinde bir davet :roflol::roflol:

erkek kardeşim bir haftadır hasta boğazları şişmiş ateşliydi sürekli(20 21 yaşlarında)
3 ablası var ben ortancayım. abla canım ev baklavası istiyor dedi. akşam baklava yapcem gelin sizde yiyin olmamı :))

tam yerinde bir forumda yerinde bir davet :roflol::roflol:

gayecim benim tek şekerli kahve içmem bile yasak tatlım ki zaten baklavayı hiç sevmem hiç..ellerine sağlık şimdiden aman çok kaırma ha bak yarın tartı günüüüüüüüüüüü
ben kaçıyomn birazdan yolcuyum bekle beni asyaaa halasının kuşu çok özledim yaaaa

kızlarr p.tesi monti amca diyeti ile kendime gelecemmmm....gelecemmm gelmek zorundayımmmm......neden mi p.tesiii....yarın babamın d.günü pasta var. + c.tesi misafirim gelecekk + pazar kahvaltıya misafirim gelecek o yüzdenn ama p.tesiii sözüm sözzzzz....montiye başlıyorummmmmmmmm.......

kızlar bimden hiç alışveriş yapmıyom desem yeridir. yarın halı yıkama makinası var. 140 tl filan. benimde yıkama makinam yok. sizce güvenilirmidir. ama markası neyim tanınmış bişiy değil. bir fikri olan varmı
gayecim bimin ürünleri güzeldir genelde annemler hep alışveriş yaparlar daha kötü bişey çıkmadı. bende severim bimi özellikle cuma günleri keşke burda da olsaydışakkıdı

bugün cok tatlı güleryüzlü bal gibi bir misafirim vardı bilin bakalım kimmmmmm

güldencimmm

yakından dahada tatlı şeker mi şeker

sohbeti, hoş caım arkadasım cok tesekkürler geldiği için sizi çekiştirdik derrrmişimmmm

haftaya 57 e iersem mezu oluyorum kızlar :))

selma ablacım ortimm erelerdesin güzel yorumların için tesekkürler

bu hafta ben reglim yaklastıgı için artıdayım çok üzgünüm kızlar:((

yediklerimi hiç yazmayım cozutmuş durumdayım

ayse nerelerdesi görü
şemiyoruz artık özledim sei hem de cokkkkkkkkkkkk

güldencimmm

sohbeti, hoş caım arkadasım cok tesekkürler geldiği için sizi çekiştirdik derrrmişimmmm

ayse nerelerdesi görü

cidden diyorum
allah biliyor yukarda laf olsun diye değila.s.
çook sevdim seni:1hug:
sen bnden daha daha güzel çok çok iyisinopuyorumnanaktan
hele o cadı kızın kardeşime anlata anlata bitiremedim:ecrin_bebek:Şeniz
allahım yuvanda huzuru mutluluğu eksik etmesin naz:Saruboceq:
adanada olduğun müddetçe ve herzmn yanındayım dostunum bilesin olumunekankayizsmile
çook sevdim bn seni beyaaaawŞeniz
açmayak arayı görüşekkaydirigubbakcemile5
çınara gidek :jeyyar:

güldencimmm

ayse nerelerdesi görü

kuzum buluştunuz demek ne güzel yavvvvvv
keşke bende orda olsaydım bende çoooooooooooooooooooooooooook özledim seni tatlımŞeniz

Back