• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

7 . evdefnaz ( 10,3 / 15,15% ) ~ 20.11.2009

29 . rukiye_38 ( 7,0 / 6,73% ) ~ 13.11.2009

34 . NİLBERA ( 4,0 / 5,80% ) ~ 08.01.2010

36 . selmaY ( 3,5 / 5,72% ) ~ 28.08.2009

56 . SEHER YILDIZI ( 1,9 / 2,32% ) ~ 25.07.2008

64 . neslihan165 ( 1,0 / 1,22% ) ~ 12.06.2009

76 . elimphia ( -0,6 / -0,69% ) ~ 10.07.2009

canım benim durum içler acısı ama şu bvar ben temmuzda başladığımda 87.4 dün onu baz almış..buraya tekrar geldiğimde 90.3 düm buna göre artıda görünüyorum..neyse durum ortada..bundan sonra kilollar pıt pıt gidecek işallah..

ben innaılmaz keyifliyim kızlar..
kaç haftadır miskin ve hasta evde yatarak geçirdiğim haftasonları dışında bir haftasonu geçirdim..c.tesi full doluydum malum randevular sultanahmet beyazııt vs..
bu kadar yorgunlukla pazar evde dinlenerek geçiriirim diyorudm ama dr un tavsiyesiyle sabah 7.30 da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra tekrar uyudum..
kalkınca mislinlik yapmayı planlıyordum ama bir enerji bir enerji..hemen öğle yemeklerimi hazırladım..(hem et hem sebze ) neyse eşimin kahvaltısını önceden hazırladım tabi..sonra temizliğe giriştim..hızımı alamadım balkon berbat durumdaydı kaç zamandır el atmıyordum..oraya giriştim ki masa sandalyeler ov temizle ayy yoruldum..
sonra bir dizi izledim yok duramıyorum kalktım hemen tüm gardrobu döktüm kışlıkları kaldırdım yazlıkları yerleştirdim...
akşam biraz tv..ama naısl mutlu uyudum anlatamam kızlar..

ben innaılmaz keyifliyim kızlar..
kaç haftadır miskin ve hasta evde yatarak geçirdiğim haftasonları dışında bir haftasonu geçirdim..c.tesi full doluydum malum randevular sultanahmet beyazııt vs..
bu kadar yorgunlukla pazar evde dinlenerek geçiriirim diyorudm ama dr un tavsiyesiyle sabah 7.30 da kalkıp kahvaltımı yaptım sonra tekrar uyudum..
kalkınca mislinlik yapmayı planlıyordum ama bir enerji bir enerji..hemen öğle yemeklerimi hazırladım..(hem et hem sebze ) neyse eşimin kahvaltısını önceden hazırladım tabi..sonra temizliğe giriştim..hızımı alamadım balkon berbat durumdaydı kaç zamandır el atmıyordum..oraya giriştim ki masa sandalyeler ov temizle ayy yoruldum..
sonra bir dizi izledim yok duramıyorum kalktım hemen tüm gardrobu döktüm kışlıkları kaldırdım yazlıkları yerleştirdim...
akşam biraz tv..ama naısl mutlu uyudum anlatamam kızlar..
:sm_cool: :sm_cool:
çok sewvndim güzel bi hafta sonu geçirdiğin için
bnmde güzel geçti
dün piknik yaptık
ama yeme açısından kaçırdım biraz sanırım :kedi:
ellerine de sağlık mis gibi olmuştur
geleyim mi birgün balkonun da kahve içmek içinkaydirigubbakcemile4

gayecim bende aynı şekli nolmuş ki?

bnde de aynı kksempatiksalakcinni

canım benim durum içler acısı ama şu bvar ben temmuzda başladığımda 87.4 dün onu baz almış..buraya tekrar geldiğimde 90.3 düm buna göre artıda görünüyorum..neyse durum ortada..bundan sonra kilollar pıt pıt gidecek işallah..

şu durum için de çok üzülme
biliyorum ki en kısa zmnda yukarlarda bi yerde olacaksın

dünkü menümü yazayım:
sabah 7.30 da
bolca peynir (tam yağlı bildiğiniz peynir)
bir kase ceviz+taze fındık
1 dilim çavdar ekmek..

ara yok:hiç acıkmadım

öğle(SAAT 12.45 DE) haşlanmış yarım tavuk göğüs eti üzerine bir avuç ceviz ve fındığı rondodan geçirip koydum..
1 tabak dolusu haşlanmış ıspanak üstü yoğurtlu..
saat:17 de ara
1 kase fındık ceviz
1bardak süt
1 muz

akşam:3 kaşık ıspanak

aralarda şekersiz çay,kahve,bitki çayı ve 3 litreye yakın su

dünkü menümü yazayım:
sabah 7.30 da
1 dilim çavdar ekmek..

öğle(SAAT 12.45 DE) haşlanmış yarım tavuk göğüs eti üzerine bir avuç ceviz ve fındığı rondodan geçirip koydum..
1 kase fındık ceviz
1bardak süt
1 muz

walla süper
alkışş
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aa ayıp ediyon güldenim gel tabii..çok şeker bir balkonum var da çok vakit geçriemedik geçen yaz..baçmeye bakıyor önü yemyeşil..cıvıl cıvıl kuş sesleri..

:Saruboceq:kaydirigubbakcemile4Şeniz

kızlar ben 56 kiloya ininceye kadar buradayım sonra liq1steden cıkabilirim bu arada ilk 10 a girmişim sevindimm

gülden gece o filmi izleyip mi yatsam acaba :)))

zaten bu gece rüyamda ikizlerim oluyormuş nasıl şaşkındım hahaha komikti ama neyse şimdi ben cıkar görüşürüz sizle öptüm hepicinizi

Hadi bakalım ortak iyikaydirigubbakcemile5a.s.:teytey:kaydirigubbakcemile3 gidiyorsun ben şu anda -1200 gr.
Takımca inşallah birinciyiz.

dünkü menümü yazayım:
sabah 7.30 da
1 dilim çavdar ekmek..

1 kase fındık ceviz
1bardak süt
1 muz

öğle menüm:
5 tane ızgara köfte
1 tabak z.yağlı bamya
1 kase salata
yoğurt
yarım kase ezogelin çorba