• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım seanstan seansa söylicek kilou orda tartıyor sonuçta ve ne kadar yağdan gitmiş onu da görüyorsun..ben şimdi tartıldım ya 87.5 çıktım cuma günü 88 dim sen 87.5 yazacaksın sonraki hafta p.tesi seansım o kiloumu san asöylicem onu cuma yazacaksın gibi yapabiliriz güldencim..gazı da incecik bir iğneyle iki kulaktan bir çene altı bir de sol bilekten verdi gazı..mesosilim dediğin ne ttalım ya analamdım ben onu şimdi..oraya gidenlerde adetle ilgili bir sorun var diyen olmadı bilemiyorum tabi aa bu gaz hormonları ya da vücudun başka bir düzenini kötü anlamda etkileyen bir gaz değilmiş..sadece vücudun depo yağları yakmasını sağlayacak başlarda sonradan vücut kendi dengesini oturtuyormuş..bünyeye göre de değişiyor tabi şimdi videoları izliyorum da adamın biri ilk seansta 5 ikinci seansta da 4 kg vermiş..gerçi 100 ün üstünde..ama bugün grafikleri gösterdi 5 seans br gr veremeyen adam varmış ikinci 5 senasta 35 kilo vermiş..

tmm cnm
anladım
inşallah inşallah bu sefer umduğunu bulursun
emin ol sonuna kadar arkandayım
her an desteğim sana bil bunu
off off kilo veremk gerçekten çoook zor bir işmiiiş
bnde pazartesi gününden sonra yürüyüşlere başlıcam artık

nilberam gelemdin bugün bana
bekledim
gelseydin bu filmi izlecektik

Cehenneme-Bir-Adim-2-1269852384.jpg

kızlar ben 56 kiloya ininceye kadar buradayım sonra liq1steden cıkabilirim bu arada ilk 10 a girmişim sevindimm

gülden gece o filmi izleyip mi yatsam acaba :)))

zaten bu gece rüyamda ikizlerim oluyormuş nasıl şaşkındım hahaha komikti ama neyse şimdi ben cıkar görüşürüz sizle öptüm hepicinizi

işallah ttalım ya bitsin bu işkence..benim fotomu da çekti dr..bu son şişman fotonuz dedi:))

günaydın
nihal k.bakma cnm akşam net koptu
dahada bağlanamadım
zaten sonrasında şiddetli bir sancı
regl oldum şükür
2 ay gecikmeli

ohhhh cnmmm hadi gözün aydınnn:))))

merhaba kızlarrrr salı gunu dönuyorummm türkıyeye kısmet olursa opuyorumnanaktan

:))) ayy ayşeceylinde nasıl üzülüyorrr..Çok zor ya ben annemden bir hafta zor ayrı kalıyorumm..Rabbim sağlık versindee uzak olsunnn...:Saruboceq::Saruboceq:

az önce evde dehşet bir film izledim
cehenneme bir adım 2 die
korku sevenlere tavsiyem

amanınnnnnn....korkumuuuu....akannehir bende alımmmm...
bu arada güldenim kesinlikle İÇERDE diye bir film var izlemeni tavsiye ederimmm..
gerilim (korku) filmidir...ohaoldumsmile

ohhhh cnmmm hadi gözün aydınnn:))))

:))) ayy ayşeceylinde nasıl üzülüyorrr..Çok zor ya ben annemden bir hafta zor ayrı kalıyorumm..Rabbim sağlık versindee uzak olsunnn...:Saruboceq::Saruboceq:

amanınnnnnn....korkumuuuu....akannehir bende alımmmm...
bu arada güldenim kesinlikle İÇERDE diye bir film var izlemeni tavsiye ederimmm..
gerilim (korku) filmidir...ohaoldumsmile

neslişim o film bnm favorilerimdendir
ne zmn kusmak istesem onu açarım tabii şaka bi yana
çook güzel bi film di
başka bildiiğin böle güzel film varsa
tavsiyelerini bekliyorumsempatiksalakcinni

çok uykum var
sabah 7 de kalktım sınav vardıı...ztn hiç çalışamamıştımmm artık hazirandaa diğer sınava oturup full
çalışıcammmm....

inşallah cnm
çok zor hm çalışmak hm ev hanımı olmak üstüne birde sınav
allah yardımcınız olsun

Back