Selammmm kardeş takım haftaya yarışalım yine motivasyonumuz tazelensinmiiii :hulya:
Bu 6. takımda çok oluyor yahuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
Nazlı çok oluyoruz dimi hayatımmm sempatiksalakcinni
Azracığımmm özledik seni nasılsın şekerciğimmmm, varmısınız yarışa ?
Selammmm kardeş takım haftaya yarışalım yine motivasyonumuz tazelensinmiiii :hulya:
evet evet varızzzzzzzz..
sen naptın be gülüm coşmuşsun de hele kardeş takımın yüzkarasına nasıl başardın ??
kızlar sıkıldım ben ya bugün çok..konsantre olup size de yazamadım valla..
neslişim Allah dualerını kabul etsin canım..
Gayee ben burdayım..
Güldennn sen gülden misin gülten misin anacım ben gülden diyom nesliş gülten diyoo:)
ayy başım geri geri gidiyor yorgunum anacımmmmmmm beynim dönendi..ay bu hafta çook yoruldum ben çook..Zihin yorgunlupu kadar iğrenç bişi yok ya..
şimoşum süper kilo vermişsin tebrk ederm canımcım a.s.Selammmm kardeş takım haftaya yarışalım yine motivasyonumuz tazelensinmiiii :hulya:
nazcım bn listede artık yokum az kafa dinleyip muhteşem bir dönüş yapmayı planlıyorumsempatiksalakcinnievet simoşum bizde fazla olduk biraz . rekor üstüne rekor kırıyoruz . evet 8. takım yarışalım sizinle ne dersiniz.
Oyyy öyle yüz karası deme hayatım, haftaya sende vereceksin inşallah, ben bir hafta cozutuyorum bir hafta böyle azim geliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yüzüyorum hafta 4 gün canım, hem onun etkisi var hemde arada sırada lahana suyu, elma sirkesi, yeşil çay , ödem çayı gibi takviyelere başvuruyorum değiştirerek ama...Zaten bireyselde dereceye girersem paylaşım alanına yazarım oradan takip edersin şekerciğim...Hadi bakalım haftaya geçin biziiiiiii opuyorumnanaktan
Oyyy öyle yüz karası deme hayatım, haftaya sende vereceksin inşallah, ben bir hafta cozutuyorum bir hafta böyle azim geliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yüzüyorum hafta 4 gün canım, hem onun etkisi var hemde arada sırada lahana suyu, elma sirkesi, yeşil çay , ödem çayı gibi takviyelere başvuruyorum değiştirerek ama...Zaten bireyselde dereceye girersem paylaşım alanına yazarım oradan takip edersin şekerciğim...Hadi bakalım haftaya geçin biziiiiiii opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anıl nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?