Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım bu hafta ben kendimde değilim. ne yedim ne yemedim hiç bilmiyom. sadece anıla odaklıyım. o bi iyileşsee.
ha böle olmaz dersen beni atabilisin takımdan.
dermanım yok , brynim uyuşmuş durumda hafta sonundan beri uyku yok toplasan 1 2 saat olmadı daha onca gündür. ayakta duramıyom sendeleniyorum.

günaydın kızlar

günaydın gayecim hayırlı cumalar şu mübarek günde senn evladına da tüm hasta çocuklara herkese rabbim şifa versin

sana çok kızdım bn seni takımdan atarım die birşey dedimmi ki
tmm bu haftada izinlisin problem değil
ama haftaya kadar düzel emi tatlım

sendne ne haber gülden sen tartılmayacaktın di mi sahi ya unuttum yazarken aklım ageldi..

canım öle bişiy demediğini biliyorum. hani sorun olursa diye. alla bu duanla birlikte bütün dualarını kabul eylesin. allah razı olsun. oluşum iyileşsin kaldığım yerden deva edeceğim.

selam kızancıklarımmmmm....

Şu mÜbarek gÜnde rabbım hepımızın gÖnlÜne gÖre versın....

Gayenın anılına saĞlık;
gÜltenımızın azrasına saĞlıkkk;
nıhalım ve bana ve tÜm Çocuk ıstıyenlere bebek
rukıŞ a. + kaptanımıza + ayŞeye + naza + selma ablama + selmaya + nılberaya (ınŞ. Kımseyı unutmamıŞımdır) hepımızın gÖnlÜne gÖre versınnn....Önce saĞlık huzurr sonra keŞke dedıĞımız herŞeyyy....
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugÜn Çok sevdıĞım bır ınsanın vefat ettıĞını duydummm ıÇım cız ettıı....ÖlÜm ıŞte nezmn nasıl geleceĞı hıÇÇ bellı deĞıll....

Kızlar tek duammm rabbım ınŞ. Nasıp etsınmn bebeĞımı babamın gÖrmesını ıstıyorummmm....
Belkı saÇma gelebılır ama ınanın eĞer babama bıŞı olursa bebıĞımı gÖremezse ınanın ıÇımde hep Ölene kada bır eksıklık olucakkk...bılıyorum Çok saÇma ama bÖylee...

AMİİİİİİİİN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.

o kadar iyi anlıyorum ki seni. benimde en büyük duam herhangi birimizi bebeğini babmın görmesi dedeliği tatmasıydı. hep dua ettim allahım babamada torununu sevmeyi nasip et diye. çook şükür ki nasip etti.
kurban olduğum rabbim ennn kısa zamanda bi tane melek göndersin sana dedesine. amiiiiiiiiiiiiiin.

**** 6.TAKIM 149 .ETAP ****

Naz ( 62,0 / 62,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 98,3 / 94,0 / 4,3 / 4,37 % )
lilyum ( 73,0 / 73,4 / -0,4 / 0,55 % )
lightlife ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28 % )
sultan_gibi ( 60,5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
macigdarkwish ( 58,6 / 57,7 / 0,9 / 1,54 % )
7beyaz ( 81,5 / 80,9 / 0,6 / 0,74 % )
bigudi54 ( 82,1 / 82,1 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 62,5 / 60,5 / 2,0 / 3,2 % )
derya_lim ( 77,3 / 76,7 / 0,6 / 0,78 % )
suura ( 95,2 / 93,4 / 1,8 / 1,90 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 829,0 / 818,2 / 10,8 / 1,30 % )

kardeş takımcığım listemizi kontrol edebilirmisiniz.....

Son düzenleme:
naz sizde süpersinz liste de süper tebrk ederim 6.takımı

neslişim duan için teşekkür ederim
öle düşünme
allah korktuğuna uğratmasın
ölene de allahtan rahmet ailesine sabır ihsan eylesin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selammmm kardeş takım haftaya yarışalım yine motivasyonumuz tazelensinmiiii :hulya:
Bu 6. takımda çok oluyor yahuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
Nazlı çok oluyoruz dimi hayatımmm sempatiksalakcinni
Azracığımmm özledik seni nasılsın şekerciğimmmm, varmısınız yarışa ?

kızlar sıkıldım ben ya bugün çok..konsantre olup size de yazamadım valla..
neslişim Allah dualerını kabul etsin canım..
Gayee ben burdayım..
Güldennn sen gülden misin gülten misin anacım ben gülden diyom nesliş gülten diyoo:)
ayy başım geri geri gidiyor yorgunum anacımmmmmmm beynim dönendi..ay bu hafta çook yoruldum ben çook..Zihin yorgunlupu kadar iğrenç bişi yok ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…