• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bizde bugün nilberamla sinemaya gittik çok film hareketler ama hiiiç tavsiyeetmem hiç güzel değildi
skeçlerine bile daha çok gülüyordum
sonra nilboşumla kan verdik kızılaya
çook sefiiom seni nilboşum cnm arkadaşım :asigim:
canım benim bende seni çok seviyorumopuyorumnanaktan
süper bir gündü kızlar bnm için
nilboşumn başı ağrıdı sonradan :teselli:

ağrı kesici içtim bakalım opuyorumnanaktan​

haftasonum çok haralan gürelen geçti malum yatılı misafirleri vardı zaten hastaydım ama c.tesi akşamı da bulantıyla uyandım gece yarısı kustum tüm pazarı da mide bulantısıyla geçirdim..sabah da innaılmaz zor kalktım..nedir bu hastalık anlamaıdm gitti bir kendime gelemedim yahu..zor konuşuyorum..

günaydın kızlarrrrr

nihalim geçmiş olsunnn...

bende dr. gittim sabah geldimm..boğazlarım feci olmuş dedi dr. bir dünya ilaç verdi...
kulaklarım duymuyor..boğazlar şiş nefes zor alıyorum sürekli bir öksürükkk...Rabbim bize acil şifalar versinnnn...

azracım ben hiç iyi değilim. boğazlarım şişmiş. öksürükten anam ağlıyor. çok kötüyüm yani. sesim kısıldı başım zonkluyor.boğazım ağrıyınca bacaklarıma vururr benim. ama olsun oğluşum daha iyi ya ben önemli değilim. iğnesi bugün bitti yarın kontrolü var.

azracım ben hiç iyi değilim. boğazlarım şişmiş. öksürükten anam ağlıyor. çok kötüyüm yani. sesim kısıldı başım zonkluyor.boğazım ağrıyınca bacaklarıma vururr benim. ama olsun oğluşum daha iyi ya ben önemli değilim. iğnesi bugün bitti yarın kontrolü var.

cnm benimmm aynı benim durumummm çok geçmilş olsunnn bence bir dr. gitmelisinnnn....ben 10 gündür çekiyorum daha bugün gittim dr...bir dünya ilaç verdi..çok geç kalmışsın dedi..:((( kaydirigubbakcemile

cnm benimmm aynı benim durumummm çok geçmilş olsunnn bence bir dr. gitmelisinnnn....ben 10 gündür çekiyorum daha bugün gittim dr...bir dünya ilaç verdi..çok geç kalmışsın dedi..:((( kaydirigubbakcemile

canım aynen öyle. anıl hepimizi perişan etti. bi hafta soba kombi yakmadık ki ateşli diye. gece ben üstüme bişiy almadan öyle oturdum. sanki o çıplakya bende giymiyom dercesine. ama olsun ben derdimi anlatabiliyom. anıl hep iyi olsun ben hasta oluyum önemli değil.
izin sorun benim için canım. oğluşumun o halinde izin vermeyen şimdi bana verir mi.
ama bakalım naapcas

Back