• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selammmm kardeş takım haftaya yarışalım yine motivasyonumuz tazelensinmiiii :hulya:
Bu 6. takımda çok oluyor yahuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
Nazlı çok oluyoruz dimi hayatımmm sempatiksalakcinni
Azracığımmm özledik seni nasılsın şekerciğimmmm, varmısınız yarışa ? :nazar:

evet evet varızzzzzzzz..
sen naptın be gülüm coşmuşsun de hele kardeş takımın yüzkarasına nasıl başardın ??

Selammmm kardeş takım haftaya yarışalım yine motivasyonumuz tazelensinmiiii :hulya:

evet simoşum bizde fazla olduk biraz . rekor üstüne rekor kırıyoruz . evet 8. takım yarışalım sizinle ne dersiniz.

evet evet varızzzzzzzz..
sen naptın be gülüm coşmuşsun de hele kardeş takımın yüzkarasına nasıl başardın ??

Oyyy öyle yüz karası deme hayatım, haftaya sende vereceksin inşallah, ben bir hafta cozutuyorum bir hafta böyle azim geliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yüzüyorum hafta 4 gün canım, hem onun etkisi var hemde arada sırada lahana suyu, elma sirkesi, yeşil çay , ödem çayı gibi takviyelere başvuruyorum değiştirerek ama...Zaten bireyselde dereceye girersem paylaşım alanına yazarım oradan takip edersin şekerciğim...Hadi bakalım haftaya geçin biziiiiiii opuyorumnanaktan

kızlar sıkıldım ben ya bugün çok..konsantre olup size de yazamadım valla..
neslişim Allah dualerını kabul etsin canım..
Gayee ben burdayım..
Güldennn sen gülden misin gülten misin anacım ben gülden diyom nesliş gülten diyoo:)
ayy başım geri geri gidiyor yorgunum anacımmmmmmm beynim dönendi..ay bu hafta çook yoruldum ben çook..Zihin yorgunlupu kadar iğrenç bişi yok ya..

güldenim gülden kaydirigubbakcemile3
dur bildirim yapim de gelim

şimoşum süper kilo vermişsin tebrk ederm canımcım a.s.
yarışalım tabiiikaydirigubbakcemile5
ve her zmnki gibi sizi yenelim :jeyyar:

evet simoşum bizde fazla olduk biraz . rekor üstüne rekor kırıyoruz . evet 8. takım yarışalım sizinle ne dersiniz.
nazcım bn listede artık yokum az kafa dinleyip muhteşem bir dönüş yapmayı planlıyorumsempatiksalakcinni
ama yine takımımın başındayım ve hepisine güveniyorumolumunekankayizsmile
onun için VARIZ diyorum
:hooray::teytey:

Oyyy öyle yüz karası deme hayatım, haftaya sende vereceksin inşallah, ben bir hafta cozutuyorum bir hafta böyle azim geliyor kaydirigubbakcemile3 Ben yüzüyorum hafta 4 gün canım, hem onun etkisi var hemde arada sırada lahana suyu, elma sirkesi, yeşil çay , ödem çayı gibi takviyelere başvuruyorum değiştirerek ama...Zaten bireyselde dereceye girersem paylaşım alanına yazarım oradan takip edersin şekerciğim...Hadi bakalım haftaya geçin biziiiiiii opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

işallah tatlım ya 500 gr cık verdim ben de bu hafta aylardır bir ileri iki geri sıkıldım kendimden valla..çok tebrik ederim canım..ben spor yapamıyorum onun da dezavantajı var tabi..ben de işi sıkı tutucam olmuyor böyle..

8. TAKIM * *149.ETAP SONUÇLARI**
azra_sila (125,0) geri dönmek üzere ayrıldı

neslihan165 ( 82,1 / 81,7 / 0,4 / 0,49% )
AySeCeYlın ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / 0,00% )
rukiye_38 ( 96,5 / 96,5 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
SEHER YILDIZI ( 80,0 / 80,0 / 0,0 / 0,00% )
selmaY ( 57,0 / 57,4 / -0,4 -0,70% )
elimphia ( 87,3 / 86,8 / 0,5 / 0,57% )
evdefnaz ( 58,9 / 58,1 / 0,8 1,36% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 588,8 / 587,5 / 1,3 / 0,22% )
listemiz

günaydın arkadaşlar
günaydın rukiş ablam nasılsınz ne var ne yok
akşam kk yoktu saldırı varmış deli ldum resmn giremedim
7.olduk :oklava:
kızlar toplanma haftamız gelmedimi bakın 6. takım kardeş takımla yarış halindeyiz ve herzmn yenmişizdir onlar ( tabii bu aralar süper gisiyor onlar hakkını yemeyim ) ona göre arkadaşlar
haftaya herkes güzel güzel kilolara vermiş olarak görmek istiyorum

günaydın kızlar
bizim net bir var bir yok sorun hala çözülmedi
yoğunuz zaten ya gelen oluyor ya biz gidiyoruz ev işi falan derken pek giremiyoruz müsait olduğumuzda da net olmuyor.
net gewldiğindede annemden bana sıra gelmiyorsempatiksalakcinni
artık ikimizi aynı sayacaksınız gidene kadarkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anıl nasıl oldu

sağol canım allah razı olsun. bi haftadan sonra bi uyku yüzü gördü oğlumda bende ateşi düştü dün allaha şükürler olsun. ama bu seferd ben hasta oldum boğazlarım çok kötü. ama olsun ben önemli deelim.
sen nasılsın azracım.

Son düzenleme:
Back