• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlarrrrr

nihalim geçmiş olsunnn...

bende dr. gittim sabah geldimm..boğazlarım feci olmuş dedi dr. bir dünya ilaç verdi...
kulaklarım duymuyor..boğazlar şiş nefes zor alıyorum sürekli bir öksürükkk...Rabbim bize acil şifalar versinnnn...

azracım ben hiç iyi değilim. boğazlarım şişmiş. öksürükten anam ağlıyor. çok kötüyüm yani. sesim kısıldı başım zonkluyor.boğazım ağrıyınca bacaklarıma vururr benim. ama olsun oğluşum daha iyi ya ben önemli değilim. iğnesi bugün bitti yarın kontrolü var.
gaye,nesliş çok geçmiş olsun kızlar..benim de acayip midem bulanıyor yıkılcak gibiyim..haftasonu çok yorucu geçti malum dinlenemedim ya..

ayy bende zar zor izin aldım burda sait çiftçi var bize yakın nihal sen bilirsin..oraya gittimm allahtan boştu gidip gelmem 40 dk. almamıştır...

valla kızlar ihmal etmeyin dr. gidin beni mahfetti bu hastalıkk 10 gündür çekiyorum..:(((

azracım ben hiç iyi değilim. boğazlarım şişmiş. öksürükten anam ağlıyor. çok kötüyüm yani. sesim kısıldı başım zonkluyor.boğazım ağrıyınca bacaklarıma vururr benim. ama olsun oğluşum daha iyi ya ben önemli değilim. iğnesi bugün bitti yarın kontrolü var.
geçmiş olsun canım :teselli:

kızlar bundan sonra her mesajım da belrtecem
hatırlatmak maksadlı
bu hafta 6. takımla yarış içindeyiz ona göre
yeneceğiz yeneceğiz yeneceğiz

cnm benimmm aynı benim durumummm çok geçmilş olsunnn bence bir dr. gitmelisinnnn....ben 10 gündür çekiyorum daha bugün gittim dr...bir dünya ilaç verdi..çok geç kalmışsın dedi..:((( kaydirigubbakcemile

sana da geçmiş olsun neslişimopuyorumnanaktan
hatırlatmak maksadlı

ayy bende zar zor izin aldım burda sait çiftçi var bize yakın nihal sen bilirsin..oraya gittimm allahtan boştu gidip gelmem 40 dk. almamıştır...

valla kızlar ihmal etmeyin dr. gidin beni mahfetti bu hastalıkk 10 gündür çekiyorum..:(((

ben de kustum kızlar ohh berba hale geldim hemen revire götürdüler yatıydum orda ne zamandır ..salgın varmış dikkat..

yaa herkes hasta galiba gecmiş olsun hepinize kızlar benmm de kızım hasta balgamlı öksürük var nasıl gecer bi fikri olan var mı ???

bir de bu hafta 1 kilo vercem kafaya koydum hadiii koılay gelsin hepimize

canım irice siyah bir turpu al. iyice dışını yıka. kabak soyacağı ile bir kaç yerinden oyuklar aç açtığın oyuklara bal doldurup oyduğun yerlerden kapaklarla kapat. derince bi bardağa oturt. alt taraftaki kök kısmını minicik kes 24 saat beklet içinden süzülen şuruptan sabah öğle akşam içir kızına.

yada siyah turpu rendele balla karıştır temiz bir beze sarıp bi yere as altına tabak koy. yine 1 gün süzsün çıkan şuruptan içir. istersen bi araştır internetten zararlı değil çok faydalı bişiy

canım irice siyah bir turpu al. iyice dışını yıka. kabak soyacağı ile bir kaç yerinden oyuklar aç açtığın oyuklara bal doldurup oyduğun yerlerden kapaklarla kapat. derince bi bardağa oturt. alt taraftaki kök kısmını minicik kes 24 saat beklet içinden süzülen şuruptan sabah öğle akşam içir kızına.

yada siyah turpu rendele balla karıştır temiz bir beze sarıp bi yere as altına tabak koy. yine 1 gün süzsün çıkan şuruptan içir. istersen bi araştır internetten zararlı değil çok faydalı bişiy

ilkkez duydum:1shok:

kaptanım bugünkü menüm:
sabah:1 sokak simit+1 pınar beyaz peynir
şekersiz çay
ara:yok
öğle:tavuk ızgara+yoğurt+mercimek çorba +1 dilim ekmek
sonra sabahtan beri yediklerimi çıkardım..
sonra da simit+ayran içtim..
şimdi de bir elma yedim
karıştı bugün canım..

kaptanım bugünkü menüm:
sabah:1 sokak simit+1 pınar beyaz peynir
şekersiz çay
ara:yok
öğle:tavuk ızgara+yoğurt+mercimek çorba +1 dilim ekmek
sonra sabahtan beri yediklerimi çıkardım..
sonra da simit+ayran içtim..
şimdi de bir elma yedim
karıştı bugün canım..

tmm cnm hmn kayıdediyorum
akşamıda yazdığında eklerim üstüne

hatırlatmak maksadlı

yaa herkes hasta galiba gecmiş olsun hepinize kızlar benmm de kızım hasta balgamlı öksürük var nasıl gecer bi fikri olan var mı ???

bir de bu hafta 1 kilo vercem kafaya koydum hadiii koılay gelsin hepimize

cnmm bu bendede var 3-4 gündürr çıkarması iyi bişiy aslında ama dr. götürmeni tavsiye ederim. bende bronşit old .için var çünkü...bal yediğim içinde sökülüyor.

ziligurti kullanıcısından alıntı

önceden 67-70 civarı geziniyordu kilom öğrencliğim son yıllarında stres etkenli yemeğe vuruşumla birlikte ..........

YIL : 2002 BEN : 84 KG (bu arada okul biter ben evlenirim,marifetlerimi eşime göstericem diyee...)

YIL : 2003 BEN : 99 KG (artık bu gidişe dur deme zamanı gelmiştir ve nisan ayında start verilir.....)

YIL : 2003 BEN: 76 KG (aralık ayı sonund bu kiloya inmiştim yani toplam 8 ayda 24 kg gideeeer..)

YIL :2004 BEN: 59 KG (ideal kiloma inmiştim artık 59- 60 arası gidip geliyorum yediklerime bağlı olarak 2004 nisan ayında tam 59 kiloydum arkadaşlar.
tam tamına bir yılda indim ideal kiloma ve almadım...alacak gibi olduğum durumlarda(misafirlik tatil vs..)anında montiye dönüp haftasına varmadan yollandı yeni gelen kilolar...)

işte arkadaşlar buda benim kilo tablom
aebenim istediğin yere ekle şekerim sağlıklı benslenmek isteyen herkese destek olur çizelgelerimiz....

kızlar montingec diyeti ile bunu başarmış bir arkadaş....
kitabımı dört gözle bekliyorummmm....ama azçok nasıl beslenilceğini öğrendimmm...

ziligurti kullanıcısından alıntı

önceden 67-70 civarı geziniyordu kilom öğrencliğim son yıllarında stres etkenli yemeğe vuruşumla birlikte ..........

YIL : 2002 BEN : 84 KG (bu arada okul biter ben evlenirim,marifetlerimi eşime göstericem diyee...)

YIL : 2003 BEN : 99 KG (artık bu gidişe dur deme zamanı gelmiştir ve nisan ayında start verilir.....)

YIL : 2003 BEN: 76 KG (aralık ayı sonund bu kiloya inmiştim yani toplam 8 ayda 24 kg gideeeer..)

YIL :2004 BEN: 59 KG (ideal kiloma inmiştim artık 59- 60 arası gidip geliyorum yediklerime bağlı olarak 2004 nisan ayında tam 59 kiloydum arkadaşlar.
tam tamına bir yılda indim ideal kiloma ve almadım...alacak gibi olduğum durumlarda(misafirlik tatil vs..)anında montiye dönüp haftasına varmadan yollandı yeni gelen kilolar...)

işte arkadaşlar buda benim kilo tablom
aebenim istediğin yere ekle şekerim sağlıklı benslenmek isteyen herkese destek olur çizelgelerimiz....

kızlar montingec diyeti ile bunu başarmış bir arkadaş....
kitabımı dört gözle bekliyorummmm....ama azçok nasıl beslenilceğini öğrendimmm...
yarın başlıyorummmm

Back