- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.317
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
azracım bu hafta ben kendimde değilim. ne yedim ne yemedim hiç bilmiyom. sadece anıla odaklıyım. o bi iyileşsee.
ha böle olmaz dersen beni atabilisin takımdan.
dermanım yok , brynim uyuşmuş durumda hafta sonundan beri uyku yok toplasan 1 2 saat olmadı daha onca gündür. ayakta duramıyom sendeleniyorum.
sana da gecmiş olsun canım bebişin nasıl iyileştimi tatlım
günaydın gayecim hayırlı cumalar şu mübarek günde senn evladına da tüm hasta çocuklara herkese rabbim şifa versin
sana çok kızdım bn seni takımdan atarım die birşey dedimmi ki
tmm bu haftada izinlisin problem değil
ama haftaya kadar düzel emi tatlım
slm ben deniz rukiye38 annem olur yani geliniyim annemle ayse ablam aradı beni azönce netleri yokmuş haber vermemi istediler bu hafta sabitlermiş netin gelmesi uzun sürebilir..hadi öptüm arkadaşlar byyy..
günaydın gayecim hayırlı cumalar şu mübarek günde senn evladına da tüm hasta çocuklara herkese rabbim şifa versin
sana çok kızdım bn seni takımdan atarım die birşey dedimmi ki
tmm bu haftada izinlisin problem değil
ama haftaya kadar düzel emi tatlım
selam kızancıklarımmmmm....
Şu mÜbarek gÜnde rabbİm hepİmİzİn gÖnlÜne gÖre versİn....
Gayenİn anılına saĞlık;
gÜltenİmİzİn azrasına saĞlıkkk;
nİhalİm ve bana ve tÜm Çocuk İstİyenlere bebek
rukİŞ a. + kaptanımıza + ayŞeye + naza + selma ablama + selmaya + nİlberaya (İnŞ. Kİmseyİ unutmamıŞımdır) hepİmİzİn gÖnlÜne gÖre versİnnn....Önce saĞlık huzurr sonra keŞke dedİĞİmİz herŞeyyy....amİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugÜn Çok sevdİĞİm bİr İnsanın vefat ettİĞİnİ duydummm İÇİm cız ettİİ....ÖlÜm İŞte nezmn nasıl geleceĞİ hİÇÇ bellİ deĞİll....
Kızlar tek duammm rabbİm İnŞ. Nasİp etsİnmn bebeĞİmİ babamın gÖrmesİnİ İstİyorummmm....
Belkİ saÇma gelebİlİr ama İnanın eĞer babama bİŞİ olursa bebİĞİmİ gÖremezse İnanın İÇİmde hep Ölene kada bİr eksİklİk olucakkk...bİlİyorum Çok saÇma ama bÖylee...
naz sizde süpersinz liste de süper tebrk ederim 6.takımı
**** 6.TAKIM 149 .ETAP ****
Naz ( 62,0 / 62,0 / 0,00 / 0,00 % )
simerenya ( 98,3 / 94,0 / 4,3 / 4,37 % )
lilyum ( 73,0 / 73,4 / -0,4 / 0,55 % )
lightlife ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,28 % )
sultan_gibi ( 60,5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
macigdarkwish ( 58,6 / 57,7 / 0,9 / 1,54 % )
7beyaz ( 81,5 / 80,9 / 0,6 / 0,74 % )
bigudi54 ( 82,1 / 82,1 / 0,00 / 0,00 % )
ecetin ( 62,5 / 60,5 / 2,0 / 3,2 % )
derya_lim ( 77,3 / 76,7 / 0,6 / 0,78 % )
suura ( 95,2 / 93,4 / 1,8 / 1,90 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 829,0 / 818,2 / 10,8 / 1,30 % )
kardeş takımcığım listemizi kontrol edebilirmisiniz.....
neslişim duan için teşekkür ederimbugÜn Çok sevdİĞİm bİr İnsanın vefat ettİĞİnİ duydummm İÇİm cız ettİİ....ÖlÜm İŞte nezmn nasıl geleceĞİ hİÇÇ bellİ deĞİll....
Kızlar tek duammm rabbİm İnŞ. Nasİp etsİnmn bebeĞİmİ babamın gÖrmesİnİ İstİyorummmm....
Belkİ saÇma gelebİlİr ama İnanın eĞer babama bİŞİ olursa bebİĞİmİ gÖremezse İnanın İÇİmde hep Ölene kada bİr eksİklİk olucakkk...bİlİyorum Çok saÇma ama bÖylee...
AMİİİİİİİİN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
o kadar iyi anlıyorum ki seni. benimde en büyük duam herhangi birimizi bebeğini babmın görmesi dedeliği tatmasıydı. hep dua ettim allahım babamada torununu sevmeyi nasip et diye. çook şükür ki nasip etti.
kurban olduğum rabbim ennn kısa zamanda bi tane melek göndersin sana dedesine. amiiiiiiiiiiiiiin.
naz sizde süpersinz liste de süper tebrk ederim 6.takımı
sağol azracığım . listem tamam mıdır kopyalayabilirmiyim paylaşım alanına