- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaye anıl nasıl oldu
daha iyidir inşallah
klava:klava:klava:akşam arkadaşalr erken yattım yoksa çok açtım elimden bir kaza çıkacaktı :)
ama ki uykumdan uyanıp iki dilm kek yedim :kedi:
çok kötü hissediyorum yaa kendimi
hayatta yapmadığım birşey normalde
yedim uyudum klava:
selam gaye nasıl oldu ogluşun
selam kızlar sabahtan beri bir tel yoğunluğu ki sormayın..iş de çok yoğun anca girebiliyorum innaılmaz yorgunum..kardeşlerim gelmekten vazgeçmişler ben de akşam kaçlara kadar hazırlık yapmıştım neyse vefat eden dayımın eşi ve çocukları gelcek balıkesirden kızı burda okuyor cuma ikisinin de doğumgünü onu kutluycaz..hazırlıklar boşa gitmedi Allahtan..
ÇOK YORGUNUM ÇOOK
nabersiniz kızlarrrr
bugün başıma çok küçük ama ilginç bişi geldi...
yolda yürüyorum ki yürüdüğüm yolda pek dilenci olmazz neysee...ben tabii herzmn ki igibi bebek düşünüyorumm bir yandanda kilo vermem gerek diye düşünüyorum bebeğim olduğunu onu kokladığımı hisseetiğim anda önüme bir genç belirdi; genç çocuk abla ne olur diye dilenirken işte çıkardım verdim ufak bişi ne dedi biliyor musunuzz; hani allah razı olsun demesini beklerken; Rabbim hayırlı evlat versin sana dedi...
SAnki ne düşündüğümü hissetmiş gibi...çok duygulandımmm..Bir işaret ti sanki benim için....
ahh cnm yaadün gittim eve evin önü bir kalabalık komşular neyim. anılın ateşi 40 ı geçmiş öyle baygın baygın bakıyor. adını filan sölüyo bilinç açık ama dermenı yok. soğuk bezi çıplak vücudunda gezdiriyom gıkı çıkmıyor o kadar bitkin. öldüm o an. hemen kaptım taksi gelmişti zati acile gittim ateşini düşürdük gee eve geldik.
şimdi yine gittim geldim biraz daha iyi gibi. iğneler iyi geliyo heralde.
pazar akşamından beri hiç uyumadım. gözlerimi ve dengemi kontrol edemiyorum ama hiiç önemli değil. anılım iyi olsunda.
klava:klava:klava:
yazdığım gibi canım çok şkür iyiye gidiyor. allah razı olsun canım.
ellerine sağlık canım.
bak işte ona göre düşün taşın karar ver aynı kilolara üstünde gidip gidip geliyoruz alimallahslmmm canlarrrrr
he valla gÜltenİmmm kİtabım gelmesİnİ beklİyorummm...geldİĞİ gİbİ baŞlayacammm...
DÜn akŞam 4 kuzen 2 gelİn 2 gÖrÜmce oturuyoruz heps İÇıtırr ben İÇlerİndegÖbÜŞlİİİ...bİr moralİm bozuldu sormayınnn...
Bu arada Çok hastayım halewn İyİleŞemedİmm kulaklarım duymuyoooo
gözünaydın misafler geliyormuşselam kızlar sabahtan beri bir tel yoğunluğu ki sormayın..iş de çok yoğun anca girebiliyorum innaılmaz yorgunum..kardeşlerim gelmekten vazgeçmişler ben de akşam kaçlara kadar hazırlık yapmıştım neyse vefat eden dayımın eşi ve çocukları gelcek balıkesirden kızı burda okuyor cuma ikisinin de doğumgünü onu kutluycaz..hazırlıklar boşa gitmedi Allahtan..
ÇOK YORGUNUM ÇOOK
nabersiniz kızlarrrr
bugün başıma çok küçük ama ilginç bişi geldi...
yolda yürüyorum ki yürüdüğüm yolda pek dilenci olmazz neysee...ben tabii herzmn ki igibi bebek düşünüyorumm bir yandanda kilo vermem gerek diye düşünüyorum bebeğim olduğunu onu kokladığımı hisseetiğim anda önüme bir genç belirdi; genç çocuk abla ne olur diye dilenirken işte çıkardım verdim ufak bişi ne dedi biliyor musunuzz; hani allah razı olsun demesini beklerken; Rabbim hayırlı evlat versin sana dedi...
SAnki ne düşündüğümü hissetmiş gibi...çok duygulandımmm..Bir işaret ti sanki benim için....