güldencim gec bile kaldın kesin git bi tahlil yaptır bu kadar gecikmesi normal değil(
bu arada tesekkür ederim ama daYANAMIYORUM ARADA Bİ iki küçük parca alıyorum ne yazıkki((
ayrılsan da yazmaya devam et seni çok ii anlıyorum inşşlaah istediğin kiloya ulaşırsın bitanem öptümmmm
canım burdayım daha.
ama ben dün birsürü şey yazdım. bir iki hafta tartılmayayım diye. sendende çok cevap beledim. akşma bile sordum bişiy demedin. bende sabit filan gösterirsin deyi tartılmadım. sen benim yazdıklarımı okumadın mı azracım
öncelikle şu +700 gr içingünaydın fıstıklarrrrr.....
ben bugün kayınvalide de kaldığımdan tartılamayacağım için dün sabah tartılmış idimmm...:))) 82,1geldimm....(((( ama inanın benimde 3-4 gündür wc problemim var yoksa 3-4 akşamdır yemek yemiyorummm... (( SAdece bu hafta çok düzensiz beslendimmm....Bu sonduu bu gerçekten son olacakkkk....
eğer 1 nisana kadar 78 olmazsammm takımdan ayrılmayı düşünüyorummmm...
gültenimmm kptanımmmmm sana güveniyorummm feci dönüş yapacağınada inanıyorummm...
Sana bişi diyicemmm biz deli gibi yiyoruz (kilo veremediğimiz yada artı çıktığımız zamanlarda) Yediğimiz zmn ya kilo alıyoruz yada sabit çıkıyoruzzz....Peki gerçekten bir diyetisyene gidip tahlil neym yaptırıp ona göre diyet listesi alsanda onu uygulasan senin için daha sağlıklı olmaz mı??
İnanarak kaçırmadan listeni uygularsan ki aynı bizimde öylee bütütn kilolardannn kurtulursunn bak şişman manifestoyaa o bile sağlıklı veriyorr...bizde veririzzz verecezdeee...ama lütfen sağlıklı....:)))mucukssss
herzaman yanındayız güldenim burda kızkardeşlerin oldugunu unutma
bu arada net konusunda cok haklısın cıldırttı be hem net hem her sabah o trafik younlugu yapılsada kurtulsak yahuu
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cok cok ıyıyım artıkbıldıgınız üzere takımdan ayrıldım gercı kımse merak etmedı benı ama olsun ben yınede söyleyım dün dr gittım endokırın ve dıyetısyen tam 90 kg cıktım dıyetısyenın tartısında malesef her hafta kg bıldırımı yapacagımı düşünmemek bana ıyı geldı cok ıyı gıdıyorum 80 düşer düşmez burdayım
diyetsyene gitmiyormusun artık nihalkızlar günaydın..sabah tartıldım 87.3 geldim aferin bana bu hafta da 300 gr artı çıktım..gerçi o kadar yemeye yine iyi diyorum...dün akşam eve geç gittim muz yedim bir tane bir bardak süt içtim yattım..
kolay gelsin canımcımgünaydın canım..bugün iki kişi eksiğiz nasıl yoğunum anlatamam iki sattir yazdığım msj ı yeni gönderebildim valla..geçmişi de okuyamadım daha ama genel olarak moraller bozuk anladığım kadarıyla..bence biz toplu olarak psikoloğa gidelim..
geçmiş olsun aynı ağrıları bnde çekiyorumcidden haklısınnn gitmek lazım psikoloğa bu işin başka yolu kalmadııı....
kızlar çok hastayım boğalzarım şişmişş ve nefes alamnıyorum yineee....
ben kayn. kaldığımda hep böyle oluyorummm.....
gültenimm kaptanımm biz her zmn destekçinizzz.....olumunekankayizsmile
cnm 90 olmuşsun bak takımdan bi hafta ayrı kaldıngünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cok cok ıyıyım artıkbıldıgınız üzere takımdan ayrıldım gercı kımse merak etmedı benı ama olsun ben yınede söyleyım dün dr gittım endokırın ve dıyetısyen tam 90 kg cıktım dıyetısyenın tartısında malesef her hafta kg bıldırımı yapacagımı düşünmemek bana ıyı geldı cok ıyı gıdıyorum 80 düşer düşmez burdayım
:lepi::lepi::lepi::lepi:azracım tavsıye edıyorum gercekten dıyette stres cok mahfedıyor ınsanı dogru karar bence bıraz ara ver herbalıf e gelınce ıc ama bence sabah akşam ye öglen bol yeşillikle yanınde yemek ye derım bu benım fıkrım tabı bılmıyorum ınşallah senınde benımde dönüşümüz muhteşem olacak
allam ya noluyo geçmişe bakamadım selmadan okudum gülden nereye gidiyor..ayyyy biri bizi durdursunnnnn...hemen geçmişe bakayım öldüm meraktan..
Arkadaşlar merhaba...
Kaptanım kilom 57 yediklerime dikkat ettim ama bir defa kaçırdım bu bile bana nelere mal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?