Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam asu nasılsın canım..biz bu hafta döküldük resmen..

aynen nihalim bende döküldüm mafoldumben ankaraya gitmek bana yaramadı orda aldım bide geldim burda aldım nolcak halim hiç bilmiyorum:sinifsinif: bidaha 80in üstüne çıkmam diyodum ama çıktım moralim çok bozuldu:sinifsinif:
şimdi isveç diyetine tekrar başladım bakalım bu sefer ne olucak eğer bundanda bi sonuç alamazsam zayıflama ilaçlarına kaldım mafoldumbenmafoldumben

aman canım aman sakın o yola başvurma..dikkat edip spor yaptık mı hepimiz veriyoruz ama devamını getirmek istikrar sağlamak zor geliyor ondan ..

aman canım aman sakın o yola başvurma..dikkat edip spor yaptık mı hepimiz veriyoruz ama devamını getirmek istikrar sağlamak zor geliyor ondan ..

nihalcim dualarınızı bekliyorum inş. ilaçsız vericem en azından 70 e bi düşseydim sonrası daha kolay olur gibime geliyo mafoldumben herkes kendi üzüntüsünü bilir ama içinizde kilo işini en çok takan benimdir belkide
aynaya bakmaktan nefret eder oldum kocaman bi göbek ,popo giydiğim şeyler yakışmıyo.......

valla canım hiiç sorma bende de kişisel saygıyı kaybetme durumu oluştu son zamanlarda..biraz da ondan kendimden nefret eder gibi yiyorum..duygusal açlık diuyorlar ya tam işte bu yaşadığım şey..
geçen sene temmuzda 87.4 ile başlayıp 80.5 a kadar düşmüştüm burda sonra rahatsızlıklarla bir süre ara vverdim kk ya 90.3 ile döndüm 86.5 a düşmüştüm şimdi yine 87.3 üm şaka gibi o kadar zamanı boşa harcadım..bebek düşünüyorum bu halimle çok zor olacağındna vermem gerek..yaz geliyor üzerimde bebek ve zayıflama baskısı var ve ben kendimi sevip yola iyice baş koyacağıma gün geçtikçe kaçıyorum bilmiyorum ne olacak halim...hepimizin duaya ihtiyacı var ya da psikoloğazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…