• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selama abla yediklerine dikkat et cok sıkı bi diyet değil mi o ya valla üzüldüm bak şimdi yourt süt ürünü yok nerde kırmızı et yada tavuk balık bişiler ye mutlaka bedenin onlara da ihtiyacı var hem içimizde en zayıf sensin yahu

Kendimi diyete odaklamadım sadece canımın istedikleri o kadardı kendimi tıka basa yemiş gibi hissediyorum.Eğer hala ortaksak asıl diyeti o zaman birlikte yaparız.Havucu tavsiye ederim inanılmaz derecede tok hissetmeni sağlıyor.Zayıflığa gelince iltifatına teşekkür ederim ama kendimi bu şekilde zayıf hissetmiyorum sen bide karşı komşumu görsen kilosu fıstık gibi ona baktıkça hırslanıyorum.Eminimki boyum 1.59 hepinizinkinden kısadır belki ondan sana zayıfmışım gibi geliyordur.AAAAAAAAAAAAh ah

ufffffff kızlar canım cok sıkkıldı ya 18 haftaya ayşeye gıdecektım kayserıden ucakla bıletımı bıle almıştım gıdış dönüş bu gun tel ettıler müşteri olmadığı ıcın kayserıden ucak kalkmıcakmış yannız gıdeceğim icinde kayserıden gıtmek benım ıcın ıyı olacaktı şimdi adanadan yada ankaradan bınmem lazım yükümde cok hele adanayı hıç bılmıyomm bilmiyorumkismile aman napcam bılmıyom canım cok sıkkıldı yaaa senağlama

ufffffff kızlar canım cok sıkkıldı ya 18 haftaya ayşeye gıdecektım kayserıden ucakla bıletımı bıle almıştım gıdış dönüş bu gun tel ettıler müşteri olmadığı ıcın kayserıden ucak kalkmıcakmış yannız gıdeceğim icinde kayserıden gıtmek benım ıcın ıyı olacaktı şimdi adanadan yada ankaradan bınmem lazım yükümde cok hele adanayı hıç bılmıyomm bilmiyorumkismile aman napcam bılmıyom canım cok sıkkıldı yaaa senağlama

adanaya gelirsen ablam yardım ederim bn sana
seve seve ağırlarım evimde
ama arabamız yok
yine de bakarım bi hal çaresine

adanaya gelirsen ablam yardım ederim bn sana
seve seve ağırlarım evimde
ama arabamız yok
yine de bakarım bi hal çaresine

azracım cok sağol canım ya yarın bakacaz bakalım bılete tatlımm cok sevındım sağol bıletı bı alalım sana haber verırım opuyorumnanaktan

Back