• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu hafta ben çok saldımmmm
feci yedim sinir stres rahatlama derken bu haftada böyle geçti
ama bugün den itibarenn dahada sıkıcammm.....
2 tane dürüm de bizim burda dürümler çok küçük 2tanesi bir taneye anca eşittirdee yani ortim kızma gerek yokkk:(((((

bu hafta ben çok saldımmmm
feci yedim sinir stres rahatlama derken bu haftada böyle geçti
ama bugün den itibarenn dahada sıkıcammm.....
2 tane dürüm de bizim burda dürümler çok küçük 2tanesi bir taneye anca eşittirdee yani ortim kızma gerek yokkk:(((((

ortin hangi yüzle kızacakki sana. koca haftada bi tatlı yedim o kadar. aldığı kiloya bak. olacak şey değil. hevesim kalmıyor öle olunca.

bugün bir değişiklik yaparak kilomu böle bild,reyim dedim bundan sonra böle yapayım hoşuma gitti hem gaza getirdi beni allahım ya cok mutlu oldum veremedim gibi geliodu ama size verdiğim sözü tuttum 60 demiştim haftaya +500 gram olabilir miyim kaptanım:))

nazcımmm tebrıkler alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

gunaydın kızlar

ayşe tel ettı net yok sabıtmış slm var sızzede opuyorumnanaktan
tmm ablacım a.s

81,4 geldimmmmm:))))

seviniyorum çünkü dün öğlende 2 tane döner dürüm ve dondurma yedikten sonra artıyı bekliyordummmm....=)aklinialirimsmile
:1shok:
aynı bnaklinialirimsmile
Benİm tartımda bundan ve altından ayaĞıla accık kaldırıp bırakıym Öle sıfırlanıyo bİde yenİ olacak adİ tartı.
Yok be bozuk o tartı. Bu hafta son bu haftada kİlo veremezsem devm etmenİn bİ manası yok. Delİ olcam yaa.
bi yere gitmke yok
umutsuzluğa kapılmak d yok

Günaydın güzeller nasılsınız.
Kaptanım en son kilom 57.1 'di bugün 56.5 im
Bu hafta tam tamına eksisi yok fazlası var içtiğim bikki çayı 5 lt. her seferinde de kendim hazırladım.
Ayrıca regl döneminden daha çıkmadım.
tekrr takımdasın
sana da bi daha bi yere gitmk yokkaydirigubbakcemile5

hayırlı cumalarr Çok üzgünüm çoook kızlar 96 olmuşumm:utangac: ama şişlik devam edıyo :oklava:
olur ablacım 40 ylın başında sende bir artı gelebilrsin
haftaya inşallah

**** 6.TAKIM 146 .ETAP ****

Naz ( 63,7 / 62,7 / 1,0 / 1,57 % )
simerenya ( 98,3 / 98,3 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 74,0 / 74,0 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 0,00 % )
sultan_gibi ( 62,0 / 61,1 / 0,9 / 1,45 % )
macigdarkwish ( 61,4 / 59,2 / 2,2 / 3,58 % )
7beyaz ( 81,9 / 81,9 / 0,00 / 0,00 % )
bigudi54 ( 83,0 / 82,1 0,9 / 1,08 % )
ecetin ( 62,5 / 62,5 / 0,00 / 0,00 % )
derya_lim ( 79,7 / 78,9 / 0,8 / 1,0 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 748,5 / 741,7 / 6,8 / 0,91 % )

azracığım ilk listeyi aldıysan onu dikkate alma canım doğru olan bu . benim bilgisayar iyice sıyırdı ...

Son düzenleme:
Back