• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı akşamlar azracımmm ya ayşegılın nette pıroplem var ya daha netleri gelmedı azracımm bıletı aldım canımm salı gunu yanı 16 martta saat 15 10 ucak kalkacak tatlımmm bana yardımcı olursan sevınırımmm özelden bi mahsuru yoksa tel no atarsan ben senı ararımmm opuyorumnanaktan
tmm ablcaım hmn yoluuyorum

gece olunca kimsecikler kalmamıışş tabi :))

neyse yarıın tatil tembellik yapııyıım dedim sabah 8 de kalkar benm cadıı hepinizi öptüm kıızlar muahhhh

naz resmlere baksana süper yaaaa:lepi:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
net yoktu çok sinirim bozuldu eşimin başının etini yedim zaten regl olmadım asabiyim bide net gidince patlayacak bomba gibi oldumsempatiksalakcinni
diyet miyet kalmadı ayrı kaldığım süre boyunca:sinifsinif:herşeyi götürdüm maşallahsempatiksalakcinni ama hergün 4 mil leslie yapıyorum onda aksama yok
özledim sizleri
salı annecim geliyoooohihoyyyt:teytey: azramıda göreceksositososito

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KıLO ALDIĞIM ıÇıN CEZAM:

BEN ŞıŞKONUN ÖNDE GıDENı,PıSBOĞASIN TA KENDıSıYıM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GıDERıM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPıNıZE ıYı ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDıĞıM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DıLERıM

günaydın kızlar..haftanın yüzkarası geldi..cuma sabahtan itibaren hiiç giremedim topiğe..haftasonum da homidi gırtlak yemekle geçti..sanki bişilerden öcümü alır mışım gibi yedim neydiyse derdim..böyle işte..acayip rahatsız durumdayım şu anda hem fiziksel hem de psikololijik olarak..cumartesi akşam geldim eğitimden acayip yorgundum kocam pasta almış onu yedim sonra erken yattım...pazar da nerdeyse tüm gün yattım..

Back