• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun

ben 2 gündür diyeti azcık bozdum dogum günüm olunca

dün eşimle yemeğe gidince yemek zorunda kaldıbugün öğlende okulda arkadaşlar pasta falan almışlar mecbur yedim azcık :))

doğum günün kutlu olsun canım. allah sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı huzurlu mutlu nice nice seneler geçirmen dileğiyle.

benimde eşimin doğum günüydü(bugün ama dün kutladık pazar ve bütün aile birlikte diye)
bende biraz kaçırdım.

ayşecim neden görünmezsin. gelmişsen emen gitmişsen bi iz bırakmışın o gadenn

pazar günü diyet falan kalmadı bende ama 2 mil tempolu koşu modunda olan leslie yaptım umarım telefi etmişimdir
bugün sabah
2 dilim tereyağlı kızarmış ekmek k.k peynir yedim
öğlen yemek yerine 80 gr çikolata yedim krizdeyim
arada
leblebi biraz kuru üzüm yedim
akşama koçiş nöbette makarna yapacağım
3 mil yine hızlı tempoda leslie yaptım çikolata için mil ceza verdim kendime
yoruldum mu hayır bu leslie bana çok iyi geldi duş aldıktan sonra yorgunluk depil inanılmaz bi rahatlık hissediyorum

huhuuu kızlar kusura bakmayın ya bugün iş deli gibi yoğun delirmek üzereyim sizinle ilgilenemedim valla..
nazcım iyi ki doğdun canım nice mutlu senelere..demek sen de balıksın haaa:)
Gayecim ne aldın bakem kocişine..benim kocam teline bayıldı..
kocişin telini güle güle kullansın. ben traş makinası aldım braun un. valla çok beğendi dört köşe oldu diyebilirim. 22 sindede paşamın doğumgün. tamıtamısına 2 yaşında olcek. kocaman ekek olmuş be yaff

pazar günü diyet falan kalmadı bende ama 2 mil tempolu koşu modunda olan leslie yaptım umarım telefi etmişimdir
bugün sabah
2 dilim tereyağlı kızarmış ekmek k.k peynir yedim
öğlen yemek yerine 80 gr çikolata yedim krizdeyim
arada
leblebi biraz kuru üzüm yedim
akşama koçiş nöbette makarna yapacağım
3 mil yine hızlı tempoda leslie yaptım çikolata için mil ceza verdim kendime
yoruldum mu hayır bu leslie bana çok iyi geldi duş aldıktan sonra yorgunluk depil inanılmaz bi rahatlık hissediyorum

yooo görünüyorum gayecim görünmüyor muyum buradayım:uhm:
canım görünmüyon derkene eklediğin bi yazıyı ................. diye düzeltme yapmışın bişiy yazmadığı için öle dedim. :roflol::roflol::roflol:

kızlar mönüm çok mu kötü 1570 kalori

yok deel. pazar günü herkes biraz kaçamak yapmış demekki

şimdi görünüyorsun canım...
bugünkü menümü yazayım kzılar:
sabah:çok tahıllı ekmekten sandviç+şekersiz çay
ara:1 paket etiform
öğle:
çorba
tavuk sote yağsız
yoğurt salata+1 dilim ekmek
ara:1 elma
ara:1 paket etiform
akşam :ne yicem belli değil valla evde yemek yok:)

selam kızlarrr
bugün çok yoğundumm
bride yorgun ve bu bel ağrısı mahvetti beniii hepsi üstüste geldi eve gdipi yemek yiyip yatacamm

bu arada biliyorsunz artık yemek yapıyorummm ee 3 sene anne yemeğini yedikten sonra alışmak zo olucakk ama olsunnnn ben yemek yapmayı çok seferimmmm....

akşama tavuk sote ve barbunya var dünden yapmıştım bugün için...eve gidincede bulgur pilavu yapmayı düşünüyorummm.....

bu arada nazcımm d.günün kutlu olsunnn...sağlıklı huzurlu ailenle mutlu bir ömür diliyorummm....

ortimmmm sıkılmışmıııı....ya ortim bişi sorucamm sen kaç yaşındasınnn merak ettimdee...:))))

Back