- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
selam arkadaşlar bn 8.takım kaptanı
bu hafta kilo verremyenlere ceza verdim
ve bnde veremdiğim için ceza kapsamındayım hmde takımama örnek olsun die
cezamızı müsaadenizle yazayım çıkayım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım :lepi:
bn pis boğazın tekiyim :kedi:
haftaya innşallah eksi oluruz
nilbera sıra sende
bu hafta kilo verremyenlere ceza verdim
ve bnde veremdiğim için ceza kapsamındayım hmde takımama örnek olsun die
cezamızı müsaadenizle yazayım çıkayım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım :lepi:
bn pis boğazın tekiyim :kedi:
haftaya innşallah eksi oluruz
nilbera sıra sende