• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam arkadaşlar bn 8.takım kaptanı
bu hafta kilo verremyenlere ceza verdim
ve bnde veremdiğim için ceza kapsamındayım hmde takımama örnek olsun die
cezamızı müsaadenizle yazayım çıkayım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım :lepi:
bn pis boğazın tekiyim :kedi:

ve sehercim sen 100gr için bırakmışsıın her takıma gördüm
tebrk ediyorum bunun için
haftaya innşallah eksi oluruz
nilbera sıra sende

**** 6.TAKIM 146 .ETAP ****

Naz ( 63,7 / 63,7 / 0,00 / 0,00 % )
melek ( 72,2 geri dönmek üzere ayrıldı .
simerenya ( 98,3 / 98,3 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 74,0 / 74,0 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 80,0 / 82,0 / -2,0 / -2,5 % )
sultan_gibi ( 62,0 / 62,0 / 0,00 / 0,00 % )
macigdarkwish ( 63,8 / 61,4 / 2,4 / 3,76 % )
7beyaz ( 82,7 / 81,9 / 0,8 / 0,97 % )
bigudi54 ( 83,2 / 83,0 / 0,2 / 0,24 % )
ecetin ( 64,5 / 62,5 / 2,0 / 3,1 % )
derya_lim ( 80,9 / 79,7 / 1,2 / 1,48 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 753, 1 / 748,5 / 4,6 / 0,61 % )[/COLOR
]

AZRACIĞIM BİZİM LİSTEMİZİ DE KONTROL EDEBİLİRMİSİN CANIM

naz bnm kafam allak bullak oldu
bu azönce verdiğin liste değil ki?
bn ona göre hesp yaptım
bu ise apayrı
bnde mi bi problem var

KIızlar biz yarın Boluya gidiyoruz eşim ve iş arkadaşlarımla..8 de servis hareket ediyor öğlen gölcük kenarında mangal partisi ve göl yürüyüşü var sonra otele geçicez otelde havuza girerim belki ve mutlaka termal banyo yapıcam çok rahatlatıyormuş..akşam da müzikli eğlence varmış..valla çok kasmıcam kızlar kendimi kırk yılın bir başı gidiyorum..çok abartmam ama orda sadece ot da yemem bana ne bana ne :))

KIızlar biz yarın Boluya gidiyoruz eşim ve iş arkadaşlarımla..8 de servis hareket ediyor öğlen gölcük kenarında mangal partisi ve göl yürüyüşü var sonra otele geçicez otelde havuza girerim belki ve mutlaka termal banyo yapıcam çok rahatlatıyormuş..akşam da müzikli eğlence varmış..valla çok kasmıcam kızlar kendimi kırk yılın bir başı gidiyorum..çok abartmam ama orda sadece ot da yemem bana ne bana ne :))

oh nıhalcım ne guzel bol bol eğlen tatlım hihoyyytopuyorumnanaktan

dün akşam hasanpaşa köftesi ve çorba yedim.

sabah 7 gibi babam geldi anılı çok özlemişte ondan erken gelmiş(yan yana oturuyoruz babamlarla kolaymı oğlumu taaaa dün akşamdan beri görmüyodu) eee sağolsun gelirkende eli boş gelmemiş bi kangal sucuk , pastırma ne bulduysa getirmiş oğluma yesin diye( 2 yaşında):roflol::roflol:
nese getirdiklerinden bi kahvalı hazırladım.
kahvaltı ettik.
2 dilim çavdar ekmeği ve sofrada olanlardan :utangac:

öğlende makarna haşladım yağsız yoğurtla onu yedim.

Back