- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
canım diyetsyenin ban averdiği sağlıklı bir diyet sonuçta..güldenle de konuştuk..ben yazayım uygulamak isteyenleri de ben başlarda sizle özümseyinceye dek kontrol edebilirim menüleri..daha güzel ve sağlıklı zayıflarız diye düşündük..öğlen şu akşam bu ynecek demiyor sonuçta kimin evinde ne pişiyorsa onu yicek ama herkes akşam sebze yicek gibi canım..sen ne dersin iyi olmaz mı??
bu arad bugün bağlantı çok kötü ya iki sayfaya ulaşmak birsürü zamanımı aldı sinir oldum..
canım benim ba verelim kişlolları ben de 65-70 e düşünce hamile kalmıyıplanlıyorum Allah nasip ederse tabi...Allah ikimize de ve tüm isteyenlere nasip etsin işallah..Ben de hiç dr a gidip baktırmadım biyerime valla sorun var mı yok mu bilmiyorum..valla iyiyimm ama biraz buruğumdaa...
bugün kuzenimin bebek mevlütüne gittimmmmm.....
çok güsel bir duygu bütün gün ben ilgilendimmm....
herkesde bana en az 100 kere artık sıra sendee inş. seninde olsunn..vs.vs. deyip durdular
bayağı havaya girdimmm bakalımmmm....şu 10 kilomu verimde tedavime başlayacammmm hay. ile inşş....
nihal cim bu arada nerdesin sen? genelde hafta sonu olmazdında..eve int. mi aldın?
olur tabıkı canım neden olmasın ben her türlü varım sen peylaş bılgılerı ıyı oluyor
selam nesli nasılsın canım..
nilbera hayırlı olsun canım yürüyüş bandın..bne de şimdi lesli eyapcam dün de yapmadım kötü hissediyorum kendimi..
tşk ederim canım opuyorumnanaktan
bu arada lesli ne oluyor ben anlamadım :kedi:
yarın herkesle konuşup kararlaştıralım da canım ben menülerinizi kontrol ederim..bir süre oturtana kadfar listeden bakıyorsun sonrasında alışıyorsun zaten canım..hiç açlık çekmiyorum..kendimi diyette hissetmiyorum ve canım tatlı istemiyor valla..hani yiyerek zayıflamak dedikleri de bu olsa gerekopuyorumnanaktan
olur olur süper olur hemde ben varım bu teklıfe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım kaptana tarif ettim nasıl girip yapabilceğini o sana söylesin istersen..leslie bu sporu yaptıran hatununn adı..durduğun yerde adım attırıyor sağa sola galan..kolları da çalıştırdıyor..bayağı terletiyor yerinde yürümüş gibi oluyorsun çok keyifli yapması hiç sıkılmıyorsun..şiddetle tavsiye ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?