• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cilt için ise
arkadaşlar pirinci ıslıyoruz ya
ısladığımz suyu dökmeyin ayırın
ama pirinç en az 1 saat ıslı kalsın
o suyu 5 6 saat dinlendirin
sonra görceksinz bi tortu çökecek suyun tabanına
kahvenn telvesi gbi
sonra o kasedeki suyu süzüp tortusunu yüzünüze sürceksnz
pamukla 10 15 öle bırakıp yıkayacaksınız
bnm geçende bi kk dan arkadaşım yapmış
eşi eve içeri girince ne yaptın yüüzne bebek gbi olmuş demiş
tavsiye ederim

çok güzel cnmm
film nasıldı
bn hep izlemk istemişimdr
hatyta sabahda gördüm kanal7 de var dı
izlesem dedim
ama kısmet olmadı

azracım dizi şeklinde yayınlıyolar 2. bölümüydü haftaya izle canım mükemmel bir film
bizim 2. izleyişimiz,geçen ramazan starda yayınlamışlardı 30 bölüm o zamanda izlemiştim çok etkilenmiştim şimdi yine izliyorum 3. kerede izlerim 4. kerede mükemmel çünkü

cilt için ise
arkadaşlar pirinci ıslıyoruz ya
ısladığımz suyu dökmeyin ayırın
ama pirinç en az 1 saat ıslı kalsın
o suyu 5 6 saat dinlendirin
sonra görceksinz bi tortu çökecek suyun tabanına
kahvenn telvesi gbi
sonra o kasedeki suyu süzüp tortusunu yüzünüze sürceksnz
pamukla 10 15 öle bırakıp yıkayacaksınız
bnm geçende bi kk dan arkadaşım yapmış
eşi eve içeri girince ne yaptın yüüzne bebek gbi olmuş demiş
tavsiye ederim
hmmmCADIARZU denemek lazımopuyorumnanaktan

azracım dizi şeklinde yayınlıyolar 2. bölümüydü haftaya izle canım mükemmel bir film
bizim 2. izleyişimiz,geçen ramazan starda yayınlamışlardı 30 bölüm o zamanda izlemiştim çok etkilenmiştim şimdi yine izliyorum 3. kerede izlerim 4. kerede mükemmel çünkü

yaaa izleyim ozmn
saol canımcım
peki stardakiyle aynıımı
sanmam ama değildir
nese bn yine de izleyim

sinameki ve civanperçemini 1 s. b. kadar demledim 2 şer ampül bepanten ve evigen(e vitamini) 1 tanede bimeks ampülü demlediğim çayın içine kırdım 8 büyük dişte sarmısak blendırdan geçirip tülbentle süzdüm aslında içine 1 tatlı kaşığı badem 1 tatlı kaşığı hint yağı 1 tk. da susam yağı konulması lazım evde olmadığı için karışıma bitkisel yağ ekleyemedim. Saçıma firiksiyon yaparak ufo sobanın yakıcı sıcaklığında sürüyorum 2 yada 4 saat ama ben ne kadar fazla durursa okadar iyidir düşüncesi ile 4-5 saat arada masaj yaparak bekletiyorum . Sonrada şampuanla yıkıyorum son durulama suyuna sinameki ve civanperçemi suyuyla yaparsanız daha iyi olur hem saçlarınızda çabuk uzar.Bu karışımı yarım saat dinlendirirseniz daha iyi olur. Ama kızlar şimdiden söyleyeyim acayip derecede sarmısak kokuyorum.ısterseniz sarmısak koymadanda yapabilirsiniz.Saçlarım bolca jöle sürmüş gibi sert ve kıvırcık oldu.

Son düzenleme:
Back