hayırlı akşamlar canlarım ilk yürüyüşümü yaptım bugun koşu bandımda yarım saat yürüdüm ilerleyen zamanlarda dahada artırarak yapacamopuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar canlarım ilk yürüyüşümü yaptım bugun koşu bandımda yarım saat yürüdüm ilerleyen zamanlarda dahada artırarak yapacamopuyorumnanaktan
Nesliş nasılsın fıstık kendine ait bir evde hayatını sürdürmek nasıl bir duygu Rabbim bana ve benim gibi kiracılarada sana yaşattığı sevinci yaşatır.
Boşver be neslişim oda hallolur inşallah.ah selmoşummm nerdee daha sefasını süremiyorumki annemlerdeyimm...d.gaz açılmadı açılmasını bekliyoruzz....
Rabbim hırsını dahada arttırır inşallah devamını ve hedefine en kısa zamanda ulaşmanı diliyorum.
hayırlı akşamlar tatlımm alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
ah selmoşummm nerdee daha sefasını süremiyorumki annemlerdeyimm...d.gaz açılmadı açılmasını bekliyoruzz...
ohh oohhh maşaalahhh....
Senin adına sevindim hayırlı olsun
tşk ederim canlarım 600 tl para verdim bu alete hedefim 55 olmak inşallah ALLAH ın izniyle olur opuyorumnanaktan
Rukiye hanım ayşe nerede göremiyorum nette sorun yoktur inşallah.
msn acık selmacım netı var eşiyle fılim izliyolarrr:CüvCüv:
kızlar BN GELDİM
yarına bomba gbi giriyorum ve bırakmıyorum sizi
nerden kaldıysam devam
hepinizi mezun etmeden ve bn mezun olmadan da gitmiyorum bu takımdan
selmayım selmam rukiş ablam neslişim ayşem nilberam seherim nihalim ve nazım
bırakmıyorum
yarına bomba gbi kurallarla geliyorum
hihoyyythihoyyyt o ne güzeeeel
bayılırm bnde film izlemeye
hangisini izliyorlar acaba
Vauuuuv inşallah yıllar sonrada böyle olurlar .msn acık selmacım netı var eşiyle fılim izliyolarrr:CüvCüv:
Vauuuuv inşallah yıllar sonrada böyle olurlar .
hihoyyythihoyyyt:lepi:ha şöyle beeeee rahatladım kaptanımm süpersinnnnnnnalkisalkisalkis:lepipuyorumnanaktan
a.skanal 7 dekı hazretı yusufu ızlıyolar azracımmm:CüvCüv:
defne nasıl nazkaydirigubbakcemile3işte buuuuuuuuuuuuuuu öpüyorum o bal yanaklardannnnnnnnnnnhihoyyyt:1hug:
Vauuuuv inşallah yıllar sonrada böyle olurlar .
kızlar BN GELDİM
yarına bomba gbi giriyorum ve bırakmıyorum sizi
nerden kaldıysam devam
hepinizi mezun etmeden ve bn mezun olmadan da gitmiyorum bu takımdan
selmayım selmam rukiş ablam neslişim ayşem nilberam seherim nihalim ve nazım
bırakmıyorum
yarına bomba gbi kurallarla geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?