Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı akşamlar canlarım ilk yürüyüşümü yaptım bugun koşu bandımda yarım saat yürüdüm ilerleyen zamanlarda dahada artırarak yapacamopuyorumnanaktan​

Rabbim hırsını dahada arttırır inşallah devamını ve hedefine en kısa zamanda ulaşmanı diliyorum.

Nesliş nasılsın fıstık kendine ait bir evde hayatını sürdürmek nasıl bir duygu Rabbim bana ve benim gibi kiracılarada sana yaşattığı sevinci yaşatır.

ah selmoşummm nerdee daha sefasını süremiyorumki annemlerdeyimm...d.gaz açılmadı açılmasını bekliyoruzz...

hayırlı akşamlar canlarım ilk yürüyüşümü yaptım bugun koşu bandımda yarım saat yürüdüm ilerleyen zamanlarda dahada artırarak yapacamopuyorumnanaktan​

ohh oohhh maşaalahhh....

Rabbim hırsını dahada arttırır inşallah devamını ve hedefine en kısa zamanda ulaşmanı diliyorum.

hayırlı akşamlar tatlımm alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

ah selmoşummm nerdee daha sefasını süremiyorumki annemlerdeyimm...d.gaz açılmadı açılmasını bekliyoruzz...

ohh oohhh maşaalahhh....

tşk ederim canlarım 600 tl para verdim bu alete hedefim 55 olmak inşallah ALLAH ın izniyle olur opuyorumnanaktan​

ha şöyle beeeee rahatladım kaptanımm süpersinnnnnnnalkisalkisalkis:lepipuyorumnanaktan

ha şöyle beeeee rahatladım kaptanımm süpersinnnnnnnalkisalkisalkis:lepipuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyyt:lepi:

kanal 7 dekı hazretı yusufu ızlıyolar azracımmm:CüvCüv:
a.s

kaydirigubbakcemile3işte buuuuuuuuuuuuuuu öpüyorum o bal yanaklardannnnnnnnnnnhihoyyyt:1hug:
defne nasıl naz
bu aralar salgın var aman dikkat et
birde bakıcı bulabildinmi
okulana alışabildin mi sana sorularım çooooksempatiksalakcinni

Vauuuuv inşallah yıllar sonrada böyle olurlar .

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İŞTE BU ASALETİYLE DİMDİK AYAKTA DURAN BİZİM KAPTANIMIZ .:lepi:KISKANANLARADAlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…