• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra sen beni bu tatil olayından başka ne zaman uyardın yahuu şimdi kendini haklı çıkarmak için yalana mı başvuruyorsun inanamıyorum sana gayeye(seher yıldızına) sorabilirsin gün içinde gelip gelmediğimi çünkü sadece o burda oluyor, tatilden gelince de buraya yazıp ben geldim dedim diğer tarafta muhabbet ettim yanii içine sindiremediğin bu mu allah allah yaa :Saruboceq:

sen hiç olmadığın için topikte :umursamaz: beni görememen normal listeye bak bakalım çoğu kişinin 2gün hiç uğramadığı oluyor yanii o kadarda değil yaa insaf :1ninca:

inşallah en kısa zamanda komplekslerinden arınır ve kilo vermeye başlarsın azracım

ayrıca bebeğime geçmiş olsun demediğin için teşekkür ederim sana neden geç kaldığımı mazeretimi söylememe rağmen :umursamaz:

arada bir uğrarım kızlar kalorisiz günler dilerim opuyorumnanaktan

Hatalarını kabul edemeyecek kadar acizmişsin güzelim benim kadar olamadın önce sen hatanı kabul etmeyi öğren öyle gel cicim .İstersen kusuruma bakcicim senin haddine mi düşmüş takım kaptanına laf söylemek sana değil hiç kimseye hesap vermek zorunda değil .Süreklide girmiş olsan hakaret edemezsin .Anladım güzelim anladım ben senin derdini ...:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;
BU HAFTA HıÇ KıLO VEREMEDıMalsanaalsanasmile
BEN PıS BOĞAZIM TEKıYıM:kedi:
hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;
BU HAFTA HİÇ KİLO VEREMEDİMalsanaalsanasmile
BEN PİS BOĞAZIM TEKİYİM:kedi:
hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

olsun be kuşummnm ilerki haftalarda verirsinn inşşşş...

kızlarr bu arada bizde bunu yapabilirizz aradığımız şeyin ta kendisi....kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile

Back