How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar günaydın
Hayırlı cumalar..
Dünk akşam bu ayran detoksundan dolayı zafiyet geçirdiğim için bozmak zorunda kaldımmm(((

maaleseff 83,4 geldim..... çok şişim patlayacak gibiyim....

ah canım yaaa zayıfayacağız diyede sağlıktan olmayalım. biraz daha dikkat et olur mu

hayırlı sabahlar canlarım 66 kiloyum sizleri çok seviyorum ve kocaman öpuyorumopuyorumnanaktan​

bisde seni seviyik.. vedeee öpüyik

günaydın fıstıklar...
Sadece ve sadece 200 gr vermişim..
geçen hafta:86.5
Bu hafta:86.3
valla diyecek sözüm yok ben elimden geleni yaptım şahitsiniz..moralimi bozmuyorum..

şahitiz canım hiç sıkma canını. vücut direniyordur belkim .
ara sıra olur böle

kızlar ben dün diyetisyendeydim öğleden sonra şirkette fenalaştım kustum sonra tansiyonum yükseldi falan(ben tüm organlarımı kusuyorum çünkü çok zorlanıyorum afedersiniz)neyse aygın baygındım servise kadar arkadaşların kollarında gittim..son anda karar değiştirip yok ya nolursa olsun eve değil diyetisyene gitcem dedim o servise bindim gittim..900 gr vermişim son tartıldığımdna beri ama 2-3 hafta olmuştu..herneyse değişim tablolarını falan verdi..artık yumurta,makarna ve pilavı neye göre yiyebileceğimi söyledi..kalori miktarını 1600 a düşürdü..ben sabahları yarım saat spor yapıyorum yapabilirsem akşamları da yapıcam dedim..hayatınız boyunca bir saat spor yapmayacaksanız şimdi de yapmayın..4 gün yarım saat yeter..şimdiden tüm enerjinizi harcarsanız kilo verimi durunca ne yapacaksınız dedi..Yasakladı fazla sporu yani..neyse aa ne güzel bak kadını sevmeye başladım diye içimden geçirirken bombayı patlattı:ben haftaya yokum..başka yere geçtim dedi..ee ben ne yapcam dedim buraya yeni kişi gelecek mi daha bulmaadılar ama 2 haftaya dek bulacaklardır dedi..kimbilir kim gelcek bu da benim gittiğim yerdne bayağı uzak yere gidecekmiş ordan akşamları eve geçmem 1 saati geçer..kafam karıştı moralim de bozuldu..bu arada hala salak gibiyim ve midem de bulanıyor...bağırsaklarım da sabahtan beri durmadı analmadım gitti..bir vürüs var diyolardı işallah onu kapmamışımdır..

benmde net yeni geldi dabahtan beri yoktu bu haftaya 63 ile başladım çarsamba ölctüğümdde 62.9 dum şimdi ise 62.3 üm yani gram gram gidio inşallah daha da vercem kızlar hepinizi öptüm aslında kaptanımıza attım msj ama yine de kendim yazayım dedim net gelince

azracım bır yılı aşkındır burdayım ama bır arpa boyu yol katedemedım o yüzden artık pskolojım bozuldu sınırlerım şu aralar cok kötü bıraz ara vermek ıstıyorum musadenle yıne gelırım hergün ama yarışma olmasın benım için ıyı olacak

azracım bır yılı aşkındır burdayım ama bır arpa boyu yol katedemedım o yüzden artık pskolojım bozuldu sınırlerım şu aralar cok kötü bıraz ara vermek ıstıyorum musadenle yıne gelırım hergün ama yarışma olmasın benım için ıyı olacak

tmm cnm
seni en ii anlayan bnm
topla kafanı geri gel

Back