• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün akşam misafirim vardı irmik tatlısı yaptım 1çatal tadına baktım sadece güzel olmuş elime sağlık ablamda tuzlu peynirli kek getirmiş değişik geldi bi lokmada ondan aldım ama yağlıydıı bayaa oooffff cumaya 78e inerim inşallah yaa

iyi geceler kızlar yatıyorum ben egeyle yürüyünce bacaklarım çok ağrıyor bugün. düşünün 2-3 bebek ağırlığı kadar fazlalık var vücudumuzda yazık bu vücuda yaa

bi an önce kurtulmamız lazımm

hayırlı sabahalr canlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz kilolar ne alemde opuyorumnanaktan​

günaydın kızlar. hayırlı bir gün dilyorum hepinize...
dün akşam malum kuru patlıcan bibwer dolma yedim birde yoğurt çorbası...
bu hafta içim rahat deel. fazla kaçırıyom zannımcaaa..

günaydın fıstıklarrrrr

azracımmm canımm cicimmm ben sana sabah tartılır kilomu mesaj atarım saat 08.30 gibi falann...

günaydınnn fıstılar
ben kilo bidirimimi yapayım+200 deyim
ne yalan söyleyeyim çok sevindim böyle olmasına 2 haftadır resmen 2-3 kişilik yemek yiyorum tatlı hergün ful durduramıyorum kendimi ve dedimki tmm geri aldın verdiklerini
ama almamışım sadece 200 gr sanırım emzirme ve her gün yaptığım 30dk egzersiz sayesinde yoksa 2 kg falan alırdım o yemeye ama artık pazartesiden itibaren süper bi şekilde dönüyorum.
dün stepperi denedim 300 adımda 50 kalori yakıyosun çok yorucu bunu 4 set halinde yapacağım 200 kalori gidecek ve ayrıca 30 dk plates ve yediklerime dikkat edip lisyete dereceye gireceğimkaydirigubbakcemile2kararlıyımkaydirigubbakcemile4

oyy ayşeceylincimm (ya bu arada senin ismin ne gerçekte) bende hafta başında artıydım çok sıktım inş. sabit bile olsam bana yeterrrr....bakalım sabah belli olacak ne olduğumuzzz....boshayallersmile.

bu arada güldenim geçmiş olsun çok şimdi gördümmm inş. azra biran önce iyileşirr...:Saruboceq:

oyy ayşeceylincimm (ya bu arada senin ismin ne gerçekte) bende hafta başında artıydım çok sıktım inş. sabit bile olsam bana yeterrrr....bakalım sabah belli olacak ne olduğumuzzz....boshayallersmile.

bu arada güldenim geçmiş olsun çok şimdi gördümmm inş. azra biran önce iyileşirr...:Saruboceq:
aşk olsun nesliş bilmiyo musun benim adımı:dilcikar:
adım ayşe canım, kuzumun adı da ceylinnaz:ecrin_bebek:
inş. sabitsindir nesliş sende mi çok kaçırdın ben utandığımdan doğru düzgün mönümü bile yazamadım bu hafta yazdığım zamanlarda yatmadan önce kaçırdıklarım olducokacimcoook:kedi:
diyet adına:kedi: berbat 2 hafta midem adına bayram gibi geçen iki hafta geçirdimohaoldumsmile

selam kızlar..herkese günaydınlar...kaptanım ben unuttum bu akşam arkadaşlarla taksimde olacağım bir arkadaşta kalcam ondan bu sabah tartıldım maalesef sabitim..bu hafta kötü geçti yarın da şirket yemeği var..bu iki akşam kaçak yapmamam lazım..

Back