sebze ne varsa bir sebze yemeği bir de salata cacık tamam işte canım:lepi:
şimdı eşime tel acayım gelmiiiiiiyecekse cocuklara köfte yapayım patatesle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebze ne varsa bir sebze yemeği bir de salata cacık tamam işte canım:lepi:
şimdı eşime tel acayım gelmiiiiiiyecekse cocuklara köfte yapayım patatesle
benim dünden ton balıklı salatam var onu yicem..zaten perşembe akşamı evde olmucam arkadaşlarla dışarda olcam bir arkadaşta kalcam cuma akşamı da şirket yemeği var..iki akşam yemeği dışarda yenilcek çok dikkat etmem gerek..sempatiksalakcinni
senın dıyetısyen ne günleri nahal
ıyıyım canım ugraşıyorum evı temızledım ama yemek yok malesef ne yapsam dıye düşünüyorum
benim dünden ton balıklı salatam var onu yicem..zaten perşembe akşamı evde olmucam arkadaşlarla dışarda olcam bir arkadaşta kalcam cuma akşamı da şirket yemeği var..iki akşam yemeği dışarda yenilcek çok dikkat etmem gerek..sempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniza.s.bugunkı menümm sabah 3 fıncan şekersız cay 1 dılım kepek ekmek kk peynır 3 tane zeytın mınıcık tere yağ öğlen mısafır vardı 8 tane lahana sarması ama sarmalar kücükdü ara lalahana suyu ıştim akşamda 3 tane lahana sarması yedım bırazda yoğurt toplam 2 lt su bırazdanda cay icecem opuyorumnanaktan
bnmde braz cnm sıkkın yine şu diet işine
off off