Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benimkindede altli üstlü ok işareti var mavi ama yenileme görevini yapıyor işte:)

bugün yediklerim

-bir kuru kayısı,sirkeli ballı sıcak su
-yarım simit
-limonlu sıcak su
-kısır bol yeşillik
-limonlu sıcak su
--sıcak su
-balık küçük bir parça somon,salata
-patlamış mısır çok az
-armut,portakal
ve şu an acaip açım
dışardada çok fena yağmur yağıyor
gidip kızımın yanına sokulim ben
hayırlı geceler kızlar

iyi geceler fıstıklar

akrep aç yatma yazık midene bi parça peynir bari at agzzına kıs..işkence yapıyon gene kendine . yazık ........

iyi geceler fıstıklar

akrep aç yatma yazık midene bi parça peynir bari at agzzına kıs..işkence yapıyon gene kendine . yazık ........

hoş geldin fıstık Şeniz
ben kocaman bir elma yiyorum şimdi
akıllı kızım değilmi kaydirigubbakcemile2

hoş geldin fıstık Şeniz
ben kocaman bir elma yiyorum şimdi
akıllı kızım değilmi kaydirigubbakcemile2
Sen bi gurusun ablam ....:1hug:a.s.
sen mezun olma buradanda ayrılma hedefe 1 kilo kala durrr ..kıpraşma ....:jeyyar:

yav bu yenilemeye en kolayını sölimmiiiiiiiiiiiiii:)))) F5 yap bukadar yane tinki bunuda beceremedim deme gülüm benim:)))

morrrrrrrrrrrrrrrrrrr akreppppppppppppp hülem birlikte yapak bakam hangimisde kilo kaybı olacakPPP

selammm spor bitti omuzlarım agrıdı... hüselcim ben koydum resmimi kızlar gördüler hatta duruyo gelnlikli resim... heyyy gidi günler heyyyyyyy..... o zamanlar daha zayıftım tabi:)))

aslında öle kilo veriliyosa denenebilir... spordan daha eğlenceli olduğu garanti:)))) denesek mi asi ne dersin?:))))))))))))

aslında öle kilo veriliyosa denenebilir... spordan daha eğlenceli olduğu garanti:)))) denesek mi asi ne dersin?:))))))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız morr :)))))))) nediyim sana ben sindi sporla atıyon 200 cal e bide extra enerji atarsan ımmmm 500 cal fit olursun valla:)))))))))) bende etki etmes kuzum ben keciboynuzu pekmeside yiyom cıx yane((((((((((

kız morlu bacııı benim düsündümden çok farklısın varya:))) ben seni kısa bisi diyodum bu ka dert ettine göre diyodum baya boylu poslu hatunsun :))) masallah diyem ve benim kayserili bi arkadasıma çok benziyon sana 60 kilo dal gibi gösterir sık disini diyecem sıkıyon biliyomda 1 buçuk ay sonra seni yolcu ederik:)))

yok edemeyik hedefini gördüm :)) 2 buçuk ay sonra yollarık seni:)))) artık sen doğum yaparmısın ben hala burda olurmusum ( sanırım bölede olacak herkez ipi çekti gidiyo ben böleeeeeeee kaldım ((

yok beeee istersen ben seni beklerim asi takma kafana... valla cillop gibisin kocanı da salla beni sinirlendirdi zaten fotosunu cırt diye geçtim:))))

slm inemi oldum geldim süzgeç gibi olacak popom ya morcum arkadaşlık teklifi yolladım cnm kabul ette bi bakayım resimlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…