• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok edemeyik hedefini gördüm :)) 2 buçuk ay sonra yollarık seni:)))) artık sen doğum yaparmısın ben hala burda olurmusum :(( sanırım bölede olacak herkez ipi çekti gidiyo ben böleeeeeeee kaldım :(((

kalırsın tabiii haylaz cadı :mymeka:
şöyle yamacıma gelicen benim işallah tayininiz uşağa çıkar :delphin:
inim inim inletecem seni :delphin:
ekmek ver diye bağırtıcam :jeyyar:

Ibrahım tatlı ses kadar karaktersiz bi sanatcı görmedim yıldızı oka çok sevmesemde kadınsın demesi kızlar cidden bu erkek milleti bu kadar sinirmi ya kadınıs die git ezil büzül ne bu böle

evet ya akşam bende seyrettim sinir oldum çok terbiyesizce konuştu :kızgın:

kız ne meraklıymışsınız beni takımdan şutlamaya cadılar sizi :oklava:
hepsi yeter demiş senağlama
gitmiyom işte bukadarmı bıktınız
ağız yapalım dedik hepsi git demiş :mymeka:benneyaptımki
şaka bitarafa takım listesinden düşüründe düşürecekseniz
yerime girecek biri varsa gelsin
ben hep burda olayım ama yoksa tırmanıyorum yine
akrebin listesinde yarışayım
olurmu akrep yerimseniben
mor çitos burdasınız Şeniz

gitmeeeee ama her hafta en fazla 100 gr ver fazla verme
sen gidersen oklavayı kim sallıcak bize hüselde kıyamaz akrepte a.s

LUBABE, akrep33+, ASi_DENiZ+, çitos, husel+, LİLLYUM+, morkelebek, selma12
tam kadro burdaaaa eksik yok galiba

ben eksiğimmmmm :utangac:

:roflol::roflol:kıız bu gece fazla mesai var desene:roflol:
keçiboynuzu ye sen bol bol:roflol:
mesaide poponu sıkmayı unutmaa heeeedelikafadulden

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :utangac: öle bi etkisi yoh ki bana :1no2: maviş hapverseler cıx etki etmes:1closedeyes: 2 keçiboynuzumu seedecek -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

:jeyyar::jeyyar::roflol:

istiyor valla haklıısn:)

tinkimi canım explorerın hangi sürümünü kullanıyon bilmiyom ama büyük ihtimalle öncekidir
hani sitenin adresini yazdığın araç çubuğu varya o çubuğun sol tarafında yenile butonu vardır
sanırım yeşil renkli olması lazım tam çubuğun sonunda oraya tıkla sayfa yenilenir böylece ikide bir açıp kapatmazsın

onu yapamazsan gene adres çubuğuna git adresin üstüne tıkla ve enter tuşuna bas yine yenilemiş olursun

oda olmazsa okuduğun sayfadan bir öncekine tıkla sonra yeniden sonrakine tıkla:)

ve arkadaşların dediklerinide yapabilriisin ama en pratiği sayfayı yenilemektir bulabilirsen yenile butonunu

yaptım anlayabildim sonunda ama asinin kafasını şişirdim vallaha kaydirigubbakcemile3

benimkinde git yazıyo :utangac::roflol:
ahanda bilmiyodum şimdi farkettim :roflol:

bende buldum sonunda

yav bu yenilemeye en kolayını sölimmiiiiiiiiiiiiii:)))) F5 yap bukadar yane tinki bunuda beceremedim deme gülüm benim:)))

morrrrrrrrrrrrrrrrrrr akreppppppppppppp hülem birlikte yapak bakam hangimisde kilo kaybı olacak:PPPP

oldu canummmmm sağolasınnn ŞenizŞeniz

iyi geceler fıstıklar

akrep aç yatma yazık midene bi parça peynir bari at agzzına kıs..işkence yapıyon gene kendine . yazık ........
hee yiyimde kilo veremim sen beni geç demi:mymeka:
işkence felan yapmıyorum anacım..bişey yesem 2 saat sonra yatmam gerekir.onuda bekleyemem..yiyip yatarsam hemen yansır basküle.kilo vermeyi durduran etkenlerden biride bu yedikten hemen sonra yatmak şeker

hoş geldin fıstık Şeniz
ben kocaman bir elma yiyorum şimdi
akıllı kızım değilmi kaydirigubbakcemile2
bende düşündüm elma yemeyi ama işte çok uykum vardı bekleyemezdim
Sen bi gurusun ablam ....:1hug:a.s.
sen mezun olma buradanda ayrılma hedefe 1 kilo kala durrr ..kıpraşma ....:jeyyar:
kıpraşmasın da sen önce mezun ol demi yemezler canım:1closedeyes:
morrrrrrrrrrrrrrrrrrr akreppppppppppppp hülem birlikte yapak bakam hangimisde kilo kaybı olacak:PPPP
oooldu canım sen yap ben almimşutarafagitti
selammm spor bitti omuzlarım agrıdı... hüselcim ben koydum resmimi kızlar gördüler hatta duruyo gelnlikli resim... heyyy gidi günler heyyyyyyy..... o zamanlar daha zayıftım tabi:)))
şimdide zayıflayabilirsin şeker
tabi yersenikaydirigubbakcemile3

aslında öle kilo veriliyosa denenebilir... spordan daha eğlenceli olduğu garanti:)))) denesek mi asi ne dersin?:))))))))))))
aha biri daha yoldan çıktı
ben görmedimsenağlama
bende
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız morr :)))))))) nediyim sana ben sindi sporla atıyon 200 cal e bide extra enerji atarsan ımmmm 500 cal fit olursun valla:)))))))))) bende etki etmes kuzum ben keciboynuzu pekmeside yiyom cıx yane:(((((((((((
yuh bide pekmez öölemi
yarvuuuum yavaş git azcık
ali eniştemize acııııdelikafadulden

kıs mor gelinlik tamamda düğün dedik be
hani şöyle damadıda bir görek gibilerinden:Ç))

bir taşla iki kuş dedin yaneee

kız morlu bacııı benim düsündümden çok farklısın varya:))) ben seni kısa bisi diyodum bu ka dert ettine göre diyodum baya boylu poslu hatunsun :))) masallah diyem ve benim kayserili bi arkadasıma çok benziyon :( sana 60 kilo dal gibi gösterir sık disini diyecem sıkıyon biliyomda 1 buçuk ay sonra seni yolcu ederik:)))
bende merak ettim bende bakiim şu cadıya
yok edemeyik hedefini gördüm :)) 2 buçuk ay sonra yollarık seni:)))) artık sen doğum yaparmısın ben hala burda olurmusum :(( sanırım bölede olacak herkez ipi çekti gidiyo ben böleeeeeeee kaldım :(((
delüüü azmı verdin son zamanlardaki duraklamanda kendini bırakmandan şeker
hadi bakem tekrar başla hergün bayan popoyla buluş akşamları da çok az ye tamamdır

yok beeee istersen ben seni beklerim asi takma kafana... valla cillop gibisin kocanı da salla beni sinirlendirdi zaten fotosunu cırt diye geçtim:))))
kıs ne istiyon benim toprağımdan sen ne diye cırtlattın
slm inemi oldum geldim süzgeç gibi olacak popom ya morcum arkadaşlık teklifi yolladım cnm kabul ette bi bakayım resimlerine
geçmiş olsun şeker ben bilirim o iğneleri aman uzak olsun gelmesin sanada acil şifalar canım
kalırsın tabiii haylaz cadı :mymeka:
şöyle yamacıma gelicen benim işallah tayininiz uşağa çıkar :delphin:
inim inim inletecem seni :delphin:
ekmek ver diye bağırtıcam :jeyyar:
:roflol::roflol:
ayten ne iş bacım keçi boynuzu pekmezi falan anlayalım yaniiiiiiii :))))))))

yaa canım asiyi kaybettik

kadın rotayı şaşırdı baktı yememekle olmuyo
başka şekilde halledecek işi :jeyyar:
tinkim gitmiyom kız üzülme emi
husel aa dedi :utangac:
aynen ablaaa şaşırmış enişteye allah kolaylık versin tık yok diyenden korkacan zaten
kızlar accuk kitabımı okuyayım sonra uyuyacağım herkese iyi geceler Şeniz
fazlada yazmayın he sabah okuması zor oluyor sengözlerimebaksanab
Şeniz
neyse arkadaşlar bana müsade uykum geldi sabah görüşürüz inşallah öptüm hepinizi mucuxssss
Şeniz
tüh luboş kaçırdım seni kusura bakma o sırada benim kocişin fotolarını eklemeye ugrastım teklifini sonradan gördüm kabul ettim ama sen uyumussundur neyse... öpüldünüz kızlarrr görüşürüz....
Şeniz
iyi geceler herkese öptüm

Şeniz

günaydınlar

ya akrebim dereotunu yemekten önce demişsin ben yemekten önce hangisini yapcamı şaşırdım
sabah kahvaltıdan önce elma var
soğan suyu var
sirkeli su var
dereotu var
bi düzene koysana beni canım ya
bunları hangi öğünlerde yapıyım üst üste mi yapsamsositososito

günaydın günaydın kimsecikler kalkmamış daha günaydııın
kalkın artık yeter uyuduğunuz
sabah 6 da kalktım
kayısımı yedim sirkeli ballı sıcak suyumu içtim
sonra kocişim sıcacık pide getirdi sabah erken çok güzel kahvaltı yaptıııık
hadüüüüü uyanın artık güzeller
çalışanlarada kolay gelsiiin

günaydınlar

ya akrebim dereotunu yemekten önce demişsin ben yemekten önce hangisini yapcamı şaşırdım
sabah kahvaltıdan önce elma var
soğan suyu var
sirkeli su var
dereotu var
bi düzene koysana beni canım ya
bunları hangi öğünlerde yapıyım üst üste mi yapsamsositososito

bak canım sabah gözünü açar açmaz yüzünü yıka ve hemen ağzına bitane kuru kayısı at
onu yerken sirkeli sıck suyunu hazırla iç
sonra kahvaltını yaparsın arada elma yersin
soğan suyunu da öğle yemeğinden önce aç karnına iç olmazmı
haaa dere otunu da sofraya oturduğunda yemeğe başlamadan ye salata tüketir gibi
yemeğine devam et tok tutcağı içn yemekten erken klkmana sebep olur hemde mideye önce girdiği için daha faydalı olur sana

Back